Hirdetés

2021. május 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#44) bacsis válasza gban (#43) üzenetére


bacsis
Közösségépítő
LOGOUT blog (1)

Azért ez nagyon, de nagyon nem ilyen egyszerű!
Egyetlen egy alkatrész szokott kompatibilis lenni, az pedig a HDD.. ezek a gépek sok esetben standard 3,5-es diszkeket használnak... De ez sem teljesen igaz. sok esetben Connert használnak és a Conner HDD-ken van egy spéci tápcsatlakozó (pluszban, a molexen felül) és arról hajtja a gép a HDD-ket, tehát átalakítás nélkül standard HDD hiába megy bele, nem fogod tudni azt sem használni. bónuszként még meg lehet említeni a Floppy drive-ot, ami szintén nem mindig de az esetek többségében standard 1,44-es Floppy van ezekben.
Még egy bónusz: A proci egyezni szokott, teljesen standard asztali procik vannak ezekben a gépekben, csak hát azok meg ugye sose romlanak el :)
sztanozs! Ezzel a géppel szerencsém volt. Volt belőle még egy ilyen. és a 2-ből össze raktam egy MAJDNEM működőt... De ez a ritkábbik eset... Sajna ezekhez nem lehet alkatrészt szerezni, vagy csak óriási mákkal. Nincs mese, itt javítani kell az alkatrészeket. ehhez nagyon, de nagyon ügyes elektronikai ismeretségű embert nem árt ha ismersz... szerencsére nekem van egy ilyen ismerősöm :) Van egy cimborám, aki országos szinten bátran állítom, a legjobbak között van. Hordom hozzá azokat a lomjaimat amiket megérné megmenteni, és még fantázia is van benne... És átlagosan olyan 40-50%-os eséllyel meg próbálunk életet lehelni ezekbe a matuzsálemekbe

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.