Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Az nem gond, ha minden elé odarakja, hogy RAID, nálam is úgy van.

Valahogy szerintem fel kéne tenni Windowsra azt az intel drivert előbb, akkor nem kék halálozna. De nem tudom most hogy csináld, ha nem engedte felrakni... rakd újra a rendszert.
Akkor se fogja látni a Win telepítő se a raid-tömböt, szóval a driver fájlokat floppy-n vagy pendrive-on kell majd a telepítőnek odaadni. Az Intel Matrix Storage cucc telepítő könyvtárában valahol találsz egy DISK mappát, annak a tartalmát kell floppy-ra vagy pendrive-ra másolni. Vistától kezdve lehet pendrive-on adni neki, XP-nél csak floppy-ról lehet. XP-nál a telepítés elején alul írja, hogy F6, ha saját drivereket is akarsz adni. Aztán később majd írja, hogy nincs lemez, akkor odaadhatod neki a drivereket és majd megtalálja. Vistánál és Win7-nél nem tudom, hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Suzuki topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- További aktív témák...
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Samsung 990 PRO 1TB M.2 Gen4 OEM SSD
- SK Hynix PCB01 2TB PCIe 5.0 x4 SSD 14,000-12,000MB/s NVME SSD
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor se fogja látni a Win telepítő se a raid-tömböt, szóval a driver fájlokat floppy-n vagy pendrive-on kell majd a telepítőnek odaadni. Az Intel Matrix Storage cucc telepítő könyvtárában valahol találsz egy DISK mappát, annak a tartalmát kell floppy-ra vagy pendrive-ra másolni. Vistától kezdve lehet pendrive-on adni neki, XP-nél csak floppy-ról lehet. XP-nál a telepítés elején alul írja, hogy F6, ha saját drivereket is akarsz adni. Aztán később majd írja, hogy nincs lemez, akkor odaadhatod neki a drivereket és majd megtalálja. Vistánál és Win7-nél nem tudom, hogy van.