Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
A telenornál is lehet idén e-sim, de jelenleg nincs és nem is szeretném megvárni, mert ha olyan jó lesz mint mondjuk a volte szolgáltatásuk... Tudom hogy Kínában és még pár országban van fizikai dual simes alma, de ugye az nem itt van. Használt telefont sosem veszek, vagy valakitől aki innen onnan beszerezte, majd én megrendelem magamnak Kínából.
Apple telefonom volt annó több is, az utolsó I6-t még használja most is a barátnőm és ha jó lesz akkor karácsonyra kap egy mini-t, vagy sima 12-t. Nem zárom ki, hogy egyszer lesz nekem is majd újból Iphonom, de egyenlőre élvezem és szeretem az androidot és az EU romot. Aki fejleszti az EU romot most vett egy Mi 11 pro-t, így biztos lesz egy darabig rá friss és ropogós szoftver. Én is most rendeltem egy pro-t, szóval pár évig nekem most nem lesz almás telóm. Talán addigra a telenor és a voda is utoléri a T-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Apple telefonom volt annó több is, az utolsó I6-t még használja most is a barátnőm és ha jó lesz akkor karácsonyra kap egy mini-t, vagy sima 12-t. Nem zárom ki, hogy egyszer lesz nekem is majd újból Iphonom, de egyenlőre élvezem és szeretem az androidot és az EU romot. Aki fejleszti az EU romot most vett egy Mi 11 pro-t, így biztos lesz egy darabig rá friss és ropogós szoftver. Én is most rendeltem egy pro-t, szóval pár évig nekem most nem lesz almás telóm. Talán addigra a telenor és a voda is utoléri a T-t.