Hirdetés
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Entryy
aktív tag
Mi Hétfőn kajáltunk egyet Sopronban hárman. Az többe került. Beszarás...
-
toeki
senior tag
frankfurtból berlinbe még 500km

bár hogy miért kerülne arra az jó kérdés
berlint egyébként 10 óra alatt megállás nélkül lazán le lehet vezetni, persze ebbe nem vesszük bele, hogy néha meg is kell állni nyújtózni/pisilni/enniinni... + a városba beérve sem 5 perc eljutni a szállásig
szerk: akkor jól gondoltam, hogy kerülővel menne

-
-
Mr.Csizmás
titán
jó, de a nappali autózás helyből mínusz 1-1 nap, meg estére megérkezel, akkor helyből alvás, vagy aki éjszaka vezet, akkor az offos, parkolóhelyet is kell esetleg fizetni, szóval ugyanott vagyunk ha ár/érték indexet nézzük. ( 9 literes fogyasztással kb. egy 10-essel lenne olcsóbb fejenként, az pont 2 éj/fő átlagolva)
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Oke ertem, csak a bejegyzes cime valahogy arra utal, hogy milyen occson ki lehet hozni, erre irtam, hogy azert joval kevesebbol is kijon es a plusz lovet is el lehet kolteni szeszre.
Nyilvan aki vonatozik inkabb.
Semmi gond vele. 
-
Szerintem az utazas nagyon draga. 5-en beultok egy autoba, reggel elindultok, este ott vagytok. Oda-vissza kb 1800 km, nemet palya ingyenes meg, szlovak/cseh matricat nem tudom, de a magyarnal biztos nem dragabb, szoval azt is beleszamolva uzemanyaggal matricakkal egyutt is kijon fele arbol.

-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Gyertek münchenbe oktoberfestre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr.Csizmás
titán
achtung

Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Semmi gond vele.