Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Márpedig a tömegbalesetek kivételével nagy segítség lenne egy olyan büntetéses rendszer,ahol a hátrányosabb pozícióban(kvázi hátrébb) lévő kapna mondjuk egy pár másodperces lassítást,ha hozzáér az előnyösebb pozícióban menő autójához.Ha jól rémlik vannak is olyan játékok,ahol ezt megoldották.Így aztán fair játékra lenne kényszerítve az is, aki amúgy aljas módban nyomja. Persze ez gondolom komoly programozói feladat lenne, és csak emiatt nem fogják átdolgozni a játékot,nem értek hozzá-nem tudom....
Ghost on: 7
Ghost off: persze,büntivel(vagy akinek így tetszik anélkül,feltéve,hogy van "on") -
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Tudom a TA-s nem jó.De talán megóvni meglehetne és replay megtekintése után felfüggeszteni a nyereményt,de ez igy bonyolult egy egyszerű ghost megoldja sztem.

Próbáltam de nekem nem müködött
Bár lehet én vagyok béla,de majd ujra probálom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Netfone
- Óra topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Renault, Dacia topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár lehet én vagyok béla,de majd ujra probálom.