- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Petya25 #4598 üzenetére
Kikötöttem semmi se változott, hát gondolkozok hogy Ebayról vegyek-e pár alkatrész és átalakítsam.
Olcsó van fent szervó, és ESC amihez már csak egy vevő kell. Még érdeklődnék hogy ugyebár van az Motorvezérlés, ez annyi energiát add le amennyit a motor igényel? Egy 260S motor is ugyan úgy el tud írányítani mint a 540 ?Tegnap szét kaptam az autót 260S van a DC motorra írva, itt csak az a kérdés a motor a gyenge? Vagy az autó elektronikája korlátozza az erejét. De ez majd kiderül ha átépítem, ha a motor nem elég erős akkor cserélem.
Bár 1/14-es a méret, annyiból jó volna ha vennék pár alkatrész azt később át rakhatnám nagyobb autóba is.
De gondolkozok hogy majd jövőre lehet veszek valamit jobbat. Idén meg le leszek ennek a szerelgetésével, tunningolni ezt is fel tudom szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest