Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-26 01:12:41

LOGOUT.hu

A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1770) Sidorovich


Sidorovich
senior tag

Hardveraprón, amikor eladtok valamit ami még garanciális, és emiatt adtok hozzá számlát, ki szoktátok húzni legalább a címetek egy részét, vagy minden személyes adattal (teljes név és cím) adjátok oda?
Nemrég eladtam egy videokártyát, házhoz vittem a vevőnek és megegyeztünk. Mivel 400+ pozitív értékelése van, gondoltam megbízhatok benne így az eredeti számlát rajta az adataimmal (név, cím) odaadtam.

Másnap látom, hogy 25.000 Ft-al drágábban már hirdeti is, nem magának akarta csak kereskedik. Ezzel persze nincs is gond, meg közöm sincs hozzá, de ami zavar, hogy így most ő még továbbadja a számlát rajta az adataimmal, a hozzájárulásom nélkül számomra ismeretlen személynek. Valószínűleg ebből bajom nem lesz, de egy ismerősöm járt már úgy, hogy egy nem garanciális eladott telefon hónapokkal később meghalt és emiatt zaklatták, sose lehet tudni.

Persze egy privát üzenetben megkértem, hogy legalább az utcát házszámot húzza ki mielőtt továbbadja, de semmire nem reagál a személyes találkozónk óta, nem értékelt és minden megkeresést ignorál. (Mindeközben a bemutatkozása: "Sikeres üzlet után piros pontot elfogadok!" és az aláírása: "Privátra illik válaszolni :)")
A problémám ezzel az, hogy míg én döntöttem úgy, hogy a garancia miatt rábízom az adataimat, mert régóta PH tag és sok pozitív értékelése volt, így most Ő önkényesen bárkinek tovább adhatja?

Valószínűleg túlgondolom, de érdekel mint adatvédelmi kérdés, illetve mi a véleményetek erről a hirdetői hozzáállásról? :U :R

Nem találtam ennél jobb topicot a kérdésemnek, ha esetleg mégis lenne ajánljátok légyszíves. :) :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.