Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:48:38

LOGOUT.hu

Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16292) emre válasza Speed® (#16288) üzenetére


emre
veterán

De az sem nagyon van.
Talán 3-4 vga-t láttam a bazárban ami érdekes lehet, de mindegyik olyannál akinél csak személyes átvétel jöhet szóba ami viszont a távolság miatt nem kivitelezhető. No mindegy későn eszméltem, tavaly november-decemberben kellett volna ezen elgondolkodnom, akkor még talán lett volna újonnan is. Viszont az idő nem sürget, a gyerek nem nyaggat. Még az is lehet hogy a saját részre szedek össze egy konfigot, ezt a i5-ös gépet meg megkapja majd. Egyszer. Talán.

Két port kell, egy hdmi, és egy dvi, az meg szinte mindegyiken van. Eddig is dvi-vga átalakítót használtam a kisebbik monitorhoz.

Kereskedik a gyerek, 35 alá biztos nem fog menni az rx470-el.

(#16290) lamiki

Így van. FuSi, HP gépek kilőve, a legtöbben nem atx-es táp / lap van, csak két memória foglalattal rendelkezik az alaplap. Dell, Lenovo esélyes, de az Acer gépeit szerettem, eccerű, de jó házak, 350-400w körüli ATX-es Fsp tápok, de mostanra alig látok belőlük, vagy nem midi házba pakolják. Ha ez például nem 200 km-re lenne, és személyesen egy kis alkudozás után el tudnám hozni nem lenne rossz alap.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.