Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
A hdd látszik csak az kellene ami rajta volt?
-
Bazijoe73
senior tag
Újra raktam az egész nast. Inicializáltam. És nem vettem ki a vinyókat. És most nem tudom újra csatlakoztatni őket. Régebben csináltam ilyet csak ott ki vettem őket. És miután minden vissza ált a kezdetekhez, ujra csatoltam őket és minden rendben volt.
-
Bazijoe73
senior tag
Nem vettem ki a vinyókat. Lehet még valamit csinálni vele?
-
Bazijoe73
senior tag
Lehet el k.......tam?
-
Bazijoe73
senior tag
Ujra inicializálás után nem lehet vissza csatolni a HDD-ket?
-
Bazijoe73
senior tag
Transmissionban olyat lehet csinálni, hogy külön könyvtárba szedje le a filmeket és a zenét, meg a játékot.
-
Bazijoe73
senior tag
Most fel raktam újra már tisztán adminként. semmi sem változott.
-
Bazijoe73
senior tag
Megőrülök format c: után újra rakva alapon countainerből. Semmi sem változott. Mindjárt ki ba.... a pics.......ba.
-
Bazijoe73
senior tag
Nekem ezt írja problémának.

-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok ezt a transmission json fájlt nézze már meg valaki , hogy jó e . Mert mikor elindulna a le töltés továbbra is azonnal meg áll.
A downloads dir elé miért kell share? mikor én a fő könyvtárban nyitottam a transmission könyvtárat.
-
Bazijoe73
senior tag
Szia én nem ragaszkodok semmihez csak menjen! Az a baj, hogy mikor én utoljára felraktam, containerből akkor még én adtam meg,hogy hova töltsön meg a hol van a config fájl de most nagyon autómata.
-
Bazijoe73
senior tag
ok most fel raktam be állítottam de mikor elindulna a le töltés mindig meg áll.
-
Bazijoe73
senior tag
Fent van el is érem viszont nem tudom konfigurálni ,hogy hova töltsön? És hová tegye a konfig fájlt.
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok van egy TS-451+-om újra kellet raknom azóta nem tudom a transmissiont elindítani. Valakinek bármi ötlet?
-
Bazijoe73
senior tag
Ok köszi próbálom de eddig működött. Csak elköltöztünk és új internet új router változott.
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok. Van egy Qnap Ts-451+ om. És olyan problémám van, hogy telefonról és Pc-ről be tudok lépni a megosztott mappába. Viszont a DUNE HD lejátszom látja a mappákat, de ugyanazokat a felhasználót és jelszót használva nem tud be lépni. Miért? pedig már a Dunén már hard reszetet is csináltam.
-
Bazijoe73
senior tag
Köszi müködik.
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok qnap 451+ nasomra ujra raktam volna a Transmissiont mint előtte. De akármit csinálok az én megadott könyvtáraim mellé beírja a sajátját és azt használja! [link] a Képen a 3. config sór. Ezt nem én adtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Dell 5330 i5-1245u 16Gb ram, érintő kijező, számla, garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest