Hirdetés

2019. október 20., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) exec79


exec79
(tag)

csesszétek meg már az epizódokat meg a dlc-ket meg a hasonlo lehúzásokat.

(#2) Sirandrish


Sirandrish
(titán)

PS1en ki tudták adni egybe, most már nem tudják?
Hát tehetnek egy szívességet..

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3) oriic válasza Sirandrish (#2) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Állítólag átszabják a játékot teljesen, meg erőteljesen ki is bővítik. Ettől függetlenül én sem örülök a szétszabdalásnak. :W

Live-Die-Respawn

(#4) atidzsiforc


atidzsiforc
(őstag)

nekem akkor sem tetszik az otlet

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#5) Sirandrish válasza oriic (#3) üzenetére


Sirandrish
(titán)

A Telltale féle epizódikus megjelenést SEM támogatom, de valamilyen szinten mééééééég TALÁN megértem. De egy FF VII-et? Nemáááá!

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#6) Stimpy001


Stimpy001
(aktív tag)

Kizartnak tartom hogy iden megjelenik. Mindenhol mashol 2017-et irnak megjelenesi datumnak, en meg ebben is ketelkedek a FFXV fejlesztesi idejebol kiindulva...

iPhone XS & OnePlus X + sok oldschool Ericsson meg Nokia

(#7) sad_Vamp


sad_Vamp
(őstag)

VII Remake minden epizódja egy teljes méretű játéknak felel meg - jah egy teljes méretű CoD-nak! :W

vagy elnyújtják értelmetlen tápolós harcokkal, hogy az unalomba fulladjon... egyik sem jobb.

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#8) ldave


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

Egy éve még azér sírt mindenki, hogy legyen FF VII Remake, most az a baj, hogy ahogy lesz...

Amúgy meg, ameddig Nomura ül a rendezői székben, úgyse lesz ebből semmi, nem kell azon aggódni, hogy 3x kell megvenni a teljes történetért.

A Slime draws near! Command?

(#9) sad_Vamp válasza ldave (#8) üzenetére


sad_Vamp
(őstag)

Ha ennyire vak vagy, hogy nem látod át, hogy mi a helyzet.... :(

Igen gondolom sírtak a fan-ok (én csak a 8ast és 13ast nyomattam), és közben rá jöttek a készítők is miként szakíthatnak majd a legnagyobbat rajta a legpofátlanabb módon!

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#10) ldave válasza sad_Vamp (#9) üzenetére


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

Szóval játszottál a 8. és a 13. résszel. Tudod mi a közös ezekben? Hogy brutálisan lineáris mindkettő. Ahogy a 7. és a 9. rész is az volt. És tudod miért kapta a XIII a legtöbb kritikát? Pontosan ezért, mert hogy lineáris, lényegében egy folyosón mész előre a játék 80%-ában. Annyi, hogy ez 3D-ben sokkal jobban érvényesül, mint negatív tartalom, mint a PS1-es részek előre renderelt hátterein. Ezek után a Square úgy döntött, hogy a VII Remake esetében próbál ettől elszakadni és nagyobb bejárható terepet adni a játékosoknak. Szóval egy helyszín, amit eddig egy nézetből láthattunk abból hírtelen egy teljes 3D-s világot kell csinálni. És helyszínekben nem szűköldködik az FF VII, rengeteg különböző helyen játszódik a történet. Ez viszont hatalmas meló és bármennyire is szeretné az ember egyben kézhez kapni az egészet és bár nem védeni akarom a céget, hisz a saját hülyeségük miatt tartanak ott, ahol, azonban sajnos a Square a FF XV elképesztően hosszú fejlesztési ideje és a XIV MMO bukásának ráncba szedése miatt nincs abban a helyzetben, hogy újra 5-6 évig űljön egy játékon.

A Slime draws near! Command?

(#11) Louro


Louro
(őstag)

Én szerettem a 7-et, de ha minden epizód teljes áron lesz, akkor sajnos nagy elégedetlenség lesz.

Az rendben, hogy már akkor 4 CD volt, amikor 1 CD professzionális játékokat adtak ki. Meg hatalmas terület. De észszerű keretek között maradhattak volna.

Valószínűleg a gazdasági megfontolásnak köszönhetjük a darabolást. Gondolom pár skin majd jön DLC-ként. Esetleg extra matériák.

Én sem szeretem ezt a DLC időszakot, de amíg nyereséges, nem felejtik el :( Inkább várok 5-10 évet vagy egy nagy akciót majd és akkor csapok le rá.

Mess with the best / Die like the rest

(#12) kribe válasza Louro (#11) üzenetére


kribe
(őstag)

Én most gondolkozom (erősen) egy ps4 beszerzésén, a Last of Us mellett ez lenne egy potenciális cím ami miatt meglépném a dolgot. Ez az epizódos rendszer nem annyira ellenszenves, az átalakított harcrendszertől sokkal jobban tartok. Én szerettem az ATB-t, és lehet hogy ma már nem életképes és nem eléggé modern, de szerintem jobban menne nekem mint a real-time.
Ha megveszem ezt a játékot akkor ez lesz az egyetlen játék ami valaha is megvolt nekem ennyi különböző kiadásban (ps1, Pc-CD, pc-steam, iOs és ps4 :) )
Nyolcszor vittem végig, és szerintem ebben a remake-ben is benne van még egy-kettő.

My soul was removed, to make room for all this sarcasm.

(#13) sztanozs


sztanozs
(addikt)

Háááát, attól függ, mit értenek egy teljes játék alatt. Nekem az FF7-ben több mint 100 óra benne volt végigjátszásonként...

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#14) Louro válasza sztanozs (#13) üzenetére


Louro
(őstag)

Ciki vagy nem ciki, de az első alkalommal annyira eltévelyedtem a nagy térképen, hogy pár hét után netes leíráshoz kellett nyúlnom. Ott volt lehetőség nagyon elkavarodni. A VIII-ban is megvolt ez. Folyton az útonállok feltartottak. Oké, hogy megvoltak 1-2 kör alatt, de akkor is, a sok animáció :) Alig vártam, hogy meglegyen a skill, hogy ne támadjanak meg cska úgy barangolás közben :)

Mess with the best / Die like the rest

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.