Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:48:38

LOGOUT.hu

Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12505) csubuka válasza kenand (#12501) üzenetére


csubuka
addikt

Köszönöm! Inkább nem kísérletezek vele így elsőre, akkor sem ha egyszerű. A legutolsó elérhető BIOS moddolt verziója készen van ott az összefoglaló első linkjén. Jó lesz nekem az.

(#12502) tlac: Ez jól hangzik, köszi!

(#12504) jokeph: Köszönöm szépen a részletezést!

Persze, jogos, de a beárazásban sokszor olyan ár lesz írva, aminél azért jelentősen többet is simán megadnak. Bizonyos alkatrészeknél persze. Van aminek nagyon precízen belövi a normális árát (elmegy egy héten belül, de nem is tolakodnak érte) :D

A P6T X58 NB chipje felett van egy pasztaréteg a gyári vizesblokk-féle dolog alatt. Aztán a vizesblokkra mókolt borda alatt meg egy gap pad van. Na azt simán le lehet pasztára cserélni ott épp, az egy szupervékony pad, gondolom olcsóbb volt így szerelni. Meg a gyári paszta is kiszárad az NB-n közvetlenül is simán. A blokk a tokozatlan chipre fekszik fel szóval óvatosan kell lazítani a csavarokat meg egyenletesen szedni le a bordát.

Az SB gap pad nagyjából még okés volt nekem (az akár paszta is lehetne szerintem csere után), azt nem bolygattam, csak oka volt a gap padnek ott. A VRM részre meg mindenképp a pad kell szerintem a rések miatt, meg a paszta kulturált felhelyezése sem megoldott ott.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.