- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem ezek a módszerek egy kezdő számára a hiperlelkes kivételektől eltekintve csak arra jók, hogy egész gyorsan elvegyék a kedvét a kódolástól. Kezdőként még először ne a processzor működését próbálja megérteni, hanem csináljon olyan feladatokat, amikkel gyorsan tud sikereket elérni. Lásson eredményt, látszódjon, hogy történik valami, legyen egyértelmű, hogy jó irányba halad vagy javítania kell még a kódján. Szerintem ez fontos, hogy legyen sikerélménye. De számomra az sem tűnik annyira jó módszernek, hogy olyan nyelvekkel tölt el éveket, amiket aztán nem fog igazából használni, csak majd több év eltelte után áttér másra. (Ilyenkor jönni szokott a válasz, hogy maga az elv a fontos, hogy megértse az alapokat, onnantól a nyelv mindegy, de igazából a gyakorlatban nem mindegy, mindegyik nyelvnek megvannak az elsajátítandó egyedi tulajdonságai. Persze ettől még igaz, hogy a szemlélet elsajátítása először a legfontosabb, nem maga a nyelv, de az időbefektetés nem mindegy.)
-
repvez
addikt
Itt már bemásoltam, hogy idáig hova jutottam el. ahogy irtad a 4 alapfogalommal tisztába vagyok.Tehát a bevitel és kiirás ,meg ezen kivül az If else , részek mennek,de ettől, hogy ezekkel megbonyolitom a linkelt progit még nem látom a fejlődési irányt, tehát, hogy mikor milyen header fájt kell beilleszteni, hogyan lesz ebből nem szoveges dos progi.
Tehát ha az összes alapfogalmat meg ismerem akkor mi a következő lépés mi a menete a fejlödési fokozatoknak? az értékek grafikonon megjelenitése vagy külső fájlból beolvasás , 3d modell megnyitása stb..
_Nem látom a lépcsőfokokat , attol, hogy ezt a cin cout és a többit százszor beirom egy progiba még semmivel sem fogok tudni más problémákat megoldani .8-10 órát azért semmiképp sem tudok ráforditani meló mellett, és mint kiegészitő hobby lenne nem melónak tanulnám .
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest