Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30) mephi666


mephi666
nagyúr

végigpörgettem, de mikróban senki nem főz rizst? :)

mi módszerünk:
1 pohár (kb 2dl) sima "A/B" rizs és dupla mennyiség víz hőálló edénybe... mikróba (750w-on) 5perc, kiveszem, átkeverem, sózom/vegetázom, 5 percig pihentetem... újabb 5percre vissza a mikróba, majd kiveszem és megint átkevergetem... nagyon lusta módszer, de elronthatatlan... A/B rizs általában tapadós lesz, barna rizsnek (még előgőzöltnek is) több idő kell, lidl-ben meg vettünk valami hosszúszemű keleti fehér rizst, amit nagyon puhára főztünk és idegesítően pergett :D látványnak szép volt, de rizsből általában rakott kelt készítünk és abba nem volt ideális, hogy széthullik...

ui: vasárnap épp rakott kelt sütöttünk, képen látszik, hogy rendesen lehetett vágni és nem esett szét a töltelék (mondjuk 1 tojást is szoktam beledobni a biztonság kedvéért, hogy jól összefogja)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.