Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet137
tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Ehhez a festékhez semmi nem kell, ha kicsit jobban meghajlik a kaszni, lejön magától is, mert ez elég merev cucc, a body meg rugalmasabb.
(ez is jópár éves kép amúgy, már nagyrészt átlátszó a verda...) Most én is Tamiya semi-hard kerekekkel nyomom, a hard már nem jó, mert semmit nem tapad betonon. Teremben nyilván jó lenne az is, de ott nincs partner driftelni.Ez is valami 15k volt asszem 7-8 éve és van hozzá minden földi jó, matricaszett, maszkoló, foncsorok, spoiler, tükör, ablaktörlő, kipufogó, bár utóbbiak sosem voltak fent a kocsin, csak a lámpatesteket használom.
Lehet, én is rámegyek egy killerbody cuccra. Ezt már többször is néztem, hogy sokan - ahogy te is a videó alapján - levágják a lökkösöket festés előtt, aztán meg visszateszik, ennek mi értelme van?

Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ez is jópár éves kép amúgy, már nagyrészt átlátszó a verda...) Most én is Tamiya semi-hard kerekekkel nyomom, a hard már nem jó, mert semmit nem tapad betonon. Teremben nyilván jó lenne az is, de ott nincs partner driftelni.