Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Én ezekkel mentem az előzőn és most is így lesz.

B-road: rolla
Over the Head: rolla
South Half: rolla
Touge: kawa
Brodways: rollaFánkozás az tényleg jó, de csak ha van bulád vagy/és RP-s tallérod. Este lehetlesz
én is leszek egy kis exlporer-re. 
Te jó ég, mi megy itt a fórumon
Komolyan mondom ,régen még szívesen jártam fel és olvasgattam a hsz-eket, és segítettem is ha tudtam ,meg én is kértem segítséget, de ami most megy az már siralmas. Az egy dolog , hogy valaki nem perfect magyarból, de azért van egy szint amit tartani kéne. (Ha pocsék a helyesírásod, akkor vedd a fáradtságot és írd meg world-ben amit akarsz, az legalább nagyjából kijavítja) . Arról nem is beszélve, hogy ezek fele tuti, hogy multiacc. Nah de nem akarok én senkit kioktatni, ez csak egy észrevétel volt és remélem ez változni fog és nem az lesz a divat, hogy 10 hsz-ből 9 az csak faxság. 
Új hozzászólás Aktív témák

- PayPal
- Milyen videókártyát?
- Netfone
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

én is leszek egy kis exlporer-re. 
Komolyan mondom ,régen még szívesen jártam fel és olvasgattam a hsz-eket, és segítettem is ha tudtam ,meg én is kértem segítséget, de ami most megy az már siralmas. Az egy dolog , hogy valaki nem perfect magyarból, de azért van egy szint amit tartani kéne. (Ha pocsék a helyesírásod, akkor vedd a fáradtságot és írd meg world-ben amit akarsz, az legalább nagyjából kijavítja) . Arról nem is beszélve, hogy ezek fele tuti, hogy multiacc. Nah de nem akarok én senkit kioktatni, ez csak egy észrevétel volt és remélem ez változni fog és nem az lesz a divat, hogy 10 hsz-ből 9 az csak faxság.