Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz Fred K. #18620 üzenetére

4100 körül kaptam az első helyért, kevés dodge'em volt. Freddyvel végigtoltuk a gázpedált.. az aszfalton szikrázott :D 12en indultunk.
    Kevesebb koccanással és több játékossal 10 ezer pont elképzelhető 60 körön első helyért. Időtartamban ez legalább 80 perc, szervezéssel, töltéssel, versennyel, újabb töltéssel együtt.

Próbálkoznék saját TS szerverrel. Kíváncsi vagyok, hogy egy megás maximális feltöltéssel játék közben hány ember tud kommunikálni. Ha majd megy a szerver akkor arra kérnélek Titeket, hogy csatlakozzatok :) Linkelek ide majd TS letöltési lehetőséget, illetve szerver hozzáférési információt. Ha majd faja lesz a dolog és elbír játék mellett 10 embert akkor az aláírásomban nyomon követhető lesz majd az aktuális IP cím amin a szerver fut. Dinamikus IPm van, de szerencsére a modemet csak kb hetente kétszer kell újra indítani a T. szolgáltató "jóvoltából"...

Ha nincs rá igény akkor szóljatok, nem jótékonykodok itt feleslegesen ;]
    MaciG tavalyi ventris próbálkozása sem vont magára túlzottan nagy figyelmet, 4en ha használtuk, úgy két hónapig.

Most a NoobTeam-nek van egy TS szerverre admin joga, de ott is max csak 5en voltunk PH-PTsek.

Tényleg hatalmas csönd volt itt tegnap késő este óta egészen ma késő délelőttig, nem akartam megtörni, olyan szép volt :DD

Új hozzászólás Aktív témák