Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Érdekes ez a screenshotos dolog, kis hiba, remélem majd lesz idő ezt is kijavítani.
CTD-hez. Néhány érdekes egybeesés:
Tegnapig egy darabra nem emlékszem. Mi történt tegnap?
Hát egyrészt volt szerver leállás. Bár szerintem nem ez lesz a titok nyitja.
Másrészt tegnap rászántam magam és vettem egy kis AP-t, meg egy RX-7-et belőle. Néhány verseny után beköszönt egy CTD, majd utána megint néhány verseny elteltével még kettő. Ekkora rémlett fel valami arról, hogy mintha valaki itt azt írta volna, hogy letörölte a gameguard könyvtár tartalmát, amit következő indításkor újra leszed a játék automatikusan, úgyhogy azt megcsináltam. Azóta mentem vagy 10 versenyt és nem volt CTD, remélem így is marad. Lehet, hogy véletlen egybeesések ezek csak, de egyelőre ennél kézzelfoghatóbbat nem tudok. Majd figyelem, hogy hogy alakul a dolog a továbbiakban.
Esetleg próbáld ki te is ezt. -
kisvardai
tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
ujra leirom!!!
Sziasztok!
Most készül a Project Torque magyar oldala én csinálom meg egy barátom!!!!Azt szeretném kérdezni,hogy van
-e olyan aki elválalná,hogy ha lenne valamilyen nagy kaszálás akkor nagy kani betükkel a honlapra mindik kiirná!!!pl:Ap szerzés stb...
Olyanokat szeretnék akik egy ici picit konyitanak a honlapszerkesztéshez!!!
Honlapra szeretném feltenni:
-Játéknak a letöltését!
-Fórum
-Autók képei video rolluk (a kezdők számára!)
-event naptár magyarul!
most ennyi van jelenleg eszembe!!!!!
szeretném ha irna valaki hogy tudna segiteni ilyenekbe ha megmondom neki hogy ezt tedd fel akkor tegye fel meg mindig néznie kellene ha lessz valami jó!!!!!Ap szerzés stb ezt már emlitettem.remélem valaki tudna segiteniHÁZIGAZDA SEGITŐ KERESTETIK!!!!!!!!!!!!!!!!!
IRJATOK VISSZA VÁLASZT SZERETNÉK!!!!!!!VÉLEMÉNYEK MIATT IS!!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest