Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:48:38

LOGOUT.hu

Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13034) MasterDeeJay válasza kenand (#13030) üzenetére

Legutóbb Asus p5q se2-t frissítettem a beépített flash-el és az NTFS-es rendszer vincsit is látta, onnan tallóztam ki a biosfile-t.
Kicsit más:
Érdekes bugja volt a P5Q SE2 lapnak de nem a friss bios oldotta meg:

Windows 10 települ, majd első újraindításnál ahol kérné a régiót meg később felhasználót jelszót stb.., na ott bill egér nem ment. PS/2-es sem és usb-s sem. A num lock sem reagált.
Szórakoztam az USB legacy beállításokkal. Bios frissítettem de semmi.
Végül csak annyi baja volt hogy szabálytalanul (resettel és nem a kikapcsolással!) kellett leállítania telepítőt a régió kiválasztásánál, azután ment rendesen a usb bill/egér egészen a telepítés végéig ahol megint lehalt.
Telepítés után az összes USB Hub felkiáltójeles azzal a hibával hogy hiányzik valami file. (ps/2 bill feléledt szerencsére) Kitallózva ugyan azt a belső gyári drivert meg megy azóta is. Nem kellett felrakni semmit.
Furcsa egy hiba, de hasonlóval már jártam viszont ott a ps/2-es cuccok mindig mentek. Valamit elcsesztek az utolsó win10-es buidekben a korábbi usb driverekkel talán.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.