Hirdetés

2021. január 23., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#101) Donki Hóte válasza Dare2Live (#96) üzenetére


Donki Hóte
addikt

Amely kamera fel van készítve az UHS-II szabványú kártyák kezelésére, azokat a kamerákat érdemes UHS-II kártyával használni, mert azzal tudják hozni az igazi tudásukat.

A tesztekből látszik, hogy pl. a Pana GH5 kb. dupla sebességet tud egy átlagos UHS-II kártyával, mint egy csúcs SDXC kártyával.

És a Pana GH5 még nem is túl gyors a memóriaelérésben, pl. egy Canon EOS-R dupla olyan gyorsan írja a memóriakártyát.

Ilyen sebességeknél az SDXC kártyák már szóba se jöhetnek.

A D850 pedig más kategória, az a világ legjobb DSLR fényképezőgépe, ott mindenből a létező legjobbat használják, abban csak az UHS-II kártyáknál is gyorsabb írási sebességet lehetővé tévő XQD kártyaformátum alkalmazásával lehet kihasználni a gép sebességét :R

Mi magyarok mindenre találunk megoldást. Meg persze mindenre találunk kifogást.

(#102) madgie válasza Donki Hóte (#101) üzenetére


madgie
titán

Jók ezek az oldalak, csak azt nem mérik/nézik, hogy pl az ADATA UHS-II karik annyira selejtesek, hogy nem csak hogy fagynak egyes gépekben, de még valahogy összehoznak egy gyári resetet is :D

[ Szerkesztve ]

(#103) --HARDCORE-- válasza MaxxDamage (#67) üzenetére


--HARDCORE--
aktív tag

Már ide is ért. :R 15.000kbyte/sec az írás igen. De egyszer elég lesz megírni, remélhetőleg.

Üdv.: Zsolt

(#104) -=RelakS=- válasza --HARDCORE-- (#103) üzenetére


-=RelakS=-
addikt

majd azért próbáld visszaolvasni, amit rá írtál pár giga után :)

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks_tcg

(#105) --HARDCORE-- válasza -=RelakS=- (#104) üzenetére


--HARDCORE--
aktív tag

Mindjárt végez a 137GB-tal, nyilván nekem is ez lesz az első dolgom. De mivel nem kereken 200GB, hanem 183,3GB így talán jó lesz.

Egy biztos, törölni nem fogok róla. a 64GB-os Samsungról pr gigát letöröltem, felülírtam, ment ment egy-két hónapig, egyszer csak eltűnt a kedvenc előadóm könyvtára.. azután újraindítottam a telót, és semmit nem látott már rajta. Pedig ezt sim kártya nélkül csak zenére használtam.
Ezért is vettem inkább 16GB-osokat, azokkal még ilyet nem nagyon tapasztaltam. Nameg egy utolsó próbaként most ezt a 200-ast megnézem ha "CD"-ként használom, elszáll-e...

Üdv.: Zsolt

(#106) -=RelakS=- válasza --HARDCORE-- (#105) üzenetére


-=RelakS=-
addikt

Olvasd vissza!
64GB-os kártyára én is felírtam 64GB-ot, de csak az első 4-8GB volt elmentve, kártyától függően!

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks_tcg

(#107) --HARDCORE-- válasza -=RelakS=- (#106) üzenetére


--HARDCORE--
aktív tag

Működik, annyi lepett meg, hogy kell egy 4-5 perc mire beolvassa a könyvtár tartalmát a teló. Ez abban mutatkozott meg, hogy akármelyik zenét megnyitottam az első fél órába engedett beletekerni maximum. Most hogy már beolvasott mindent, így már lehet bármerre választani hogy honnan játsszon le.

Amúgy emiatt egy pillanatra én is megilyedtem, van is itthon ilyen 64GB-os ál kártya. De szerencsére csak úgy hozzámvágták annó tesztelésre. Vígan másoltam rá 37GB-ot, az első 7,4GB-ig úgyahogy oké, utána már csak 10 másodpercek.. :D Aztán h2testw és már írhatatlan is lett teljesen.

Üdv.: Zsolt

(#108) -=RelakS=- válasza --HARDCORE-- (#107) üzenetére


-=RelakS=-
addikt

Ó, hát az én rekordom vinyóról az volt, mikor állást váltottam, és köteleztek rá, hogy a céges cuccokat töröljem. Miért is ne? Teljesen érthető.
A gond csak az volt, hogy biztonsági mentésnek használtam a mappát, amiben több heti/hónapnyi anyag volt. Több, mint 500ezer fájlt számolt össze, és valami másfél órán át tartott a törlés XD (igen, sok apróxar)

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks_tcg

(#109) pusszycat válasza -=RelakS=- (#108) üzenetére


pusszycat
veterán

Miért nem formatáltál? :))

" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black :))

(#110) -=RelakS=- válasza pusszycat (#109) üzenetére


-=RelakS=-
addikt

Voltak rajta olyanok, amit nem akartunk törölni. Szerintem még az IT-s csávó sem látott ilyet, azért nem másoltuk le a szükséges dolgot, aztán format XD

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks_tcg

(#111) --HARDCORE-- válasza -=RelakS=- (#108) üzenetére


--HARDCORE--
aktív tag

:D Akkor nemsokára utólérem, csak a képek könyvtárában 309.000 file van. :D Egyelőre nem tervezem a törlésüket persze. :D

Üdv.: Zsolt

(#112) winhate válasza Grodd (#63) üzenetére


winhate
őstag

Na ez undorito beszolas volt.

A tobbieknek koszonom az epito jellegu kritikat.

Neked nem.

http://pouet.net/prod.php?which=5633

(#113) kave kedvelo


kave kedvelo
újonc

Sziasztook!!ki tud 512 gb valodi micro sd kartyat?? A jofogason 14 k ert tudok postaval... kulfoldrol nem olcsobb... wisht felejtsem el?? Ja olyan a kartya hogy huawei es vmi 300 mb/s ez kamu??nem talaltam jobb helyet.. bar a wishen 4000 ft ert mar van verbatim 512 gb micro sd!!ez kamu?? :Y ?? Irjatook ide:gogyika@gmail.hu irjatok surgosen!!vagy akar ide is!!vagy tudjatok mit hivjatok fel:06304699041 most hivhattok mert telo kozelbe vagyok!!vagy itt nincs fenn olcson??irjatok surgosen... ui:a kave topikba miert nem irtok ill nekem?? Ja es mi a velemeny a huawei smart 2019 okostelirol?? Tenyleg elfogadja az 512 gb micro sd kartyat?? Es sztereos?? Hang tesztet hol talalok??irjatook.. na off de bocsi.. na off ell.. :))

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.