Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
Mert messze ők a legnagyobbak. Gyakorlatilag uralják a vizespiacot. Ennélfogva a legnagyobb kapacitással is rendelkeznek tervezés és gyártás területén. Ez a piac relatív kicsi, nagyon kevés cég létezik. A vizes cuccokat forgalmazó márkák vagy tőlük, vagy az alphacooltól vásárolnak, és más nagyon nincs is, aki ehhez elég nagy, de az alphacool típusspecifikus alaplapi megoldásokkal már nem is foglalkozik, pk is inkább mára csak vga blokkokak adnak el a gyártóknak. Viszont ezt a maroknyi manufakturális céget is nagyon megviselte az elmúlt pár év pc-s gyengélkedése, a elszálló réz árak, a covid, és minden is. A nagyrészük inkább leépít, meg optimalizál (az EK egyébként nem kevés dolgot gyártat idehaza), aminek sajnos a minsőég zuhanása az eredménye.
-
Moby
veterán
Az EK nikkelezett réz dolgairól is ugyanígy feljön a nikkel pár hónap alatt. Nem kell nekik az Asus, meg senki ahhoz, hogy szart gyártsanak drágán. Arról nem beszélve, hogy ha én vagyok az egyik legnagyobb név a szakmában, és tudom, hogy az a valami nem működik, akkor tőlem rendelhetnek bármi, nem szállítom le, mert úgyis visszajön. Nem, én azt gondolom, hogy nem az Asus kérte, hogy gyártsatok nekem olyan terméket, amit az utolsó darabig vissza fogok kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest