- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
3DMark-okat tudni kell használni. Nem véletlenül vannak bennük beállítási lehetőségek. De majd mennek fel a 4870 tesztjeim, ha kifutott a cikkem, ott megmutatom, hogyan lehet (és érdemes) tesztelni.
XP sokkal jobb egy csomó dologra, mint a Vista (pl. fut rajta egy csomó játékom, amelyek Vistán sehogy sem, pedig nem is olyan régiek, ráadásul szeretek régi játékokkal játszani, hogy kissé felüdüljek a mai szardömping közepette, tisztelet a kevés kivételnek). Persze jól beállítani nem árt egyiket sem.hakos1987: VRM-et ugyan nem mutatja semmi, legföljebb az ujjad.
-
ez_meg_emaz
őstag
Nekem semmi bajom vele. Ha lenne már leváltottam volna. Egyetlen bajom hogy nem 64-est használok, mert akkor vennék még 2gb ramot vagy cserélném 2x2-re. De 64-es meg a játékok és progik miatt fos, mind xp, mind vista esetében. Régen probáltam már az igaz, de szvsz még mai napig is van olyan prog ami nekem kéne, de 64-es oprendszeren nem fut el.
Szal ha váltok az akkor lesz ha 2gb ram nem lesz elég és akkor 64bites vista-ra. Addig fölösnek tartom amig az xp-vel nincsen nagyobb bajom. Raid-et meg soha nem probáltam, sys tray ikonok nekem még nem tüntek el.
Megértelek téged is, de amig nekem nincs hasonlo gondom minek váltsak egy nagyobb erőforrásigényű oprendszerre? Addig nem nyujt ujat amig az xp is jol müködik. Mert vmi vagy jol megy vagy szarul.
De az xp vs vista erősen off témaOn:
Nekem is az a vicces eredmény jött ki hogy a 8800gt-nél pár száz ponttal kaptam többet a 4870-re váltás után.
8800gt:12000 kb
HD4870: 14-15000 között
Fotot most nemtok a 4870 tesztröl mert nem mentettem le, de ha igény van rá teszek be rola. Elég hihetetlen eredmény az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mikor új hardvert szerezek be, mindig kíváncsi vagyok, mennyivel tudd többet az új "vas" a régihez képest.
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple TV eladó
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest