Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
Behalt az egész gamigo??

Semmi nem érhető el
-
kekeeci
senior tag
Nem értek valamit - azt írják a fórumon, hogy 7 és 14 napos FUN CAR-okat lehet nyerni az eventeken - de már hetek óta nincsenek eventek. Akkor hogy is van ez??

-
kekeeci
senior tag
-
kekeeci
senior tag
válasz
Attka85
üzenetére
Sajnos csalódtam az új Nissanban. A várakozással ellentétben nem ellenfél a bömösnek.
Érdemes megnézni a végeredményt:Az első kér helyen két egyforma bömbi -
a harmadik helyen a GTR -
és én a negyediken (már hozzászoktam
) a morgóval -Érdekes dolog összehasonlítani a résztvevő járművek adatait, és a végeredményt:
Az adatlap szerint a bömös a leggyengébb a három közül, mégis az nyer állandóan.
Eszerint hibás az adatlap?
(Egyszer kipróbáltam - full acc balansz, 10%-os adalék és IV nitró - mégsem tudtam legyorsulni, holott a morgó gyorsulása 3.18, a bömbié 3.59, szóval itt valami nem kóser) -
kekeeci
senior tag
Valakinek van valami halovány elképzelése arról, hogy a szakasz pályákon (Tanzawa, Wangan, Tokyo Twist stb) milyen rendszer szerint történik a helyezések elosztása??
Más - néhány anomáliával én is találkoztam már a játékban.
Pl.: - a szuper Harpoon, ami simán legyorsulja a Morellot, sőt a BMW M3 GTR-ekkel is tartja az iramot (van hozzá replay, ha valakit érdekel),
- a cl6-osnak jelzett szoba, melyben cl8-as kocsik vannak- a csak cl4-es szoba cl5-ös illetve csak cl5-ös szoba cl4-es járművel,
- a felszedhetetlen ajándék (hoztam is, nem is
)Egyelőre ennyi (bár szerintem ez is sok).
-
kekeeci
senior tag
Nálam tegnap óta üres az event ablak, ez másnál is így van??

-
kekeeci
senior tag
Békés ünnepeket mindenkinek.
-
kekeeci
senior tag
Szépen, lassan behal az egész, nincs meg már az újdonság varázsa.
Annó sokan azért kezdtük el, mert magyar ingyenes online autóverseny - ezt ki kell próbálni. Szerveztünk ismerősöket, barátokat szereztünk, nagy versenyeket nyomtunk, jó volt.
Aztán kezdődtek a gondok, és azt már nem mindenki viselte jól. Sokaknak elment a kedve, sokan beleuntak - azért ahhoz kicsit dilisnek is kell lenni, hogy az ember évekig ugyanazzal az egy játékkal játsszon nap mint nap
Szép volt - elmúlt. Néhányan még fel-felnézünk a Level-R-re vagy a HEAT Online-ra, de ez már sohase lesz olyan, mint a PT volt. -
kekeeci
senior tag
Megnéztem az új HO-t, háááááááááááááááát......

-
kekeeci
senior tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Kösz a felvilágosítást.

-
kekeeci
senior tag
Segítség, help, hilfe...
Kinek, és mit kell írni a LevelR-nél, hogy egy IP címről többen is lehessen játszani?
Előre is kösz a válaszokat.
-
kekeeci
senior tag
A HEAT-en meddig tart még a teszt, érdemes regelni?
-
kekeeci
senior tag
Megnéztem már én is ezt a HEAT Online játékot, hát egyelőre nem dobtam hanyatt magam.
Úgy néz ki, egyre lejjebb kerül a léc, csak ez nem limbó.
-
kekeeci
senior tag
Öldös a kíváncsiság.

-
kekeeci
senior tag
válasz
Viper26
üzenetére
1.: Cl1-ben a Lion a legoptimálisabb választás, + a Kawa a hátsókerék hajtás miatt, Cl2-ben az uzsidoboz.
2.: Ha aranyra megcsináltad a küldiket, ezüstre és bronzra bármikor megcsinálhatod újra (belépésenként egyszer)
3.: Ha az összes license küldetést megcsinálod (elég bronzra), akkor a szoba készítésnél elérhetővé válik a Sim mode jelölőnégyzet, oda raksz egy pipát.

-
kekeeci
senior tag
válasz
Gaz 78
üzenetére
Az én listám:
Corus S3 VVT-S: -- Nissan Almera
Miyato Wizz 1.5 Tsport: -- Honda Jazz
Lion Executive Sedan: -- HONDA accord ex 2.0 i 16v | Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II
Hexan GT: -- BMW E24 M635CSi / M6
Invictus Corall Spire Gti: -- VW Golf MK1 | Yugo | Maruti | 1985 Suzuki Swift Gti
Invictus Cobra Coupe: -- BMW Z3
Invictus Phoenix 400 HO: -- Pontiac Firebird 1968
Panama GT Ray: -- Porsche 911 Carerra
Morello S-Type: -- Lamborghini Miura Concept
C-Racer 4x4: -- Suzuki Vitara / Jimmy
Lagoon Destroyer: -- Cadillac Escalade 6.2 V8 Aut Sport Luxury
Invictus Ranger 4x4: -- Willys Jeep | Jeep WranglerA többi megegyezik az előttem felsoroltakkal.
-
kekeeci
senior tag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Én most is bent vagyok, nem lehet, hogy az internet kapcsolatoddal van gond??
-
kekeeci
senior tag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Köszönjük.

-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Oszd meg velünk a titkot

-
kekeeci
senior tag
-
kekeeci
senior tag
Tényleg jól csinálja (nekem sose sikerült), bár ez még a julia előtti verzió, azóta valahogy jobban csúsznak a jogosítvány pályák, megnézném, így hogy megy neki.
-
kekeeci
senior tag
válasz
ALIENwoods2
üzenetére
Na neeeeeeeee, most kezdett már valami lenni...

-
kekeeci
senior tag
válasz
superfinest
üzenetére
Ez mért érték, vagy a szolgáltató által megadott??
Amúgy melyik szolgáltató?? -
kekeeci
senior tag
válasz
superfinest
üzenetére
Milyen neted van?
-
kekeeci
senior tag
a 'jira' ismét áll

-
kekeeci
senior tag
Segítség - Help - Hilfe

Csapatbajnokságnál minden csapattagnak részt kell venni??
-
kekeeci
senior tag
Nálam mind a három stabilan fut.

-
kekeeci
senior tag
-
kekeeci
senior tag
Engem simán beengedett mindkettő...

-
kekeeci
senior tag
válasz
ABnormal
üzenetére

Amúgy pedig, ha - mint hírlik - a PT is ugyanolyan lesz, mint a LevelR, akkor mi értelme van otthagyni??

Kicsit más; már több hozzászólásban is láttam, hogy egyesek az írásjelek után elfelejtkeznek a szóközről. Engem eléggé zavar, főleg, hogy a Firefox helyesírás ellenőrzője se jelzi hibának.
-
kekeeci
senior tag
Kipróbáltam én is a LevelR-t, háááááát.....
Csak ezen a héten többször lefagyasztotta a gépem, mint a PT mióta megvan
A sok lökdösődő kis "agyagedény" meg kezd az idegeimre menni (soxor kihozzák belőlem az állatot). Vannak köztük szép számmal hazánkfiai is.Kérdés: honnan lehet szerezni C-Racert??
Másik kérdés: mi van bakosgabor57-tel és a szavazással? (csak nem leállt?)
Harmadik: mi van a PT 35%-os leárazásával?? (amit már több mint egy hónapja beharangoztak)
-
kekeeci
senior tag
Szerintem enyhén szólva naivitás azt képzelni, hogy akik a PT-vel illetve a LevelR-rel játszanak, mind folyamatosan látogatják ezt a fórumot vagy az Invictus honlapját.
-
kekeeci
senior tag
Csak az az érdekes, hogy anno kb egy éve egy sz@r frissítés után, mikor kezdtek elvándorolni a felhasználói a PT-hez, pont ők reklamáltak az IP ban miatt.
Most meg ...Ja, és azok a játékostársaink, akik akkoriban "fedezték fel" a PT-t azok most meg mennének vissza, ezt nevezem hűségnek.
-
kekeeci
senior tag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
T. bakosgabor úr
Én pedig ezen túl is a PT-vel szeretnék játszani (mindenféle trükközés nélkül), mint eddig, és nem akarom, hogy bárki is helyettem eldöntse, hogy mit akarok, főleg, hogy fizettem is érte. -
kekeeci
senior tag
Nem szeretem magam ismételni, de ha muszáj...
Tehát ismételten megkérném a T. LevelR játékosokat, hogy ha nem akarnak játszani a PT-vel, ne játszanak (uninstall, és kész), de minket PT-seket hagyjanak nyugodtan játszani, ne döntsék már el helyettünk, hogy mi hol és mit játsszunk. -
kekeeci
senior tag
Ki tud bővebbet az event naptárban található 35%-os leértékelésről, mert a shopban nem látszik semmi??
-
kekeeci
senior tag
Nem értem, aki akart eddig is játszott a LevelR-rel, IP-BAN ide vagy oda, nem számított.
Akkor ezután is játsszon nyugodtan vele, de a PT-seket hagyja békén.
Itt játszom már lassan 2 éve, költöttem is rá, elértem egy jó szintet, nem szeretném, ha ez csak úgy elszállna. Ha az AERIA becsukná a boltot, az más, akkor dühöngenék kicsit biztosan, de belátnám, hogy van ilyen. (hány MMO játék szűnt meg az utóbbi 10 évben, köztük sok keményen fizetős, volt amelyik csak pár hónapig bírta, a PT meg lassan 3 éve megy)
(amúgy, ha jól emlékszem ez a topik a PT-ről szól) -
kekeeci
senior tag
Én is PT.
Egyébként nem tudja valaki, hogy a béta visszajátszásait mivel lehetne megnézni?
-
kekeeci
senior tag
válasz
_DarkDevil_
üzenetére

Igazad van, néha itt már több a sírás mint az oviban
(juj, szűk a pálya, élesek a kanyarok, sok a tereptárgy, akadály, ezek az ideális íven vannak - bár megjegyezném, akkor valószínűleg nem az az ideális - , lassú a fejlődés - még egy közbevetés; ha bárki egy-két hét alatt elérné az 50-es szintet, és megszerezne minden kocsit, utána még meddig játszana? - és még sorolhatnám estig) -
kekeeci
senior tag
válasz
wazup86
üzenetére
Hogy ne ismételjem magam: http://prohardver.hu/tema/project_torque/hsz_22891-22891.html
Még mielőtt elfelejteném, a nemzetközi Nő- és Zoltán-nap alkalmából éljenek soká az érintettek!

-
kekeeci
senior tag
válasz
quadroracer
üzenetére
A login képernyőnél nem jutok tovább

-
kekeeci
senior tag
Ez a lenullázás,és a megváltozott paraméterek (sokkal drágább minden), sokak kedvét elveszi a teszteléstől.

-
kekeeci
senior tag
Basszus, a béta nullázott.

Kezdhetünk elölről. -
kekeeci
senior tag
válasz
quadroracer
üzenetére
Pont a TA - Intimidator event közepén
- bár eléggé rosszul állt a szénám 
Meddig tart még?Semeddig, megyek befele.

-
kekeeci
senior tag
válasz
quadroracer
üzenetére
Akkor a mai eventeknek annyi.

-
kekeeci
senior tag
Behalt a béta-szerver??

-
kekeeci
senior tag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Veled tudok egyetérteni. Tudomásom szerin versenyeken vitás helyzetben általában az előrébb levő versenyzőnek adnak igazat.
Ghost on: 9
Ghost off: legyen büntetés -
kekeeci
senior tag
Lagról szó sem volt, akik ezeket csinálják, azok válogatás nélkül mindenkivel megteszik, és olyan is volt, aki pofátlanul, miközben mögötte csak a káosz maradt, még eleresztett egy "Hahaha..."-t is.
Lag - a múltkor, amit említesz, véletlen bekapcsolva maradt a torrent, kikapcsoltam, azóta minden OK. (Szerettem volna segíteni a beta letöltőinek.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi