Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rebourne
aktív tag
válasz
MCBASSTION
üzenetére
"core 2 duo e6750 @ 2 GHz"
Ugye csak elírtad a 2,66 GHz-t?
Ezt a processzort én 3GHz-en hajtom meg, ha sürget az idő, akkor 3,4-en. És akkor még gyáva OC-s vagyok :p -
Rebourne
aktív tag
válasz
banhammer
üzenetére
Jó dolog, és én is bevásárolok egyet, amint lehet (remélhetőleg a 10k db-os első sorozatból, ami az okosabb, 35 eurós változat, ethernet porttal és 256MB rammal).
De azért mindenki vegye figyelembe, hogy ez 100%-ban DIY hardver. Se tokozás, se táp, se kártyák, semmilyen telepített szoftver, se hivatalos támogatás. Csakis olyanoknak lesz érdekes, mint használati eszköz, akik bele tudnak fektetni elég időt és szakértelmet, hogy azzá tegyék.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ezt a processzort én 3GHz-en hajtom meg, ha sürget az idő, akkor 3,4-en. És akkor még gyáva OC-s vagyok :p