Hirdetés

2021. április 10., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#801) LamaCube


LamaCube
addikt

Egy újabb kép. Már grafittal évekkel ezelőtt megrajzoltam. Utána a kezemre is felkerült tetkó formájában.
Most megcsináltam táblán is. Az eredeti kép David Bolt műve.
Akinek van kedve nézze meg a speedpaint.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#802) Rolanddd


Rolanddd
tag

Ma egy gyors festményt csináltam, nem lett valami jó, de legalább gyors :) pont egy óra volt.
Arányokkal van gond bőven (pl. szeme) de most ennyire volt energiám.
Szerintem újra le fogom festeni ezt a képet valamikor.

Videó: [link]

Ja és egy vicces dolog, tegnap voltam sétálni és egy utcai rajzosnál melyik képet fedeztem fel? Ott figyelt a baba, amit szombaton festettem le :) Le is fotóztam, mert elég fura volt hogy lefestem, másnap pedig ugyanazt a képet viszont látom totál más környezetben :) ilyen az amikor netről szedi az ember a képeket.

(#803) venge válasza Rolanddd (#802) üzenetére


venge
tag

Az komoly! :Y

(#804) Racze válasza Rolanddd (#802) üzenetére


Racze
tag

Na tök jó, és tényleg gyors is. :C Van 1-2 rajzos ismerősöm, akik még 2 óra alatt se tudnak ilyet (mondjuk ők papíron nyomják), szóval na, gratula :)

(már alig várom hogy én is feltöltsem a legújabb munkám, de mindenképp meg akartam várni amíg bekeretezem, mert most kicsit hullámos a papír)

****

(#805) Vikthor válasza Rolanddd (#802) üzenetére


Vikthor
veterán

Bocs ez nem fika akar lenni, de nekem erről a kalapos rajzról nem a Robert Downey Jr. jutott eszembe, hanem ennek a rövidfilmnek a férfi színésze. Íme

~ B & B & L | Suomi Finland Perkele ~

(#806) Rolanddd válasza Vikthor (#805) üzenetére


Rolanddd
tag

Tudom, szerintem sem hasonlít rá :) pont emiatt akarom majd újrafesteni. Túl hosszú lett az arca, túl nagy a szeme, túl vastag a szája, nagy a távolság az orra és a szája között, szerintem kábé ennyi ami miatt nem hasonlít RDJ-ra. Amúgy ha megnézed a videómat, amikor még nem kezdtem el a világosabb színt belevinni a képbe, annak ellenére hogy ez a néhány arányhiba ugyanúgy benne volt, valahogy akkor mégis kicsit jobban hasonlított rá. Na de majd legközelebb jobb lesz (vagy nem :) ).
Amúgy szeretem azt a rövidfilmet :)

(#807) Vikthor válasza Rolanddd (#806) üzenetére


Vikthor
veterán

Én is, csak én először az AtomA - Cloud Nine zenéjével láttam és le lett véve a youtubról, de már megszereztem és kicseréltem a zenét is és így már ismét kerek a perec... :) Megbuheráltam úgy is, hogy sepia effektet toltam a videóra, úgy valahogy mégjobb lett az összhatása, de fekete-fehéren is szép.

~ B & B & L | Suomi Finland Perkele ~

(#808) Rolanddd


Rolanddd
tag

Kicsit lassítottam a festéssel, mert rájöttem hogy túl sok időt szántam rá.
Na de legújabb speed paint, mindennel együtt csak 40 perc volt :) jó ez a fekete-fehér festés, sokkal gyorsabb mint a színes (mondjuk itt nem is nagyon pepecseltem a részletekkel, meg egyszerűbb is volt a kép, no meg persze ezt is lehetett volna még órákig részletezni, de amint látható a videón, egyszer sem zoomoltam bele a képbe).
Mivel ilyen rövid ideig tartott, nem is 60, hanem 30 fps-be importáltam be a videót, magyarul fele annyira van csak gyorsítva mint ahogy szoktam.

Videó: [link]

(#809) Racze válasza Rolanddd (#808) üzenetére


Racze
tag

Csak 40 perc?! Ez nagyon jó, hirtelen ránézve azt hittem az eredeti képet látom, ez azért sok mindent elmond :C.

Na, de ha már írtam korábban, én is megosztanám legutóbbi munkámat, kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert elég régen rajzoltam már. (És most a reklám helye) Ha esetleg van köztetek szegedi, és kíváncsi rá élőben is, legnagyobb örömömre, 19.-étől megtekinthető lesz a Zero Art Caféban. Bocsi a rossz képminőségért, folyton becsillant az üveg, és még ez a legtűrhetőbb.

****

(#810) LamaCube válasza Rolanddd (#808) üzenetére


LamaCube
addikt

Nice!
Én a fekete színeket erősebbre festettem volna, így olyan "light filteres". persze, ha ez volt a cél, akkor nem "szóltam". :R

Racze

Mivel rajzoltad, festetted? /azt tudom, hogy a kezeddel ;) / Teljesen pasztel hatású. Nekem tetszik, de én laikus vagyok, így szakmailag nem tudok hozzátenni semmit. Persze én úgy vagyok vele, hogy a "közönségnek" tetsszen ne a művészeknek.
Én szegedi vagyok, de nem ígérem, hogy el tudok menni.

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#811) Rolanddd válasza LamaCube (#810) üzenetére


Rolanddd
tag

Igaz, lehetett volna feketébbre a sötéteket, azért nem szoktam sem feketével (rgb 0,0,0) sem fehérrel (rgb 255,255,255) festeni, mert azoknál nem lehet sötétebbet vagy világosabbat felvinni ha esetleg kellene :) meg mert ezt fotózásból is tudom (a fehéret) hogy teljes fehér szinte soha nincs egy képen sem (csak ha kiég), bár fekete van többször, de valahogy azt is próbálom kerülni :) Ez persze nem feltétlenül jó így, meg főként ebben az esetben a kép amiről másoltam tele van full fekete és full fehér részekkel, mégsem akartam úgy feseni. Mert csak :)

Amúgy ezt tök jó volt festeni, mert már az első 6-7 perc után ki lehetett venni belőle hogy mi akar lenni :) onnantól meg csak finomítani kellett. A legnehezebb része mindig az, hogy az arányok megfelelőek legyenek. Látszik is a videón, hogy egy ponton rájöttem, hogy túl hosszú az orra és túl lent van a szája, és hogy úgy tudom fixálni, ha ezt a kettőt feljebb viszem. Ezt egyből jól kéne rajzolni, de ahhoz kevés vagyok. Örülök ha egy arcot felismerhetően le tudok festeni :)

Racze

Néhány tanács - lehet nem mondok vele semmi újat.
Vaku nélkül, állványról (vagy akár asztal széléről), időzítővel fotózd - tehát hogy visszaszámol "2,1,katt" - és a fényt úgy állítsd be, hogy ne tükröződjön (tehát amennyire lehet, ne szemből világítsd meg). Ha esetleg kicsit sötét is lesz, a fényerőt fel lehet húzni utólag. Ami még fontos, hogy amennyire lehet, "rázoomolva" fotózz képeket/festményeket, mert széleslátón torzulnak. Ezt nem erre mondom, mivel itt nem látszik, az inkább akkor jön ki, amikor szemből fotózol.

(#812) Racze válasza LamaCube (#810) üzenetére


Racze
tag

Pasztellkrétával rajzoltam, azt jobban szeretem, mint a festéket. Örülök, hogyha tetszik, de én úgy vagyok vele magam részéről, hogy lényeges szempont az is, hogy magának az alkotónak is tetszenie kell a képnek, majd csak aztán a közönségnek. Mert ugye, ha mi nem vagyunk velük megelégedve, akkor talán meg sem osztjuk senkivel, úgy pedig semmi értelme nincs. Így meg kellett erőltetnem magam, hogy ne nyúljak hozzá, mert mindig kiszúrtam rajta valami hibát, és még most sem tartom késznek, de nem bántom többet. A kollégáknak megfelelni megint más dolog, de hát ugye nem lehet mindenkinek :D.

Egyébként a nap folyamán majd töltök fel még egy képet, amit szó szerint kézzel pingáltam, ecsetek híján. Ilyet még nem csináltam, szóval elég érdekes volt. Maga a kiállítás meg kb. másfél hónapig lesz megtekinthető, ha érdekel, akkor bőven van idő megnézni :R (csak sajna ott drága a sör :D )

Rolanddd: Most épp kölcsöngéppel tudtam képet csinálni, amin csak 2 vakufunkció volt: vörösszem-effekt, és kikapcs. Ha ki van kapcsolva, akkor ugye nem megy a képstabilizátor, szóval az állvány mindenképp kelleni fog majd. Az időzítőt még nem próbáltam, de valószínűleg akkor csinálok majd újabb fotót, ha már kint lesz a falon.

****

(#813) LamaCube válasza Racze (#812) üzenetére


LamaCube
addikt

Persze az alap, hogy magának az alkotónak is tetsszen, ezért nem is írtam oda külön. :K
Drága a sör? nem baj, majd csak 5 korsót iszom! ;)

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#814) jhos910 válasza Racze (#809) üzenetére


jhos910
aktív tag

Hali! Én is szegedi vagyok félig, itt tanulok :)

Tudsz mondani pár dolgot a Zero-ról? Hogy és mint megy a munkák beválogatása meg egy kis sztorira vagyok kíváncsi nagyon :) :)

(#815) LamaCube


LamaCube
addikt

jimspie-ről tudtok valamit? Már vagy 3 hete nem hallottam róla! Ha jól tudom ő is szegedi.

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#816) jimspie válasza LamaCube (#815) üzenetére


jimspie
tag

Csak voltam szegedi. Egyébként most nem rajzolgatok csak a megrendeléseket. Egyéb elfoglaltságom van :)

(#817) LamaCube válasza jimspie (#816) üzenetére


LamaCube
addikt

És azok nem publikusak? ;) Mármint a megrendelések. :R

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#818) jimspie válasza LamaCube (#817) üzenetére


jimspie
tag

Még sajna nem.

(#819) LamaCube válasza jimspie (#818) üzenetére


LamaCube
addikt

:R

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#820) Racze válasza jhos910 (#814) üzenetére


Racze
tag

Hali!

Hát sok infóval nem tudok szolgálni a kérdéseddel kapcsolatban, mert nemigen tudom mi alapján válogatták be a munkákat, annyi azonban kiderült, hogy több mint 100 pályamű érkezett be, és ezeket egy pár fős zsűri értékelte. 4 napot csúszott is emiatt a válasz-mail, de pont időben tudtam meg én is hogy kiállíthatok. (amúgy úgy ment a dolog, hogy írtam nekik, h jelentkeznék kiállítónak, visszaküldtek egy jelentkezési lapot, azt kitöltöttem, és utána már csak várni kellett a bírálatra). Egyébként ezt a kiállítást az ART-TOUR Kortárs Összművészeti Egyesület szervezte, korábban volt egy erotika témájú kiállításuk, én akkor hallottam róluk először. A Zero-ról túl sokat nem tudok, múlt szerdán voltam ott először, mikor bevittem a képem, egész jó helynek tűnik :). A régi Fren Club (vagy mi?!) helyén van most, a Mars tértől egy köpésre.

És hogy ON is legyen, itt van a beígért legújabb pacsmagolásom. Kb egy óra volt (az előtte elfogyasztott 2 sör kissé belassított :D). Tenyérrel és ujjal festett.

****

(#821) jhos910


jhos910
aktív tag

Itt találtok egy két aranyos videót:
(karakter rajzoláshoz pl)
[link]

[ Szerkesztve ]

(#822) jhos910


jhos910
aktív tag

Egyik ismerősöm mutatta ezt a vidi sorozatot és a szemes rész valami mocskos jó...tessék megnézni !

Hogyan rajzoljunk szemet? - videó-

(#823) LamaCube válasza jhos910 (#822) üzenetére


LamaCube
addikt

:Y

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#824) jimspie


jimspie
tag

Rég nem voltam erre szóval thumbnail-ekben összeválogattam párat amiket mostanában csináltam. Semmi extra ^^

(#825) jimspie


jimspie
tag

Elder scrolls fan art - PS CS5 ... 6-7h

(#826) HolloW


HolloW
senior tag

Első concept art-om, de rég jártam már erre...

[ Szerkesztve ]

STEAM - KOBRA KAI!

(#827) jimspie válasza HolloW (#826) üzenetére


jimspie
tag

Nagyon fasza.

(#828) LamaCube


LamaCube
addikt

Legújabb Boris copy.
Spedpaint az elkészítéséről.

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#829) venge válasza LamaCube (#828) üzenetére


venge
tag

:C :R :C

(#830) LamaCube válasza venge (#829) üzenetére


LamaCube
addikt

:R

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#831) Busmann02 válasza LamaCube (#828) üzenetére


Busmann02
tag

Gratulàlok!remek lett!!! :)

(#832) LamaCube válasza Busmann02 (#831) üzenetére


LamaCube
addikt

:R

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#833) jimspie


jimspie
tag


(#834) LamaCube válasza jimspie (#833) üzenetére


LamaCube
addikt

NICE :R :C

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#835) varga.tamas


varga.tamas
tag

Üdv,

Egy online játék klán logóját szeretném elkészíttetni valakivel.

Ami kell:
- 64x64 px
- transparent háttér
- pár motivun és egy általam megadott szövet.

Tudna benne valaki segiteni? Valamit biztos fel tudok ajánlani cserébe.

127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1

(#836) jhos910 válasza varga.tamas (#835) üzenetére


jhos910
aktív tag

Tudok segíteni, viszont 64 pixelbe bele akarsz zsúfolni egy egész novellát. Privátban jöhet infó.

(#837) varga.tamas válasza jhos910 (#836) üzenetére


varga.tamas
tag

thx, ment

127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1

(#838) cbmfan


cbmfan
senior tag

képszerkesztőkhöz süsü vagyok, ezért kérném valamelyikőtök segítségét.

adott ez a flopi fej védő karton, ezt kellene újjávarázsolni. az összes siralmas állapotban van, ez a legjobb mind közül. plusz kérnék rá egy keretet, hogy könnyebb legyen nyomtatás után kivágni :)

[ Szerkesztve ]

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#839) #78687232


#78687232
törölt tag

Rég jártam erre :)

http://zoltanmaji.deviantart.com/art/MXIII-VIII-XX-394639166

[ Szerkesztve ]

(#840) LamaCube válasza #78687232 (#839) üzenetére


LamaCube
addikt

Perfect!!! :R

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#841) pufancska válasza cbmfan (#838) üzenetére


pufancska
tag

Nem gyakran járok már, de ha még nem csinálták meg akkor tessék
jpg
ai

(#842) jhos910


jhos910
aktív tag

Mi az a bill-en?

(#843) Andrew31 válasza jhos910 (#842) üzenetére


Andrew31
senior tag

Szerintem csak egy védőeszköz,nem? Amire esetleg rá is festheted a gyorsgombokat.

Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.

(#844) jhos910 válasza Andrew31 (#843) üzenetére


jhos910
aktív tag

Nagyjából idáig jutottam én is :D
Valaki tud vmi pontosabbat?
Szerintem sejthető még, hogy valami puha szilikon anyagból lehet, hogy a gombokat be lehessen nyomni.

(#845) jimspie válasza jhos910 (#844) üzenetére


jimspie
tag

El nem tudom képzelni, hogy ez mire jó :D

(#846) BlackSoft


BlackSoft
addikt

Nem is tudtam, hogy van ilyen topic is :D

---------> Számítógép szerviz III.Kerület https://hardverker.com <---------

(#847) HolloW


HolloW
senior tag

Legutóbbi random képem :D

STEAM - KOBRA KAI!

(#848) jhos910 válasza HolloW (#847) üzenetére


jhos910
aktív tag

Kicsit lehetne nagyobb a kontraszt a fényes és a sötét részek között, de az alap tetszik. :)

(#849) jimspie


jimspie
tag

Nem linkelgetek egyesével szóval itt az egész deviantart-om
link

Akit érdekel lesse meg :D

[ Szerkesztve ]

(#850) jhos910 válasza jimspie (#849) üzenetére


jhos910
aktív tag

Így azért elég nehéz, hogy bedobtad ide az összes melódat. Am. a robotoknál észrevehető rajzi hibák vannak benne mint pl az egyik keze rövidebb.

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.