Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sziku69: Szólánc.
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
 - bambano: A sor végén
 - eBay-es kütyük kis pénzért

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Peak
addikt
Urak-urak!

Egy kicsit túllihegitek a dolgot.
Tényleg hagy némi kivánni valót maga után a szoftver, tényleg bugos néha, és tényleg vannak teljesen bugyuta hibái egy ilyen eszköznek.
De kérem értsétek meg, hogy az "egybites"-családtagoknak, akik nem értenek a hálózatokhoz, a videoformátumokhoz, a feliratkezeléshez, azoknak egy ilyen eszköz megváltás egy "videolejátszós" notebook/PC után.

Ékes példája a bnőm... imádja használni!
2 kimenetet kötöttem be:
neki a stereo analog RCA-t composit-tal a gagyi-AVIhoz, sorozatokhoz, no meg hogy ne menjen feleslegesen a 8-csatornás 800W-ot zabáló házimozirendszer,
és magamnak természetesen a HDMI-t, az igazán minőségi forrásokhoz, nyers BRhez, vagy 6/8 csatornás hangokhoz...Tudomásul kell venni, hogy ennyi pénzért ennyi szolgáltatás teljesen jó egy ilyen célhardvertől!
Uff, én szóltam!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
 - LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest