Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Ezekiell
üzenetére
Beszélünk már róla főnökömmel, hogy a web is egy irány, csak attól tartók, hogy ott meg más miatt fogsz szívni, rengetek interface, hozzáférés lokális forrásokhoz, különböző féle-fajta browserek, stb., na meg aki x éve asztali appokkal dolgozik az irodában, raktárban az már megszokta, hogy minden előtte van, ami kell és egy ilyen ablakot szerintem nehéz kulturáltan megírni egy tabletre.

Itt meg csak fogod az outlookból a leveled és simán behúzod a dokumentum managementbe és kész, 100 ilyen funkció van, amit szerintem weben nehéz lenne megoldani, nyilván nem ismerem a lehetőségeket sem, szóval még meg is kéne közben tanulni (persze közben meg pénzt is kell termelni, ha kell kenyér meg tej).
A távmunka most is megy, vpn és olyan, mintha az irodában ülnél, csak 20%-kal lassabb a program, kb. ennyi.
Ezért gondoltam a wpf-re, mert .net, megy vb-ben (igen, tudom), nem kell hozzá mindenki átképezni, az rdlc fájlok maradhatnak, ott is megy, word, excel interfacek szintén, a komplett adatbázis kapcsolat layert minimális munkával át lehet tolni, cserébe lehet látványosabb funkciókat csinálni, amivel lehet villantani bemutatókon, eladáskor a tulajnak/managementnek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő