Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Probléma DVD/CD íróval (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#6723) jeni válasza #85154688 (#6721) üzenetére


jeni
félisten

még annyit,hogy azért próbálj más sata kábeleket hátha és a sata portokat variáld meg!
az az eltűnés csak a kikapcsolásig nem lesz? újra indítás után akár a többszöri alkalom után életre kell? ha életre kell és látható akkor végig ott van és működés alatt 1x sem tűnik el?
ugyanis ha eltűnik a rendszerből az író akkor nem is sata probléma hanem maga az író! mert írtad,hogy ha eltűnik az eszközkezelőből az író de mégse működik a tálca kiadó gomb és nem is világít akkor ott SAJNOS az író kontakt hibás!
szedd szét az írót,és nézd meg a lazuló - kapcsolódási pontokat,csatlakozásokat az íróban. sőt ha van módod tedd át egy másik PC gépbe ,és figyeld meg ott mi történik?
a DVD író eltűnése alatt más HDD vagy SSD nem tűnik el? nem tartom kizárnak,hogy az alaplapod driverét nem komálja. bár ennek nem volna szabad mert minden sata és IDE író kompatibilis kell,hogy legyen a WINDOWS rendszerrel,nem is kell neki semmilyen driver. alapból mennie kell.

amikor jó az íród és látja,LEHET,hogy megérne a dolog annyit még,hogy feltennéd az újabb firmwaret,már ha van hozzá?

milyen az alaplapodon a sata vezérlő? Intel? Marvell? Asmedia?

nálam is van egy Sony AD7260S író ami az öreggé amit szinte alig használta,és nem adja ki a tálcát,igaz ott van végig a rendszerben. tehát annál nem gumi hiba van. lehet,hogy a mikrokapcsoló ment el.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Probléma DVD/CD íróval (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.