Hirdetés

2020. április 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32) macilaci78 válasza DEJVID (#26) üzenetére


macilaci78
(Korrektor)

99'-es B5 Passat kombi 3b5, AJM, 5 gangos manuális váltóval, kék színben, Újbudáról. Gurulás nem volt, nem is a legöregebb autó, de én voltam a legmagasabb. ;]
Az autóval való törődést beszéltük meg, picit megkezdte a rozsda a sárvédőíveket, pont ma adtam le a gépet a szomszéd utcában dolgozó karosszériásnak kezelésre és foglalom az időpontot fórumtársnál vákuumcsövek cseréjére, illetve a központi zár működése sem gyári, azzal is foglalkozni kell. Ezeket letudom a tél beállta előtt.
A vezérlés friss benne. Még 3k km olajcsere előtt, olajjal együtt fékfolyadék biztos lesz cserélve, fényszórót megint políroztatom, mert mattul. A hátsó ablak spricnije nem jó, engem mondjuk nem zörget, teherautón szocializálódtam, de ha a pumpa környékén amúgy is szerelnek a jövőben, akkor majd gondolok rá.
Kapott az elkopott szőnyegek helyett újat és a mindig elcsúszó, felgyűrődő gumiszőnyeg helyett is típusazonost.
Kívülről ütött-kopott, nem nagyon van ép elem rajta, parkolási sérülések, budapesti munkába járós autó volt az előző gazdájánál szűk garázsajtóval. Ez a része nem is érdekel, legalább nem csalogatja a rossz szándékú embereket. Belül legyen tiszta, jön, megy, megáll, mindezt akaratom szerint, ezt az állapotot szeretném megőrizni.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.