Hirdetés

2020. szeptember 23., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Re

Hozzászólások

(#1) rushty


rushty
(senior tag)

33

(#2) rushty


rushty
(senior tag)

417

(#3) rushty


rushty
(senior tag)

478

(#4) rushty


rushty
(senior tag)

1052

(#5) rushty


rushty
(senior tag)

1076

(#6) rushty


rushty
(senior tag)

1550

(#7) rushty


rushty
(senior tag)

2415

(#8) rushty


rushty
(senior tag)

2485

(#9) rushty


rushty
(senior tag)

2596

(#10) rushty


rushty
(senior tag)

2859

(#11) rushty


rushty
(senior tag)

3035

(#12) rushty


rushty
(senior tag)

3481

(#13) rushty


rushty
(senior tag)

3954

(#14) rushty


rushty
(senior tag)

Több randevúm volt különböző férfiakkal az egyik társkereső oldalról és egyszerűen csak tátom a számat sokszor, hogy mennyire elrontották az „erősebbik nemet” a magukat nőnek nevező, maximálisan lábtörlőbe átment elődeim.

A kapcsolatfelvétel és személyes találkozó után általában három lehetséges továbblépési lehetőség adódik. Vagy egyáltalán nem tetszik élőben a partner (öregebb, fiatalabb korában készült, vagy retusált fotókat rakott fel), vagy helyes, szimpatikus, de nem mozdít meg semmit bennem, de később akár bármi is lehet belőle, na és a harmadik, amikor vonzó és igencsak erősen működik a kémia is.

Döbbenetes tapasztalat, hogy a férfiak döntő része minimum 2-5 évet letagad a korából az adatlapján, de találkoztam olyannal is, ahol ez 15 év volt! Az anyagi helyzetről nem is beszélve! Sok pasi égszínkék vizű tengerparton pózol, (tehát szinte szuggerálja beléd, hogy ez legalább a Maldív-szigetek), vagy valami szuper verda előtt, hanyagul rákönyökölve. (Később az esetek jelentős részében kiderül, hogy csak odaállt egy parkolóban a járgány elé). A levelezésben elhintik, hogy ők Floridától Szingapúrig bejárták az egész világot, és csak apránként ejtegetik el később, hogy akciós, vagy valami olcsó oldalon foglalt 2-3 csillagos szállodás utakról van szó. Amelyekből ráadásul a fele sem igaz.

A másik kedvencem az ellentéte, a fürdőszobában készített profilkép, a háttérben a WC-vel, felmosóvödörrel, olcsó tusfürdővel, esetleg a szennyestartóra hajigált levetett ruhákkal. Elképesztő, hogy mennyire nem figyelnek a részletekre. Azt pedig, aki a volt barátnőjével közösen készített képet rakja fel – a leányzót levágva – már minősíteni sem tudom.

De térjünk vissza a 3 eshetőséghez. Az első esetben nyilvánvaló, hogy nem lesz folytatás. Én ilyenkor is udvariasan eltöltök a delikvenssel 1 órát, és többnyire mindketten érezzük, hogy ez ennyi, kipipálva, nincs szükség különösebb magyarázatra.

A második lehetőségnél volt olyan „úriember”, akivel fél dl kávé mellett ücsörögtünk majd 1 órát, és, amikor lehörpintettem az utolsó kortyot és azt mondtam, hozok magamnak még egyet, akkor közölte (nem vicc, tök komolyan!), hogy „tudsz élni”. Az az opció meg sem fordult a fejében, hogy azt mondja, majd ő hoz. Arról nem is beszélve, hogy a randi végén beült a (ratyi) kocsijába és hazahúzott, és arról persze szó sem volt, hogy felajánlja, hogy előtte engem is hazavisz.

Ennél csak a perverz rosszabb, aki már az első 5 perc után sem tudja visszafogni magát, mindenhova nyúlkál és a beteg szexuális szokásait próbálja beadagolni nekem, hogy hogyan reagálok rá. Ám néhány ilyen ritka kivételtől eltekintve „a pusztán szimpatikus” és a „működik a kémiás” esetekben az első randevút továbbiak követték, még egy vagy kettő, és általában itt be is fulladt az egész.

Ugyanis a szomorú valóság az, hogy abban a pillanatban, ahogy a férfiak úgy érzik, esélyük van, turbó fokozatban elkezdenek hajtani arra, és csak arra, hogy megdöntsék a nőt. És erről sajnos mi nők tehetünk… Nem egy randipartneremtől hallottam, hogy a csaj/nő az első randevún már 2 óra után gond nélkül ágyba ment és előfordult, hogy utána hónapokig, 1 évig is együtt voltak. Kérdezem én, miféle nő az, aki nem bír magával és ennyire képes lealacsonyodni? Ennyire ínség van? Milyen nő az, aki hónapokig/évekig képes olyan kapcsolatban élni, ahol csak megdugják rendszeresen, de semmi többet nem kap? Sem érzelmileg, sem semmi másban. Nincs közös program, nem kell étterembe, színházba, akárhová menni vele…

Költségtakarékos. Mert a kurvák a szolgáltatásaikért pénzt kérnek. A mai nők többsége pedig SEMMIT! Csak, hogy elmondhassák és meglegyen az a csalóka érzésük, hogy nekik van valakijük. Magyarul ingyenkurvák, és a női nem szégyenei. És már elnézést, de milyen férfi az, aki inkább választ egy ilyet, mint egy normális, kellemes partnert, akivel pl. el lehet beszélgetni, közös programokat lehet csinálni, vagyis az ágyon kívül léteznek még a kapcsolatnak más aspektusai is. Hát, nem! Nem ez kell a mai férfiaknak! (Természetesen tisztelet a kivételnek!) Totál el vannak kényelmesedve, nem akarnak igyekezni, udvarolni, hódítani. Minek, ha a maca magától ajánlkozik már az első találkozáskor.

De azért mindegyik lehetőleg bombanőt szeretne, mert elvárások vannak. Pontosabban lennének. De ha nincs ilyen, beérik azokkal, akik nekik udvarolnak. Mert igénytelenek. Több szempontból is. Igénytelenek a választásaikban és igénytelenek saját magukat illetően is. Sok az ápolatlan, sárga fogú, vagy éppen a foghíjas vigyorával menő csávónak látszani akaró férfi. Sok a lúzer. Sok a hazudozó. A Maldív-szigeteken készült kép alapján meg kijár (gondolják ők) a bögyös, darázsderekú negyvenkilós bige, hiába van a másik oldalon az uborkaorr meg hordóhas!

Persze bizonyos felső társadalmi körökben alapelvárás, hogy a biodíszletként szolgáló hölgy minimum modellalkatú legyen. Itt azért inkább jellemző az ápoltság is, de a méregdrága, egyedileg készült öltönyök tökéletesen elfedik a domborodó pocakot és a már löttyedésnek indult izmokat. A néhol több évtizedes korkülönbséget pedig szépen kiegyensúlyozza a pénz, vagyon, luxusnyaralás, luxusautó stb. Természetesen vannak magukra adó, pl. rendszeresen sportoló fiatal, vagy középkorú vonzó megjelenésű férfiak is, de sajnos ők vannak kisebbségben. Nekik, mivel tisztában vannak sármos külső adottságaikkal, általában az egójuk is ennek megfelelő.

A tapasztalatom azonban többnyire azt mutatja, hogy a 30-40-es férfiak jelentős részének megjelenése messze van a férfiastól. Csapott vállak, nuku izom, pálcikalábak, hát nyilvánvalóan 40 kg-os csajokat keresnek maguk mellé. Ha ez nem jön össze, akkor azért mindenképpen „bevállalós” legyen! És, ha nem tetszik a lánynak, nincs gond, majd jön a következő! Ha szürke, sápkórós és csak egyszeri alkalomra, az sem baj! Mert csak egy dolog lebeg a szemük előtt: minél előbb megdönteni a csajt!”

(#15) rushty


rushty
(senior tag)

Hetek óta bombázott e-mailben, hogy találkozzunk. Olvasta néhány párkapcsolatos cikkemet, és be akarta bizonyítani, hogy tévedek: nem nehéz normális párt találni. A világ tele van főnyereményekkel, csak ők rejtőzködnek. Gondoltam, én nő vagyok, kell a férfiszemszög, belementem a találkozóba.

A kávézóban egy jól szituált, kockás inges, inkább negyven felé járó fiatalember várt. Pontos volt, kimért, kellemes külsejű. Nekem az a kissé “szürke” típus, de ahhoz már eleget láttam, hogy tudjam:

a világ tele van sármos kalandorokkal, egy átlagos külsejű fiú is lehet a világ legklasszabb pasija.

Akkor már kicsit megriadtam, amikor kinyomtatva, és szövegkiemelővel ízekre szedve elém rakta két cikkemet, hogy “ő készült”, és szeretné, ha tudnám, miről fogunk beszélni. Halkan megjegyeztem, hogy kábé tudom, mert a cikkeket én írtam. Gondoltam, nehéz lehet ez neki, lazítani akartam, kértem, meséljen önmagáról.

Megtudtam, hogy 37 éves, vegyész-közgazdász. Jó állása van, szép kis lakása, pedagógus szülők, két idősebb testvér, mind nagycsaládosok, kiegyensúlyozott(nak tűnő) érzelmi-anyagi háttér. Az egyetemen volt egy barátnője három évig, de a lány külföldre ment ösztöndíjjal, és ott be is pasizott, nem jött többé vissza.

De ez már 12 éve volt, azóta nincs senkije, pedig keres. Itt tettem fel a kérdést: “Szerinted miért?” Halálra rémült. Hogy ő erre most bármit mond, én biztos félre fogom érteni. Mondom: “Miért értenélek? Azért hívtál ide, hogy meghallgassalak, nem? Hát most meghallgatlak.”

Mérhetetlen kínban volt szegény. Mintha arra számított volna, hogy tollba mond nekem egy cikket, és azzal le is lesz tudva az egész. Hogy kérdezni fogok, arra nem készült fel.

Ekkor mással próbálkoztam. “Mégis, mit keresel egy lányban?”

Ekkor váratlanul megnyílt. Nem mondom, hogy ömlött belőle a szó, de azért listázta rendesen. Mármint az elvárásait.

(#16) rushty


rushty
(senior tag)

Az alkohol és a drogok mellett melyek a legkedveltebb elhajlások mostanában?
A pornófüggőség férfiaknál fordul elő leggyakrabban, nőknél inkább a virtuális flörtölés. Ha „már nem szeret úgy, mint régen, nem hoz rózsát”, sokan az interneten keresnek vigasztalást. A romantikára vágyó hölgyek kedvéért szerkesztik meg azokat a virtuális udvarlókat, akikkel lehet flörtölni, miközben nincs is mögöttük valós személy. A hölgy viszont valós érzelmeket táplál „tengerentúli” lovagja iránt

[link]

(#17) rushty


rushty
(senior tag)

Egyre jobban kezdtek el érdekelni a kolleganőim. Többször azon kaptam magam, hogy keresem a társaságukat. Szándékosan akkor mentem kávézni, mikor ők, és vártam, hogy mikor lehetek valamelyik hölgy megmentője, mikor tüntethetem fel magam jó színben.

(#18) rushty


rushty
(senior tag)

Cicinézés számláló

(#19) rushty


rushty
(senior tag)

Szia, miújság veled? Nem lenne kedved meginni egy kávét valamikor?" – amikor ezzel a szöveggel írnak rád, már tudhatod

(#20) rushty


rushty
(senior tag)

Jó reggelt, szépségem.
Legyen szép napod!
Jó reggelt, ne mondd meg, mit csináljak.

(#21) rushty


rushty
(senior tag)

"Hosszú távon mindegyik házasságban az a nagy kérdés: önmagam lehetek-e a másik mellett?"

Számtalan oka van annak, ha egy együttélés krízisbe kerül. Ezek közül az egyik az, amikor valaki évekig az utolsó helyre sorolja a saját igényeit. Dr. Mészáros Ádám szerint egyre gyakoribb, hogy a sokáig eltemetett igények a nőknél egyszer csak nagyot robbannak, a férjek pedig ott állnak, kissé csodálkozva, hogy miért történik mindez velük, hiszen ők voltak eddig az álomcsalád...

(#22) rushty


rushty
(senior tag)

Az algoritmus abba az irányba nyom mindenkit, hogy rendszeresen posztoljon.
https://forbes.hu/uzlet/magyar-tinik-akik-videokat-toltenek-fel-magukrol-a-netre-es-tobb-tizezren-rajonganak-ertuk/
[link]

(#23) rushty


rushty
(senior tag)

A Szexrandi.hu statisztikái alapján reggel 7-8 óra között tartózkodnak a legtöbben az oldalon, azaz úgy tűnik, mintha munkába menet előtt még mindenki gyorsan bekukkantana az oldalra és leszervezné az esti, jobb esetben az ágyban végződő (vagy már eleve ott kezdődő) randit.
De mielőtt azt gondolnánk, hogy ezzel vége a napi aktivitásnak, meg fogunk lepődni!
A szexre éhes magyar ugyanis munkahelyéről és általában az ebédet követő időszakban, 14-15 óra között is igen aktív

, ha alkalmi partner kereséséről van szó.

(#24) rushty


rushty
(senior tag)

🎓🍷🍰🌹🏖⛵🌞🏃🌏✈💼🎭🏄👗🎬📚
🚫 Rehabilitation Center

(#25) rushty


rushty
(senior tag)

Szerelem bolondja [link]

(#26) rushty


rushty
(senior tag)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Re
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.