Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
2x ...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
" ez a pája hosszától is függ "

amugy kurvajo lett az oldal

-
UnConnecteD
senior tag
tenyleg semmi ertelme ekezetes pass-t megadni. hosszu i is soknak problemat okoz, pl. nekem sincs ilyen a G15-on, Ha valaki azt akarja, hogy ne nagyon menjek be a szobajaba, irja passnak a klasszikus " Árvíztűrő tükörfúrógép " -et

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294
üzenetére
ebbol sajna nem derul ki az ara, vagy csak en nem latom?
de szerintem en olyan 1.3 millio erpét koltottem ra, mar megbantam, inkabb morello-t kellett volna
-
UnConnecteD
senior tag
csapatnak tudok RP-t adni valahogy ?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294
üzenetére
dehogy van az annyi, meg 2 se, olyan masfelre tippelnem
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
de ha csak sms-t kuldesz, akkor mennyire jon ki ennyi AP ?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
kar , hogy a ph-n nincs nickname changer

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
en nem ertelek. felvettelek a csapatba, nem is rosszba, kuldtem neked uzenetet, nem valaszolsz. most mar nem tudom mi van.
nem tudom, ph-n van ignore? valaki szoljon mar ennek a suhancnak, hogy nezze meg az uzeneteit, en hiaba irok neki

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
nezzel PM-et
-
UnConnecteD
senior tag
nem talaltam meg, hogy kell a csapatnak AP-t, RP-t adni ?
-
UnConnecteD
senior tag
lehet most jatszani? stabil mar ?
-
UnConnecteD
senior tag
picsam kivan a fibernettel, pentek delutan ota minden baja van, egyfolytaban szakadozik, , a modem reseteli magat veletlenszeruen.
nem tudok jatszani 
csak nekem tunik ugy, vagy tenyleg sokkal gyorsabb lett a jatek motorja? marmint szobaba - jatekmodba lepes, kocsi valtasnal sokkal kevesebb ido, mint az elozo verzioban
-
UnConnecteD
senior tag
-
UnConnecteD
senior tag
es ez az RP bug, csak csapattagoknal fordul elo ?
amugy a kamera miert valtozott? altalaban F5 nezetben jatszok, de most mintha nem ugy latnam a palyat, mint eddig. nagyon furcsa lett

-
UnConnecteD
senior tag
EVO-ra tudtok jo balance-ot?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére

-
UnConnecteD
senior tag
na, azert meg hianyzik egy-ket dolog
a vette es az rx7 a masik accon van
-
UnConnecteD
senior tag
szinte mindenem van ...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294
üzenetére
en 7 segito haverra gondoltam
-
UnConnecteD
senior tag
bakker
ez most vicc ??
morello 3999 AP vagy 650.000 RP
max tuning hozza 2.450.000 RP ????
ki volt ez az allat, aki ilyen szamokat kitalalt ? azt kivanom neki, hogy menjen el az edesanyjahoz, es a himvesszejet helyezze annak szajaba, majd tavolitsa el, es ez az utolso ketto folyamat ismetlodjon vegtelen ciklusban
grrrrr

-
UnConnecteD
senior tag
-
UnConnecteD
senior tag
5, melyik legjobban kormányozható, mennyi ez?
Which car has the best handling, how much is it?
TA-Pro 75%ez nalam nem egyertelmu, de ez mar az en bajom

-
UnConnecteD
senior tag
5, melyik legjobban kormányozható, mennyi ez? ezt honnan lehet tudni ?
-
UnConnecteD
senior tag
en is megkaptam a CTF miatt a cuccokat. jo kis rush kell, es egybol lesz tobb max tuningos kocsi a garazsban ( 34 RP popper ) meg van valami jany is, meg nem derult ki, hogy melyik az
-
UnConnecteD
senior tag

jelentem, megvan ez is
-
UnConnecteD
senior tag
az miert van hogy mostanaban sokszor azt irja ki a program, hogy a legmagasabb szintu kocsi a szobaban a cracer, aztan bemegyek, es kanyarba sincsen az. minden modban elofordul
-
UnConnecteD
senior tag
nahat, ilyen se volt meg, hogy event listan a 1st: utan legyen az en nevem is. tokjo

foleg, hogy : 1st place: 2x RP poppers, Drifters hack pack III, Nitro lvl4, Challenge tickets 5pcs
juhuuu
amugy ez a kor volt : CTF
Creative majdnem lebeszelt rola, meg szerencse, hogy kesobb visszaneztem, jokor, jo helyen

-
UnConnecteD
senior tag

ilyenem se nagyon surun volt eddig

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
zoleeeeeee
üzenetére
a LevelR-t elvileg a japanoknak talaltak ki, de aztan elindult mas orszagokban is. nagyon hasonlit a PT-hez, par mas auto is van ( pl. Nissan Skyline, ha jol tudom) mas arak vannak. par hete sokan foglalkoztak ezzel itt a forumon, olvass vissza.
a popper egy CSAK Ap-ert vasarolhato XP vagy RP duplazo cucc, 10 darabos keszletben aruljak, akkor erdemes hasznalni, ha szerver bonusz is van, akkor meg jobb
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
SSP33DY
üzenetére
es raadasul egyelőre. mert az egyenlőre az kurvara nem ezt jelenti. de ha 1 szot se tud nemetul, akkor minek neki LevelR ?
a mai patch ota a Downtown drift palyarol eltunt az utolso elotti kanyarban levo rohadek fa. na, ez egy jo otlet volt
valamint a missionok kozott, ahol a harpoonnal kell 3 kocsit lezuzni, mostantol jobb oldalrol indulok. ezt viszont nem nagyon ertem, de biztos igy jobb valakinek

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
az a Mission-ben volt szerintem, menj a Garage-ba, ott fent valaszthatsz a sajat kocsik kozul, ami ott van, az van.
-
UnConnecteD
senior tag
nos, vettem 3 kocsit, meg is csinaltam mindent, ahogy kell, jott is mail, aszongya :
Hello, You car should be gifted soon after this message. Thank your for particapatingin the end of year event. Team Aeria
de meg mindig nem jottek meg a verdak. biztos valahol elakadt a trailer, vagy meg vamoljak oket
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294
üzenetére
kezdem szokni a Falcon-t, mar jobbat megyek vele kidney-n, mint a phoenix-szel. Meg mindig nem ertelek utol, de mar nem sok kell

-
UnConnecteD
senior tag
nem jellemzo ram a nagy jokivansagoskodas, de ez megtetszett.
szoval, csak fiuknak, csak 18 felett : [kivanok neked]
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
ABnormal
üzenetére
ha mar a kivansagoknal tartunk, en szeretnek atlatszo zaszlot a CTF-ben, mert sokszor az takarja ki az ellenfelet, es hogy szedjek ki a picsaba a mud palyakrol a sarkanyrepulos csavot, mert annak semmi ertelme, attol nem lesz jobb a palya, de driftnel kurvara zavaro, amikor elzug felettem
-
UnConnecteD
senior tag
köszcsi
iranyitas? mondjuk RX7-hez kepest ?
-
UnConnecteD
senior tag
mutassatok mar kepeket a kocsirol, hogy nez ki, meg milyen adatok vannak rola, gyari meg max tuning allapotban
-
UnConnecteD
senior tag
de azt nem ertem, hogy miert adnak mar ki alapbol frissitett verziot ? sokkal egyszerubb lenne mar az ujabbat tolteni, es csak mindig a legutolso frissiteseket szedni, mostanaban volt egy par rendszer csere a gepeken, elegge sokat ment a frissites

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294
üzenetére
en mindenhol 600 fokon megyek
minden mod, minden kocsivalviszont, hiaba van meg az osszes drift auto, egyszeruen nem tudok veluk menni. meg a FD mazdaval se, mivel automata valtot hasznalok, nem tetszik, ahogy azoknak porog a motorjuk, maradok a phoenix-nel, ujabban meg a corollanal
-
UnConnecteD
senior tag
megkaptam az ajandekokat. a backpack cuccokkal minden rendben, de a kulcsos ajandekok uresek. ranyomok es nem tortenik semmi. a missionban nem latok semmi uj cuccot. hol keressem?
-
UnConnecteD
senior tag
gond lenne, ha a LevelR jatekosok nyitnanak egy LevelR topicot?
csak egy otlet
-
UnConnecteD
senior tag
nagy gebasz van. penteken vettem egy router-t, es azota nem tudok jatszani. a login utan, ahogy beirom a passt es valasztok szervert, 10 mp utan kilep a program. viszont ha nem a Phoebius-t valasztom akkor nem. miert van ez?

azt hittem, hogy a Vista szarakodik, ma visszatettem az XP-t, es ugyanugy szar
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294
üzenetére
majd en megyek. ha bronko-t elvered, akkor tenyleg nagyon jo vagy, lattam, hogy a drift is mar elegge jol megy, itt az ideje, hogy jatszunk valamit
-
UnConnecteD
senior tag
csorikamnak van egy fullos camaro-ja, egy hummer is max tuninggal, egy morello, meg amit meg eddig nem lattam.
ehhez pedig van 550k XP-je. vajon ? dolcsit kolthetett eddig AP-ra ?

vagy ez pont akkor volt, amikor eppen a shop-ban probalgatta, es ekkor igy kiirja az aktualis kocsit? tehat, ha meg nem vette meg, akkor is azt irja?
-
UnConnecteD
senior tag
azert nem semmi. ha veszel 3000 AP-ert egy 250.000 RP-s auto-t, akkor kapsz ajandekba 2 db 34.000 RP-s kocsit ajandekba. tuti uzlet, mar rohanok is

a morello-t nem is lehet majd fejleszteni, semmi tuning, mint a drift kocsiknal ?
a korall cuccot nem ertem, hogy kinek jo ez, lassu, regi, ocskasag. class1-ben meg talan passzolt volna a 7.xx gyorsulasaval, de igy elegge felesleges cucc, felejtheto, kivancsi vagyok, hanyan fogjak hasznalni

a Jeep viszont elegge jo, de csak a Desroyer mellett, a buggy-t sose fogja utol erni
-
UnConnecteD
senior tag
huhh, kaptam 4200 AP-t
koszcsi

-
UnConnecteD
senior tag
" a PURCHASE HISTORY-t kutassátok fel és semmisítsétek meg egy kattintással "
ezt nem ertem, hogyan kell ?
-
UnConnecteD
senior tag
-
UnConnecteD
senior tag
en nem tudom iranyitani, nekem tul erzekeny, gyakran megpordul, a phoenix-szel mar elegge jol megy a dolog. ennek mi a titka ?
-
UnConnecteD
senior tag
zold kulcs az honnan jon?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
eleg sokan. volt egy ilyen kepbekuldos feladat is kb. fel eve
-
UnConnecteD
senior tag
hoppaaa. a camaro class6 lett

Új hozzászólás Aktív témák

- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

nem tudok jatszani