- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- PICO PSU kérdések
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Egyelőre elakadtam. Az autókig még el se jutottam. A pályánál vagyok elakadva most jelenleg. Méretben a 30cm-es lapokat venném, és a 48db-os alap szett mellé a 63db-os szetten gondolkoztam. Viszont érdekes módon a gyártó oldalán sehol se találtam olyan képeket amin ebből a kettőből vannak pályák csinálva.
A gyártótól meg lett kérdezve és ott meg azt mondták hogy böngésszünk interneten.
Ha rámegyek a 63db-os expansion szettre (Japánban 62db-os) akkor olyan képet dob ki amin a 63db-os szett a 96db-os alap szetthez van használva, de ugye az meg már nem kapható. Nekem olyan kellene amin a 63db-os szett van összerakva a 48db-os szettel. Ilyen nincs.Persze nyilván tudom a fantáziámra van bízva, de a gyártó oldalán az instrukcióknál megtaláltam a 96db-os szett leírását, és ott 4 féle pálya összerakási lehetőség is van. Akkor miért nem tudnak ilyet csinálni a többihez is.
Na mindegy, szóval még böngészek aztán meglátom mi legyen a pályával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest