Hirdetés

2020. november 26., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) keIdor


keIdor
félisten

Szerintem nem volt nagy szám, mármint beszámolók, videók alapján... ami Németországban megy, Games Convention a neve azt hiszem az sokkal jobb. Lipcsében van, vagy Hannover-ben, már nem is tudom.

(#2) Gyusz válasza keIdor (#1) üzenetére


Gyusz
őstag

A Sony és a Microsoft konferencia elég jó volt, egy csomó játékról most először jött ingame anyag. Voltak váratlan vagy meglepő bejelentések, pl.: Left 4 Dead 2, Final Fantasy XIV, Halo Reach, Rockstar North játék PS3-ra (Agent), multiplatform Metal Gear Solid Rising és idén visszatértek a csajok is. :DDD Mi kell még?

(#3) keIdor válasza Gyusz (#2) üzenetére


keIdor
félisten

L4D2 kivételével egyikről se halottam még...:) persze ez az én "hibám", de egyik se nagyon izgat. GC-t még mindig sokkal jobban várom, mint minden évben...
Metal Gear Solid Rising ez a 4-nek lesz a folytatása? Mert az akkor lehet érdekel.

(#4) munky


munky
őstag

Azért volt néhány meglepetés.

(#5) Gyusz válasza keIdor (#3) üzenetére


Gyusz
őstag

Halo Reach és az Agent a két konzolra jön exkluzívan, de a többi jön PC-re is. Az igazi Metal Gear folytatás PSP-re jön most, a Rising Raidennel a főszerepben lesz valami, sokat nem tudni róla.

Egyébként amik meggyőzőek voltak nekem ingame alapján: Uncharted 2, God of War 3, Assassin's Creed 2, Splinter Cell Conviction, The Last Guardian: TRICO, Mafia II, Modern Warfare 2, Alan Wake és még volt jó pár, no meg csak renderekvideókból is akadtak mutatós darabok.

[ Szerkesztve ]

(#6) twollah


twollah
nagyúr

Es meg merik mondani, hogy valsag van.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.