Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtospalesz
csendes tag
Üdvözlet Mindenkinek!
megérkezett az SCX10 III gépállat még 5 napja, és voltam is vele párszor a füves ärokparton, aminek kb 20 fokos a dölése van. Hol magasabb a fü, hol alacsonyabb, hol levágott nagy fücsomok vannak. A föprobléma az, hogy autó könnyen borul. Ezt hogyan lehetne megakadályozni? 4 másik lengéscsillapitó? Plusz sulyok? Alukerekek?
hard body lenne a következö karroszéria rá, aminek magasabban lenne a sulypontja, nem szeretném ha a helyzet romlana.
any idea?
-
sajtospalesz
csendes tag
Jelentem, meg van rendelve az Axial SCX10 III Base Camp tipusú személygépjármü, aksi, aksitöltö is érkezöben van.
A karroszéria nem tetszik, de láttam, van a Killerbodynak mindenféle karroszériája. Ismertek más karroszériagyártót is? Mire kell figyelni a karroszéria vàlasztáskor?
Nyitható motorháztetö, legyenek rendes lámpái, ne matrica legyen. Valami jo ajànlás?
Ami Axial SCX10 III-hoz jó, az jo a Base campre is ugye? Itt az SCX10 III a plattform, ha jol értem.Huh, de sok kérdésem van, de be vagyok zsongva
-
sajtospalesz
csendes tag
Sziasztok!
Nem teljesen laikusként, némi müszaki ismerettel (Programozni tudok, na…) és mechanikai dolgok kedvelöjeként elkezdenék RC autókázni.
Jelenleg kettö esélyes van a piackn: Traxxas TRX4 Sport és az Axial scx10 III Base camp. Árban ugyan ott vannak, tudásban is, viszont én bütykölném a szajrét. Cèlom a magamszerelés, felfedezés, szorakozás. Szeretnék egy autot épiteni, ami képes sziklára mászni (difizár elöl hátul) és turázni menni vele (tempomat + egykezes kontroller) Szeretném ha a motorháztetöt majd egy Killerbody szettel nyithtaóvá tenni, kidolgozott karroszériát köréépiteni.
Van valakinek ezzel a két alappal tapasztatalata?
Ezer hála a döntés megsegitségében.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest