Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Valóban, a TPS játékok nagy része ami ugrálós meg csihi-puhi, azt jobb egy gamepaddal vagy konzollal játszani. De a Dead Space 2-t nem érheti kritika. Nagyon jól eltalálták minden szempontból. Szerintem nem az irányítással van gond, hanem a kameranézetet kell megszokni.
COD-ot a MW első részéig játszottam, utána szánalom. (Multi része nem érdekel...)
Egyébként nem értem, ezeket hogy lehet konzolon nyomni
Próbáltam de közelébe nem ér a PC-nek. -
zsolthee
senior tag
Emlékszem, amikor suliban álltam a számtech. terem előtt és vártam a tanárt, hogy a szünet alatt tömörítse be nekem a Doom2-t floppyra.

Amikor meg a haver vitte haza floppyn a Terep2-t, képes voltam egy busszal később hazamenni, hogy átvegyem tőle a játékot és otthon és is nyomhassam.
Télen betekertük sálba meg mindenbe. Inkább torok gyulladás mint Read Error
-
zsolthee
senior tag
Megtaláltam 
Ez volt az: Who dares wins
Imádtam
Bocs az OFF-ért -
zsolthee
senior tag
Arra a régi "3D-s akciójátékra" nem emlékeztek véletlenül, amikor egy katonával kellett fedezékről fedezékre előre haladni, és földrakások és bunkerek mögül lőttek rád az ellenségek? A képernyő aljáról indultál és menni kellett felfelé és ahogy haladtál, csak annyi volt a nehezítés, hogy egyre többen voltak. Szerintem Commodore-os volt,nem emlékszem már, Ha valaki esetleg tudna tippeket adni, azt megköszönném
...Bárcsak egy képet találnék róla neten -
zsolthee
senior tag
Nekem Commodorral majd 486DX2-vel kezdődött a PC-s élet.
Amikor megvettem bele nehéz ezresekért az első CD olvasómat, az valami csuda jó volt.
Már csak azért is, mert 540MB volt a HDD tárhely, így egy CD-re az összes játékom ráfért+Win3.1 és 95 is
Szép volt.
A cikk is remek. Köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Sony A6500 váz + 8 akku + meike markolat
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, Z490, Lian Li ház, 850 W Táp
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbáltam de közelébe nem ér a PC-nek.

Megtaláltam