Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Az űrsiklónál is volt egy olyan megoldás ahol egy valami rosszul sikerült kilövéskor kiugrottak volna még a légkörbe , én erre az eshetőségre gondoltam, mert azért ha már 20km magasan járnak és ott kell kiugrani az már elég barátságtalan környék.
Meg én úgy gondoltam ha már fejlesztenek akkor megpróbálják úgy csinálni, hogy a legtöbb elem felhasználható legyen mindenhova pont a súly miatt, tehát elég lenne egy szett ruha mindenhova ha elég könnyű és vékonyra sikerülne kivitelezni.
Mert így is kell még egy ruha amivel az űrsétát megoldják és akkor még nem beszéltünk olyanról, hogy ha leszállnak egy bolygón ott dolgozni benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Milyen autót vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen routert?
- Gitáros topic
- Suzuki topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest