Hirdetés

2019. október 15., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-12 09:12:56

LOGOUT.hu

Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7701) Speed(R) válasza envagyok (#7700) üzenetére


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)

TjMaxnál throttlingol, megsülni nem fog, ne aggódd túl :N
P95 alatt a <80°C vállalható, rendes terhelés esetén közel sem lesz ennyi.
Realtemp jól tudja a TjMaxot..? AIDA/CPUID fül mutatja pl., 85°C asszem, ezt kell beállítani offsettel realtempben pl., hogy valós értéket láss.

[ Szerkesztve ]

Raktársöprés, mindenféle ritka jóság! => tinyurl.com/aprohirdeteseim

(#7702) kenand válasza envagyok (#7700) üzenetére


kenand
(Topikgazda)

Nézd meg aidával az jól tudja a tjmaxot

SSE 4.1 van az utasítások között jó a bios nem tudom miért hisztizik postoláskor.
de 85 fok jó lehet

[ Szerkesztve ]

(#7703) kenand


kenand
(Topikgazda)

És nem árt egy CMOS rezet flash után

(#7704) g@norbert válasza envagyok (#7699) üzenetére


g@norbert
(tag)

Nagyon jól mondja kenand mester,ha az utasításkészleteket felismeri a cpuz,akkor perfekt a biosmod... :K
Én is (csak)az aida64-et használom monitorozásra,mert megbízható értékeket mutat.
Tesztelésre is jó,de én inkább az occt-t használom akár cpu mag hibakeresésre,vagy max hőfok keresésre vagy gpu,tápterheléses tesztekre...viszont az aidával monitorozom a hőfokokat mert az a tuti,ebben az occt is csal.
A magok hibázásánál szerintem vagy az fsb-ből vegyél vissza,vagy ha még jó a hőfok,adjàl még az nb feszre egy kicsit hogy legyen mozgástere.
Ellenben ha mindíg ugyanaz a mag hibázik,és a lapod támogatja,akkor a gtl ref-ekkel is tudsz játszani külön-külön magonként.
Szívàs,de megéri.
Ezt a cikket ajánlom ha bele akarsz merülni...szerintem nagyon összefogott és tanulságos :K
https://m.logout.hu/cikk/tuning_vtt_pll_gtl_ref_mik_is_ezek/teljes.html
Szerintem ez egy jó alap.
Megjegyzem ez az f1-es továbblépős bios történet előfordul bizonyos lapoknál,de ha tudja a kellő ghz-et,ne törődj vele.

(#7705) envagyok válasza g@norbert (#7704) üzenetére


envagyok
(addikt)

Mi az x3363 gyári alapfesze?
Meddig szabad elmenni normális keretek között?

3Dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat keresek

(#7706) donmackó


donmackó
(őstag)

Üdv megint itt! :D

Összeraktam a gyereknek is egy Xeon konfigot, viszont van egy olyan probléma hogy a win10 rosszul detektálja/használja a cpu-t. Ha bármelyik játékban az "auto" beállításra megyek, csak 2,66GHz-esnek ismeri fel az E5450-et. A win10 feladatkezelőjében sem megy fel 88% fölé (2,88GHz) a cpu használat. Ellenben ha például az Aidával benchmarkoltam (ez egy idióta szó), ott 100% mutat (2,997 MHz-el). CPU-Z szintén jól mutatta az értéket. A deszka alatta egy Asus P5Q SE, a bios-t én csináltam hozzá (a legutolsóból), bár próbából már kipróbáltam a kínai oldalon lévőt is de ugyan ilyen. Bios-ban jól detektálja a cpu-t, és a CPU-Z is mutatja az összes utasításkészletet. Ötlet?

Release the cable hounds!

(#7707) Speed(R) válasza donmackó (#7706) üzenetére


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)

Szvsz szimplán az OS hülyesége, ne törődj azzal, mit ír ki. Nálam is produkált érdekes számokat, nem is nézem..HWiNFO fut a háttérben, ha valamire kíváncsi vagyok.

Raktársöprés, mindenféle ritka jóság! => tinyurl.com/aprohirdeteseim

(#7708) kenand válasza envagyok (#7705) üzenetére


kenand
(Topikgazda)

Ha autora állítod a lapot, akkor arra állítja be, ha kell 1.3V-ig elmehetsz

(#7709) donmackó válasza Speed(R) (#7707) üzenetére


donmackó
(őstag)

De mint írtam is, így a játékok és steam is rosszul ismeri fel a proci órajelét. Konkrétan a steam szerint 0.00 GHz, a War Thunder meg 2.66-nak használja (ehhez is állítja be a grafikát). Így ha játszik a cpu és a vga is vígan pihengetnek a csökkentett teljesítményen, mert a gtx 750-et nem pörgeti, csak max 60-70%-on az afterburner szerint.

Release the cable hounds!

(#7710) Speed(R) válasza donmackó (#7709) üzenetére


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)

Nem ismerik az adott procit, hibásan detektálják az órajelet is, de nyilván nem tudják befolyásolni..háttérben futtasd a HWiNFOt és meglátod, maxon megy az.

Raktársöprés, mindenféle ritka jóság! => tinyurl.com/aprohirdeteseim

(#7711) CJ4567 válasza donmackó (#7706) üzenetére


CJ4567
(addikt)

Nálam is a G4560-ra 3,47GHz-et ír, alapjáraton meg 0,88GHz-et. Viszont a CPU kihasználtsággal sose volt gond (E5440), és a programok is jól ismerték fel.

BIOS resetet próbáltál?

[ Szerkesztve ]

(#7712) Cyberbeni


Cyberbeni
(addikt)

Sziasztok,
van egy Gigabyte EP45-DS3R lapom, amin úgy frissítettem BIOS-t, hogy E5450 volt benne és most nem ad képet se Q6600-al, se E5450-el. Meg tudom még menteni valahogy az alaplapot?

(#7713) Speed(R) válasza Cyberbeni (#7712) üzenetére


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)

Ott a BIOS kehes lehetett..toltam Xeonnal flasht, nem ismerte a gyári BIOS, mégse volt gond. Nem DualBIOSos az a lap véletlenül? Ha totál halott, keress helyi szakit, aki kiszedi a chipet és besüti EPROM masinával.

Raktársöprés, mindenféle ritka jóság! => tinyurl.com/aprohirdeteseim

(#7714) VinoRosso válasza Speed(R) (#7713) üzenetére


VinoRosso
(addikt)

Giga lap, nem pattintós BIOS hanem forrasztani kell, az esély, hogy ehhez talál szakit elég kicsit, és annyiért javítják amiből kap egy másikat használtan.

Egy erős CMOS resettel kellene próbálkozni, mert emlékeim szerint is dual bios-os, mindenről lehúzni a lapot, reset, elem ki, 1 órát pihentetni, elem vissza és imádkozás. Ha meg nem sikerül akkor tanulópénz, hogy ha van tuti megoldás, olyat nem csinálunk, ami lehet, hogy megy lehet, hogy kárt okoz.

(#7715) kenand


kenand
(Topikgazda)

Hibás Flash ritkán tol el teljesen egy GiIga lapot a Dual BIOS miatt, lehet reménykedni, kis pihentetés teljes BIOS rezet segíthet

(#7716) xeon forever válasza VinoRosso (#7714) üzenetére


xeon forever
(senior tag)

+1.
Főleg ha jól látom a dual bios miatt megmaradt az eredeti is...Legalábbis nálam. Most igy vegig gondolva nálam ez normális így?

Az egyik v13.** a másik v12.**(xeonos)

Bios mod előtt v13.** volt mindkettő.

MAIN QUEST LINE: DELL WORKSTATIONS T5810 2xT3600 T1600 RouterBOARD 750G r3 RouterBOARD RB260GS 3Com Switch 4800G RETRO Cuccok:GIGA P45UD3R+Xeon e5430@3.73GHZ ://www.passmark.com/baselines/V9/images/126668301354.png

(#7717) g@norbert válasza envagyok (#7705) üzenetére


g@norbert
(tag)

Ezt találtam,szerintem se menj fel 1.3 felé :N

(#7718) Speed(R) válasza g@norbert (#7717) üzenetére


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)

Ez E0, az övé C0, nagyobb a feszigénye/tűrése is jellemzően.

Raktársöprés, mindenféle ritka jóság! => tinyurl.com/aprohirdeteseim

(#7719) g@norbert válasza Speed(R) (#7718) üzenetére


g@norbert
(tag)

Rendben.
Ha már itt tartunk,tudnál akkor a srácnak segíteni is ebben a kérdésben,vagy csak majd a hibás vàlaszokra fogod felhívni inkàbb csak a figyelmet?

(#7720) Speed(R) válasza g@norbert (#7719) üzenetére


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)

A téves infó nem segítség..egyébként már kapott tanácsot, mi a problémád?

Raktársöprés, mindenféle ritka jóság! => tinyurl.com/aprohirdeteseim

(#7721) kenand válasza Speed(R) (#7720) üzenetére


kenand
(Topikgazda)

Take it easy fiúk....

(#7722) g@norbert válasza Speed(R) (#7720) üzenetére


g@norbert
(tag)

Tényleg kapott tanácsot,megjegyzem egyáltalán nem tért el az én válaszom sem kenand vàlsszától(,,A téves infó nem segítség..''),de gondolom ez fel sem tünt.
Valóban 2db e0 steppinges prociról tettem fel képeket,csupán abból a megfontolásból,hogy a kb alap-max feszültség értékei látható legyenek.
Mivel ezek e0-ás eredmények,így kevesebbek,így nem adtam olyan infót amivel bármilyen károsodást okozhatna a hardverében.
Egyáltalán nincs semmi bajom,csak nem kértem,nem kérek,és természetesen nem is fogok engedélyt kérni tőled sem most,sem a jövőben arra,hogy egy nekem feltett kérdésre válaszolhatok,vagy sem. :K

(#7723) Alpi.


Alpi.
(őstag)
LOGOUT blog

1.3 az csirke ! Vcore-ral nyugodtan mehetsz felfele, semmi bajod nem lesz. Ha tudod huteni, hadd szoljon !0.85V - 1.3625V a "vid range", szoval no para.

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

(#7724) xeon forever válasza Alpi. (#7723) üzenetére


xeon forever
(senior tag)

1,4 is gond nélkül megy pl e0-nak...sőt. Kell is ha azt akarod h L2 cache ne szarakodjon.

1,375v nalam 52GB/s 1,4v 63GB/s

Linix
43Gflops 1,375v
52Gflops 1,4v

[ Szerkesztve ]

MAIN QUEST LINE: DELL WORKSTATIONS T5810 2xT3600 T1600 RouterBOARD 750G r3 RouterBOARD RB260GS 3Com Switch 4800G RETRO Cuccok:GIGA P45UD3R+Xeon e5430@3.73GHZ ://www.passmark.com/baselines/V9/images/126668301354.png

(#7725) Speed(R) válasza g@norbert (#7722) üzenetére


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)

Szerintem szúszázz egyet..attól, hogy valaki kijavít, nem dől össze a világ. Jó esetben tanul belőle mindenki..ahogy többnyire ez is a cél az információ megosztással.

Raktársöprés, mindenféle ritka jóság! => tinyurl.com/aprohirdeteseim

(#7726) g@norbert válasza Speed(R) (#7725) üzenetére


g@norbert
(tag)

Nemtudom hogy mit javítottál ki,mit és kit tanítasz,azon kívűl hogy a nyilvánvalót elismételted érdemben nem fűztél egyáltalán semmit sem hozzá konkrétan,mint például aventyr fórumtárs.

(#7727) Speed(R) válasza g@norbert (#7726) üzenetére


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)

A nyilvánvaló tévedéseden kívül, aholis egy C0 steppinges procival kapcsolatban E0ra alapozva adtál tanácsot, végülis mást nem kellett korrigálni. Olvass vissza, ha nem leled, hol írtam érdemi segítséget neki.
Illetve ha feszült vagy, ne rajtam próbáld kiélni, nem vagyok vevő az ilyesmire. És ezt a vonalat itt fejezzük is be egyúttal légyszíves.

Raktársöprés, mindenféle ritka jóság! => tinyurl.com/aprohirdeteseim

(#7728) g@norbert válasza Speed(R) (#7727) üzenetére


g@norbert
(tag)

Az e0-ra alapozva,én töltöttem fel a képet,láttam hogy mit töltöttem fel,felismerem a két betü között a különbséget,csak nem talàltam c0-ásról fotót amit feltölthettem volna,a többit már leírtam.
Ezek a nyilvánvaló dolgok amikről beszélek.
Egyáltalán nem vagyok feszült,úgyhogy nem értem megint hogy miről beszélsz.

[ Szerkesztve ]

(#7729) envagyok


envagyok
(addikt)

Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Szerintem kár vitatkozni ilyen kaliberű dolgon.
Peace :R

3Dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat keresek

(#7730) Pécsi gyerek válasza envagyok (#7729) üzenetére


Pécsi gyerek
(őstag)

Szerintem is...

Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gigabyte rx 460 oc 4 gb+zalman z1 neo :) és leeeeddd a házban :)

(#7731) elistvan


elistvan
(senior tag)

Sziasztok!

Van egy Fujitsu Primergy Tx-100 S2 gépem most i3-540 van benne. Ebbe szeretnék egy Intel Xeon Quad-Core E5620-beletenni. De nem találom kompatibilis lenne-e vele. Esetleg tudja valaki a megoldást?

Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr

(#7732) Speed(R) válasza elistvan (#7731) üzenetére


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)

1366 lábú Xeont ne akarj 1156os foglalatba rakni :N
X3440el kezdődően vannak 4C8T procik a lapodba.
És itt látható, hogy valószínűleg mi működik benne.
Egy X3450 pl. jó áron meglehet, az X3460 ritkább..
Mondjuk most épp van fent egy 15ért a helyi aprón.
Ha kell a magasabb órajel, jó vétel lehet ennyiért is.

Raktársöprés, mindenféle ritka jóság! => tinyurl.com/aprohirdeteseim

(#7733) elistvan válasza Speed(R) (#7732) üzenetére


elistvan
(senior tag)

Való igaz. Köszi.

Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr

(#7734) Muky_


Muky_
(tag)

Sziasztok!

A napokban xeonositottam a fiam gépét.
Alaplap: Asus P5Q-E 2101-es Mod BIOSsal.
Proci: xeon E5450.
Táp: Chieftec 400W
Ram: 4x2GB GEIL Ultra DDR2 1066MHz ( de próba ként KINGMAX 4GB Kit van benne)

Első körben lefrissítettem a BIOS-t (összefoglalóban található linkről szedtem le illetve magam is megcsináltam az eredeti BIOS-ból). Majd gépbe építés és első indítás rendben ment, de érzetre lassabb volt mint az elötte levő Q9300-as. Fagyás ilyesmi nem volt.
AIDA64, wPrime, PrimeX64-es progikkal is néztem ,teszteltem ,de csak nem klappol valami.
Készítettem pár képet amin látszik is ,hogy valami nem jó.
Tanácsot kérnék, hogy mi lehet a hiba?
Előre is köszi a válaszokat. :R

UI.: A xeont úgy vásároltam ,hogy a bevágások és a lábak már át voltak alakítva 775-ös alaplaphoz.

[ Szerkesztve ]

(#7735) VinoRosso válasza Speed(R) (#7732) üzenetére


VinoRosso
(addikt)

Jelentem egy X3440-es is megteszi. 6k most apróban, több darab is van, eléggé megéri. Most cseréltem egy x3430-at, és meglepődtem, hogy mennyit dob a HT a teljesítményen. A CPU kihasználtság és az FPS grafok is kisimultak, a tüskékből ami elérte a 100%-ot kihasználtságban most max 60-70%-ig megy fel, és emiatt eltűntek az FPS dropok is.Eddig tuning nélkül próbáltam pár játékot Fallout4, Dishonored 2, Dirt Rally, mindegyikben kipadlózza a GTX670-et alapjáraton.

Muky_ : Első körben csinálj egy rendes CMOS resetet (elem kivétellel) aztán ha úgy is előfordul akkor nézd meg egy RAM modullal és cserélgesd, hogy mindegyikkel csinálja e, ha igen, akkor lehet, hogy kevés neki az 1,1V, próbálj emelni rajt mondjuk 1,2-ig ha az se segít akkor lehet hibás a CPU.

[ Szerkesztve ]

(#7736) Speed(R) válasza VinoRosso (#7735) üzenetére


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)

Jogos, ennyiért megéri, kérdés megeszi-e az adott lap. PDF listben nincs.
Anno én is csíptem az X3450et, 4GHzen elég potens dög volt, csak fűtött.
Szerencsére a HT manapság már a legtöbb esetben segít, jó példák erre.
Mondjuk a kihasználtság csalóka vele, mert ugye nincs több mag emiatt..

[ Szerkesztve ]

Raktársöprés, mindenféle ritka jóság! => tinyurl.com/aprohirdeteseim

(#7738) customer114 válasza Muky_ (#7734) üzenetére


customer114
(senior tag)

C0 steppingnél szerintem kevés neki az 1.1V magfesz.

Ja, látom már más is írta ezt. :D

Hurrá dupla hsz. ...

Ugyan ilyen procim volt, keress vissza a nevemre, hátha írtam vagy kérdeztem valami okosságot hozzá. :)

Átnéztem közbe. Nincs értelmes hozzászólásom az elsőn kívül. :DD

[ Szerkesztve ]

(#7739) Muky_ válasza VinoRosso (#7735) üzenetére


Muky_
(tag)

Köszi, de csináltam :)
Elem kivesz és kábel kihúz egy éjszakára, de ugyanaz :(
A modulokkal is sakkoztam már, mindegyik megjárta mind a 4 slottot.
Kipróbálom a fesz emelést.
Furcsa, hogy bármilyen tesztet futtatok a proci terhelése 30%kb,de az aida meg 100%-ot mutat :F

customer114 köszi neked is

(#7740) customer114 válasza Muky_ (#7739) üzenetére


customer114
(senior tag)

Windows energiagazdálkodásban nincs korlátozva a teljesítménye a procinak?

(#7741) Muky_ válasza customer114 (#7740) üzenetére


Muky_
(tag)

Nincs. Teljesitménycentrikus-ra van állítva.
Emeltem a feszt 1.22-re ,de ugyanaz a jelenség :(
A Prime95x64 is hibát dob a 3-as és 4-es magra pár perc futás után.
Asszem holnap felveszem a kapcsolatot az eladóval.
Köszi mindenkinek.

(#7742) xeon forever válasza Muky_ (#7741) üzenetére


xeon forever
(senior tag)

Ezzel törölj ki minden nem használatos drivert

http://www.uwe-sieber.de/files/devicecleanup.zip

MAIN QUEST LINE: DELL WORKSTATIONS T5810 2xT3600 T1600 RouterBOARD 750G r3 RouterBOARD RB260GS 3Com Switch 4800G RETRO Cuccok:GIGA P45UD3R+Xeon e5430@3.73GHZ ://www.passmark.com/baselines/V9/images/126668301354.png

(#7743) Speed(R) válasza Muky_ (#7739) üzenetére


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)

Friss OS..? Vagy eszközkezelőben távolítsd el az összes processzort (rejtetteket is) és restart..valami nem kóser OS szinten tippre, nem hiszem, hogy a proci hibás.

Raktársöprés, mindenféle ritka jóság! => tinyurl.com/aprohirdeteseim

(#7744) Muky_ válasza Speed(R) (#7743) üzenetére


Muky_
(tag)

Köszi a tippet.
Nem friss OS :)
Eltávolítottam az összes rejtett dolgot majd restart volt. Most teljesen jó a proci kihasználása, köszönöm :D
Holnap beszerzek valami normális hűtőt mert elég magas a főmérséklet AIDA szerint.
És újra telepítem az OS-t is biztos ami biztos :D
Köszönöm a segítséget :R

[ Szerkesztve ]

(#7745) Speed(R) válasza Muky_ (#7744) üzenetére


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)

Nem kell bántani az OSt, ha egyébként minden rendben, procicserétől ritkán zavarodik meg. Hasonló nem csak neked volt, de ennyi a megoldás, szívesen :)
Milyen hűtő van rajta? Feszültség mehet lejjebb talán, az is segít. Persze ha OC is tervben van, akkor nem árt rá valami normálisabb megoldás a hűvös csendért.

Raktársöprés, mindenféle ritka jóság! => tinyurl.com/aprohirdeteseim

(#7746) VinoRosso válasza Speed(R) (#7736) üzenetére


VinoRosso
(addikt)

Kérdés, hogy mennyire csalóka, mert ha az ütemezést tudja úgy igazítani hardveresen(=utasítás szinten) a proci, hogy egy magon a 100%-os tüskét elkeni a magok között akkor kb olyan, mintha több mag lenne. Mert ilyenkor gyakorlatilag 3 fizikai magra redukálódna egy 4C/4T proci abban a pillanatban (i.e. mintha 3 magos lenne) amikor az egyik mag a 100%-os kihasználtságot eléri. Viszont ha ezt el tudja osztani 1/4-edes adagokban a többi mag között, akkor ugyanúgy megmarad a 4 fizikai mag elérhetősége. Nem tudom érthető e lehet kicsit hülyén fogalmaztam, szóval nem úgy jelentkezik a HT hatása, hogy 4-ből 8 magot csinál, hanem úgy, hogy kevesebbszer viselkedik 3,2, vagy 1 magosként a 4 magos CPU és többször tudja megtartani mind a 4 mag elérhetőségét a jobb terheléselosztás miatt. Az átlagos CPU kihasználtság nem lesz alacsonyabb, sőt lehet éppen magasabb lesz mert adott esetben nem tartja fel esetlegesen a 100%-on pörgő magra váró folyamat a rendszert, viszont kihasználtság szórása alacsonyabb lesz.

(#7747) Speed(R) válasza VinoRosso (#7746) üzenetére


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)

Annyiban csalóka, hogy nem a fizikai magok terheltsége monitorozódik. A működési elvből fakadóan persze áll, amit írsz, optimális esetben így működik valóban.

Raktársöprés, mindenféle ritka jóság! => tinyurl.com/aprohirdeteseim

(#7748) 1tom


1tom
(tag)

Sziasztok!

Nem tudom, hogy találkozott már ilyen jellegű hibával valaki itt: van 2db L5420-as cpuval szerelt 775-ős gépem. Az egyikkel semmi gond nincs (asus p5b alaplapos). A másikkal (asrock p5b pro) az lenne a gondom, hogy a 4 ramslotból csak 2 ramslotot lehet használni, mindegy melyik 2 slotba vannak a modulok, de 2-nél többel nem indul. Az a furcsa, hogy mar mindent kicseréltem a gépben: másik alaplap, másik ramok, videokártya, táp, kivétel a cpu, de így sem javult a dolog. Létezhet olyan, hogy esetleg a cpu haldoklik? Vagy az a cpu 2 lábat megfordító adapter szórakozik? Amikor belekerült a gépbe ez a cpu hónapokig gond nélkül működött.

Bunkók kiméljenek!

(#7749) SP4C3 válasza 1tom (#7748) üzenetére


SP4C3
(addikt)

Ezekben a gépekben még az alaplapon van a memóriavezérlô. Max 8GB.

-JNA- Yugoslav National Army // ОТПОР! OTPOR! // KEBAB REMOVAL UNIT // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 8GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte GTX 750 2GB GDDR5. Ó, e​g​y​ ​re​klámszű​rő! :/ sp4c3.speedtestcustom.com

(#7750) 1tom válasza SP4C3 (#7749) üzenetére


1tom
(tag)

Köszönöm a választ. Igen azt tudom, de nem értem miért van ugyan ez a gond egy másik alaplappal is. 4db 1gb-os rammal van ez a gond, de már másik 4db teljesen egyforma ramokkal is próbálkoztam azzal is ugyan ez a helyzet.

[ Szerkesztve ]

Bunkók kiméljenek!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.