Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Egyébként én nem bánom, hogy ilyenek is vannak. Gyakorlatilag én is azt használtam fel. Attól, hogy ezt nem nevezem programozói munkának, attól még pl. nekem, meg a hozzám hasonló programozgatóknak sztem. nem rossz ez. Nem kell mindenkinek "profi" programozónak lennie(bár sztem. igazából ilyen nincs is). Szóval én nem tartom rossznak, csak messze áll a programozói munkától. Azt azért sajnálom, hogy ahogy nézem, nem nagyon akarnak közvetlenül lefordulni. Szóval biztos vagyok benne, hogy nem a publikus kódokat fordítják élesben. Ugyanis a publikus kódok nem nagyon akarnak fordulni... De kisebb-nagyobb "barkácsolással" talán azért fordíthatóvá válnak. De az átverő programozó cégeknek 1szerű a módszere: felhasználja a free kódokat szinte zéró munkával, fizetőssé teszi, és beleírja abba a bizonyosba, hogy tilos a kódot visszafejteni. Ilyen 1szerű az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BestBuy topik
- Starlink
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Microsoft Excel topic
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Star Trek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő