Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok még az RC-zés világában. Vásároltam a napokban egy Wltoys 144001-et. Nagyon tetszik
. Olyan kérdésem lenne hogy kell e valami kenéssel foglalkozni? Gondolok itt lengéscsillapító olaj illetve difi vagy más fogaskerék zsírzásával. Hol érdemes beszerezni cuccokat hozzá? (bangood oldalon fillérekért van most fém alkatrészek a futóműhöz, de nem ismerem az oldalt). Gyári aksit lecseréltem egy 2s 3000-es lipo-ra, ami éppen hogy befér ha átteszem az aksi tartót viszont a tépőzáras rögzítő rövidnek bizonyult. Hol lehet hosszabbat beszerezni? Bocsi a láma kérdésekért.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. Olyan kérdésem lenne hogy kell e valami kenéssel foglalkozni? Gondolok itt lengéscsillapító olaj illetve difi vagy más fogaskerék zsírzásával. Hol érdemes beszerezni cuccokat hozzá? (bangood oldalon fillérekért van most fém alkatrészek a futóműhöz, de nem ismerem az oldalt). Gyári aksit lecseréltem egy 2s 3000-es lipo-ra, ami éppen hogy befér ha átteszem az aksi tartót viszont a tépőzáras rögzítő rövidnek bizonyult. Hol lehet hosszabbat beszerezni?