Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
Köszönöm mindenkinek az ajánlást végül meg is jött a WLtoys 12429. Kínából rendeltem, és nagy meglepetésre se adó se vám nem került rá.
Lenne pár kérdésem viszont, akinek van tapasztalata tudna segíteni?
1. Kerékösszetartást ha jól láttam nem lehet állítani, márpedig az első kerekek kicsit csálén állnak. Kis sebességnél nincs gond, azonban nagyobb gyorsulásnál elhúz. Távirányítón nem tudom beállítani. Találtam Alin állítható lengőkarokat hozzá pár dollárért, elég csak ezeket cserélni? (Ahogy látom minden műanyag) Vagy egyelőre nem foglalkoztak vele, mert ha gyerkőc elkezd vele játszani, nagyobb gondokat kell majd javítani?
2. Egy ismerőstől vettem egy pár éves ugyanilyen autót részben szétszerelve (lásd kép) mert állítólag rossz, gondoltam alkatrésznek jó lesz. Azonban az új alapján összeraktam és kiderült, hogy nem reménytelen, szerintem csak a távirányítóval történt valami. A saját távirányítóval csak előre és hátra tud menni, az újnak a távirányítójával viszont csak kanyarodni tud. Mi lehet a gond?Tök jó móka lenne, ha meg tudnám csinálni és egyszerre tudnánk játszani, de blindre nem merek új távirányítót rendelni. Van bármi tippetek mit nézzek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest