Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victorio
aktív tag
Mire jó egy 4 éves játékból remastered verziót csinálni?
Ha annyira nincsenek megelégedve a grafikával vagy bármivel akkor adják ki patch-ként.Inkább olyan játékoknak kellene remaster mint az Undying, a Sanitarium vagy a Neverhood.
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Kansas
addikt
Konzolon talán nem is annyira az a fontos, hogy remaster, hanem hogy az upgrade után natívan fut PS5-ön, nem a PS4 kóddal a viszafele kompatibilitás keretében.
Ez nyilván magával hoz PS5-ös feature-öket, mint a haptikus feedback a DualSense-en, kicsit feljebb tolt grafika(meg ha minden igaz új teljesítményszintek), SSD kihasználás a töltési idők javára, stb. Állítólag újra is lett szinkronizálva a beszéd benne hogy felnőjön "a Forbidden West szintjére"... hogy ez mennyit számít, majd kiderül.
Semmi világrengető, csak ezért nem érdemes megvenni, ha amúgy nem volt a bevásárlólistán, de nekem pl. megért 10 ajrót a kedvezményes upgrade.Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gitáros topic
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Xbox One S 1TB
- Sony WH-1000XM3 aktív zajszűrős bluetooth fejhallgató
- Dell G15 5530: Az új erőmű a kezedben! 32 GB változat
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Lenovo Thinkpad T470 / I5 7300U / 8GB Ram / 250 GB SSD / 2-3 órás akku / Világító bill. / Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest