Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:48:38

LOGOUT.hu

Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14027) peterattila


peterattila
aktív tag

Küzdök egy ideje W10 BSOD problémákkal, a Q9550 cseréje óta. Memtest futott egy napig, hibátlan. Új ssd, rx 560, procin hűtőpaszta, toronyhűtő, új 80+ fsp táp, 8gb hynix memória (4x2). Ez a masina E8400-al ment hibátlanul. Q9550 óta meg szívok, létezne, hogy proci hiba? W10 diagnosztika ezt mondja (szerintem netto baromság):

A rendszer "CPU" minősítése alacsony, és elképzelhető, hogy ez okozza a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat. A futó alkalmazások számának csökkentése növelheti a rendszer teljesítményét. Keresse meg felesleges indítási alkalmazásokat, és tiltsa le azokat, amelyekre nincs szükség. Ha a probléma továbbra is fennáll, elképzelhető, hogy új processzor telepítésére lesz szükség.

A rendszer "Játékgrafikai" minősítése alacsony, és elképzelhető, hogy ez okozza a multimédiás alkalmazások és játékok teljesítménnyel kapcsolatos problémáit. Az áttetsző Aero felület letiltása növelheti a multimédiás alkalmazások vagy játékok teljesítményét. Ha a probléma továbbra is fennáll, elképzelhető, hogy új videokártya beszerzése, vagy a jelenlegi videokártya illesztőprogramjának frissítése szükséges.

A rendszer "Grafika" minősítése alacsony, és elképzelhető, hogy ez okozza a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat. Az asztal-összeállítás letiltása vagy a képernyőfelbontás csökkentése növelheti a grafikai teljesítményt. Ha a probléma nem szűnik meg, elképzelhető, hogy új videokártyát kell beszerezni, vagy frissíteni kell a jelenlegi videokártya illesztőprogramját.

A rendszer "Lemez" minősítése alacsony, és elképzelhető, hogy ez okozza a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat. A futó alkalmazások számának csökkentése növelheti a rendszer teljesítményét. Győződjön meg arról, hogy a lemez rendelkezik a megfelelő mennyiségű szabad területtel és töredezettségmentesített. Keresse meg felesleges indítási alkalmazásokat, és tiltsa le azokat, amelyekre nincs szükség. Ha a probléma továbbra is fennáll, elképzelhető, hogy új lemezt kell telepítenie.

A rendszer "Memória" minősítése nagyon alacsony, és elképzelhető, hogy ez okozza a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat. A futó alkalmazások számának csökkentése növelheti a rendszer teljesítményét. Keresse meg felesleges indítási alkalmazásokat, és tiltsa le azokat, amelyekre nincs szükség. Ha a probléma továbbra is fennáll, elképzelhető, hogy további memória telepítése szükséges.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.