Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Probléma DVD/CD íróval (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#6735) Ragnar95


Ragnar95
nagyúr

Sziasztok!

Nem tudom, jó helyen járok-e, ha nem, irányítsatok át nyugodtan máshova.
A következő a problémám: volt egy Sony DVD-íróm, amivel elég sok családi videófelvétel került DVD-re írásra, viszont egyszer csak megadta magát és maradt egy csomó lezáratlan írható DVD-R lemezem, amiket most semmivel sem tudok lejátszani.
Próbáltam már mindennel lezárni őket (Nero Burning ROM, Nero Video, ImgBurn), de egyikkel sem jártam sikerrel. A Nero Video fel sem ismeri a lemezt, a Burning ROM elkezdi lezárni, majd 1%-nál kidobja a lemezt és nem csinál vele semmit, az ImgBurn pedig valami olyasmi hibát dob, hogy nincs több lezárási lehetőség a lemezen.
Még IsoBoostert próbáltam, az felismeri a fájlstruktúrát a lemezen, viszont ha .iso-ba exportálom az adatokat, akkor utána nem tudom megnyitni az .iso-kat, mert azt írja rá a windows, hogy hibásak. Ha csak a videófájlokat próbálom exportálni, felismeri a videófájlokat, de sajnos csak a fizetős verzió tudja őket exportálni is. Szerintetek van rá reális esély, hogy a fizetős verzió tényleg tudja exportálni ezeket, megéri a 40$-os árát vagy hagyjam a francba és törődjek bele, hogy a lemezen található videók elvesztek? Illetve a Westendben találtam egy boltot, ahol állításuk szerint 2000Ft-ért le tudják menteni az adatokat, de egyrészt ezt kicsit sokallom, mert kb 20db DVD-ről van szó, ráadásul 2 hetet mondtak időtartamnak, amit szintén turcsállok.

Előre is köszönöm a segítséget :R

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Probléma DVD/CD íróval (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.