Hirdetés

2019. október 15., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  PotPlayer

Hozzászólások

(#1) BullZeye


BullZeye
(addikt)

Daum PotPlayer

A KMPlayer az utóbbi pár évben rendkívül bugos mivoltából, és mivel csak fél évente adnak ki új verziót - amivel általában az előző hibákat csak ritkán orvosolják -, úgy gondoltam hasznos lenne az "utódjáról" nyitni egy topicot, hiszen a KMPlayer eredeti fejlesztőjétől kapjuk a frissítéseket szinte heti rendszerességgel, új funkciókkal és újításokkal, stabilabb és gyorsabb működéssel.

Pár hasznos link, akik csak most ismerkednek a PotPlayer-el.:

1) Angol nyelvű fórum.

2) Legfrissebb letölthető angol változat. Stabil x64, és egy mindenes mirror média lejátszókhoz.

3) Akik szeretnének saját skin-t készíteni, vagy egy meglévőt módosítani.
Itt megtalálhatóak a parancsok amiket használhattok. Alapvetően nem nehéz egy skin módosítása, hisz 1-2 PNGből áll a skin, és hozzá egy XML fájlból.

Mielőtt akármit is csináltok, készítsetek MINDENRŐL Backupot, kellemetlenségek elkerülése végett!

Ha szeretnétek megváltoztatni az ikonokat, amiket használ az Intézőben / Total Commanderben a különböző videó fájlokhoz, hogy a Kmplayer ikonjait használja, amik picit szebbek (vagy inkább megszokottabbak), akkor 2 lehetőségetek is van.

1) Az egyszerűbb megoldás, ezen az oldalon letöltitek a PotIcons.dll fájlt és felülírjátok az eredeti-t a PotPlayer mappájában. Talán regisztrálni kell, ezért itt a közvetlen letöltő link a fájlhoz, itt pedig egy mirror, ha törölnék.

2) A bonyolultabb, de tisztább (és bővítettebb) megoldás, hogy Kmplayer-ből kiveszitek az ikonokat, az egyszerűség kedvéért itt egy link hozzá. Ezt bemásoljátok a PotPlayer mappájába, majd csináltok egy BACKUP-ot a PotPlayerMini.ini fájlról!
Ha ez megvan, NotePad++ segítségével PotPlayerMini.ini fájlt szerkesztitek (azért ezzel, mert NotePad2-vel pl ha elmented, hiányoznak belőle karakterek és minden beállítás elveszik belőle az első induláskor, ilyenek miatt is fontos a backup).
Copy pastelitek a megfelelő (ha létezik [FileIconList] bejegyzés, akkor azt a blokkot felülírjátok, ha nem, akkor bárhova az ini-be) helyre ezt. Értelemszerűen nálatok kicsi az esély, hogy itt legyen a 2 DLL:
c:\Utils\!Video\PotPlayer\KIconLib.dll
c:\Utils\!Video\PotPlayer\PotIcons.dll

Így ezeket cseréljétek ki (Ctrl+H) a megfelelő elérési útra!

A bonyolultabb megoldás előnye, hogy szabadon rá lehet frissíteni új PotPlayer-t és nem kell minden telepítéskor újra bemásolni a DLL-t. Pár ikonnal több van betéve, valamint érintetlen "reklámmentes" az összes ikon, azaz nincs beleírva a DLL készítőjének a neve a 256x256os ikonokba.

És ha ne adj isten a tálcán sem tetszik a PotPlayer ikonja, mert túl fehér és túl kék, akkor se kell kétségbe esni, hiszen erre is van egy egyszerű megoldás.
Kell hozzá egy Resource Editor, aztán simán megnyitjuk a PotPlayerMini.exe-t.
Jobb gomb az ICON GROUP-ra, és ADD RESOURCE - itt be kell tallózni egy icon fájlt - például az innen letöltöttet.
Így lesz egy 100 és egy 101-es mappa, ahhoz, hogy jó legyen, törölni kell a 100asat, és átnevezni a 101-et 100-ra. Mindezt úgy lehet, ha "Icon Group/100/koreai (Korea)"-ra jobb gombbal kattintva DELETE Resource (ha csak 100ra kattintunk nem jön elő ez a lehetőség). Ezután "101/Language Neutral"-ra jobb gomb és Properties, majd Name legyen 100, Language pedig koreai. Kész is, Save (ha kérdezi PotPlayerMini.exe néven), és már indíthatjátok is.

Egy megintcsak hasznos dolog, egy vállalkozó kedvű emberkének, akinek jó az angolja: mivel sajnos túlontúl nagy felelősség, nem szeretnék egy teljes magyarítást készíteni.
Innen viszont letölthető egy alapvető kezelőfelületet magyarra fordító módosított PotPlayer.dll, amit készítettem. Főleg azokéval, amikkel az ember használat közben találkozik - Teljes képernyő, Nyújtott, Felirat, Audió szinkronizálás, Lejátszás után leállítás, Lejátszás alatt felül, Mindig felül, Soha nincs felül ... stb stb.

Aki viszont szeretné lefordítani magyarra, annak tudom ajánlani a következő programot:
Lingobit Localizer
Eléggé egyszerű a használata, és tökéletesen arra jó, amire szükség van, nem mellesleg magyar kezelőfelülettel. 2-3 kattintással lehet az új verziókba beleintegrálni a már meglévő magyarítást. (Privát üzenetben ha megkeres, szívesen segítek, és elküldöm neki az eddigi fordításokat, ha komolyan gondolja a fordítást)

Készítettem egy (sztem) hasznos dolgokkal teletűzdelt, teljesen magyarosított témát (tooltippek stb). Melyet itt érhettek el ezen a címen, leírással.

Használat közben

PotPlayer indítása után

Lejátszó lista

Alapvető hiba a legtöbb skinnél amiket néztem, hogy amikor le van kicsinyítve a lejátszó, egymásba csúsznak a dolgok random módon. Itt mint a képen látható, észrevehetetlen a különbség a kicsinyítés és nagyítás közben, cserébe minimum ilyen széles a lejátszó! De legalább nem csúszik a szöveg a gombok közé, és a fájlnév jobbról balra és fordítva scrolloz.

[ Szerkesztve ]

(#2) F34R


F34R
(veterán)

DXVA-val ás a hardveres gyorsítással hogy áll? több beállíthatósági lehetőség van benne mint mondjuk egy MPCHC-ban de nem tudom hogy jobb-e.

Mikor elindítom akkor miért beta-t ír ki a telepítő a fejlécben?

[ Szerkesztve ]

(#3) BullZeye válasza F34R (#2) üzenetére


BullZeye
(addikt)

DXVA az van benne, amit beállítasz, profibb emberek szinte csak az exe-t meg a hozzátartozó potplayer dll-eket tartják meg, és "saját" codeckeket raknak progiba.

Azt tudom, hogy pl az FFdshow nem a legújabb licence problémák miatt, de 1 másolással és felülírással kicseréled. Ha nem tetszik a benne lévő DXVA, csak bemásolod a DLL-t és átnevezed az előzőre, és már működik is tökéletesen (vagy beállításokban átrakod rendszer alapértelmezettre, és akkor a telepítettet használja).

Mivel eddig az utolsó használható (3 éves) Kmplayer-t használtam, amiben nem hogy DXVA, de még több magos proci támogatás sem volt! Így még nem különösebben vetettem bele magam, hisz már annak is örülök, hogy 1080p-t normálian le tudja játszani anélkül, hogy matatnom kéne akármit is Biosban. (és eközben 7-8% procit eszik a 25% - 1mag 100%onhoz képest.

PotPlayer-t kb 2 hete használom, azóta megnéztem vele vagy 200+ rész sorozatot, Kmplayerrel ellentétben ez 1x sem fagyott le, és sokkal-sokkal gyorsabb. Értem ez alatt, hogy egy 170 megás avi megnyitása nem 4-6 másodperc, hanem 0.5s.

Jah, és ami PotPlayer mellett szól, teljesen alapbeállításokon simán lejátszott egy olyan RM fájlt, amit se a legújabb, se a 3 éves Kmplayer nem tudott, és még az Media Player Classic is codeck hibát írt rá.

Próbáltam annó Media Player Classicot is használni, de egyrészt nagyon fapados, másrészt olyan ma már alap dolgokat nem tud, hogy mutassa chaptereket a seekbaron.

PotPlayerrel egyetlen problémám van, a feliratkezelése még nem annyira kiforrott mint Kmplayer-ben, azaz hiába van rá 20 beállítási lehetőség, mégsem néz ki úgy ahogy szeretném, de még így is sokkal több mint Media Player Classic-nál.

Beta dologról nem tudok mit mondani, mert nem szoktam telepíteni progikat, csak kiszedem a megfelelő fájlokat és futtatom. :) De Gmail hány évig volt béta státuszban? O.o

(#4) drkotassz válasza BullZeye (#1) üzenetére


drkotassz
(csendes tag)

Szervusz!
Letöltöttem a x64-es verziót, de az általad csinált magyarítás dll nem működik vele.
Van-e valami trükk, amivel használhatóvá tehetem, vagy csinálsz esetleg ehhez is magyarítást?
előre is köszönöm a válaszod

Zsolt

(#5) szimcsi


szimcsi
(senior tag)

Sziasztok.

Ki szeretném próbálni a lejátszót. Kmplayerrel akadtak problémáim.
Gondoltam leszedek minden kodeket, kmplayert a gépről...
Javaslatot szeretnék kérni, hogy a poptplayer mellé mit tegyek még fel (codec stb), amennyiben szükséges. Egyelőre sima avis filmek nézésére kéne, ac3 5.1-esekhez is.
köszi

[ Szerkesztve ]

XP

(#6) Vyndree válasza szimcsi (#5) üzenetére


Vyndree
(őstag)

Nekem is gondok akadtak a KMPlayerrel, leszedtem a PotPlayer-t, felinstalláltam és visz minden filmet ahogy kell. Semmilyen kódek, meg bütykölés nem szükséges, úgy ahogy van fel kell tenni és mindent visz amire eddig ráküldtem. A felülete kicsit szokatlan (nekem túl csicsás), de elindítom a filmet és tökéletesen viszi. Megjegyzem a VLC player se rossz lejátszó, egyszerű a kezelése, tud mindent amit kell.

(#7) kororo válasza Vyndree (#6) üzenetére


kororo
(tag)

Így igaz,kiváló lejátszó,nálam legkevesebb prociteheléssel és memóhasználattal viszi alapon a blueray filmeket 6 éves gépen,C2D-vel,öreg gma 950 alatt.Többi zabálósabb,nem jobb! :DD

in gold,we trust

(#8) bzs73


bzs73
(őstag)

Javítom a linket

[ Szerkesztve ]

If a second or you are the first to lose.

(#9) bzs73


bzs73
(őstag)

Hát lekéstem a javítást. :))
PotPlayer 1.5.30857 x64 Portable.rar

[ Szerkesztve ]

If a second or you are the first to lose.

(#10) korobi


korobi
(aktív tag)

itt vagy egy kicsivel frisseb: [link]

én sem találtam még jobb lejátszót. :DD

(#11) Gabero


Gabero
(csendes tag)

A potplayer magyarítása csak a 32 bites verziónál működik (PotPlayer.dll), a 64 bitesnél kellene magyarítani a PotPlayer64.dll-t is. Lehetne már teljes a magyarítás... valaki megcsinálhatná már...

(#12) BullZeye válasza Gabero (#11) üzenetére


BullZeye
(addikt)

Te miért nem csinálod meg? Nem tart sokáig, csak elhatározás, angol tudás, és széleskörű videólejátszó tapasztalat kell hozzá.

Közben felraktam legújabb Potplayer-t beállítva, magyarítva, iconszerkesztve.

http://pastebin.com/dkQwGgDj

64bitnek semmi értelme, nem hoz semmi pluszt.

De hogy ne legyek szemét, megcsináltam neked, csak a magyarosított DLL-eket

PotPlayer 1.5.33573 - x64 Edition

PotPlayer 1.5.33573 - x86 Edition

[ Szerkesztve ]

(#13) vOrOn


vOrOn
(tag)

Subscribe.

Pár hónapja tértem át VLC-ről, eddig elégedett vagyok mint lepefánt.

(#14) Fiheman


Fiheman
(csendes tag)

Sziasztok!

Nem tudom találkozott-e valaki hasonló problémával: Amikor feltelepítettem a PotPlayert közben nem jelzett semmilyen hibát,de mikor először el akartam indítani vele egy filmet ezt írta:
windows XP Sp3 [32bit] Op rendeszerem van.

Ha valaki tud erre a problémára,kérem segítsen!

[ Szerkesztve ]

(#15) vOrOn válasza Fiheman (#14) üzenetére


vOrOn
(tag)

Azt nem tudom hogy jó lesz-e megoldásként, de ötletként, ha még nem tetted meg, a következőket javallanám:

Elindítod és frissíted (F1 megnyom, update-re ráklikkel, kijelöli NEM az összes file frissítését, csak a legfontosabbak, valamint figyel arra hogy mit akar ez alapértelmezett oldalnak beállítani).

Amennyiben a fenti nem segít, akkor leszeded és feltelepíted valamelyik korábbi verziót, pl innen.

Nálam rendszeresen nem jeleníti meg frissítés közben a folyamatjelző ablakocskát (x64 verziót használok Win 8 alatt), és így nem látom hogy má túró történik.
Ezt úgy szoktam kikerülni, hogy megnézem van-e frissítés, kilépek a programból és szemtelenül kitörlöm valamelyik "bőrkéjét" skin könyvtárából. Ezután frissítésnél garantáltan megjelenik a folyamatábrázoló ablakocska.

(#16) Fiheman válasza vOrOn (#15) üzenetére


Fiheman
(csendes tag)

Nagyon köszönöm az ötleteket,sajnos egyik sem vált be.Regeltem az angol fórumukba mert ott volt egy hasonló eset csak nem a dll -el ,ha nem a flash-sel volt a gond,és azt megoldották,de mivel új vagyok 5 napig nem postolhatok ott. Így lehet újra teszem az egész rendszert( nem csak a potplayer miatt) ,remélhetőleg utána már jó lesz minden,mert szeretem ez a lejátszót. De mégegyszer köszönöm a segítséget

(#17) versionen


versionen
(csendes tag)

Nagyjából ha nem csal az emlékezetem 4 éve használom a potplayer-t.
Egy olasz gyerek fordította le a kóreai nyelvű változatot, nem minden volt angol, csak a lejátszáshoz nélkülözhetetlen dolgok.
Már akkor is kitűnt a gyors működésével.
Elsők között lett felvértezve hárdveres gyorsításra.
Kiválóan működik külső kódekekkel, cyberlink, arcsoft, mainconcept, divx, coreavc, stb.

(#18) vOrOn


vOrOn
(tag)

Regexp használatáról feliratok (al)könyvtárának lehetséges helyének megadásánál valaki tudna mesélni?

Tehát azt szeretném, hogy olyan "VéeLCésen" ./* beírtak után az éppen lejátszandó sorozat könyvtárának összes alkönyvtárát automatikusan böngéssze végig feliratokért.

Mert lényegében, hacsak valamit brutálisan félre nem néztem/értettem, úgy látom, hogy csak pontos elérési útvonal mentén keres.

(#19) szimcsi


szimcsi
(senior tag)

hello

PotPlayer1.5.34023-x64-t használok. Minek is kell bekapcsolva lennie, hogy ha mondjuk egy 2cd-s avis filmet nézek akkor az 1. lemez végén folytatódjon a 2.-kal, és ne álljon meg?
Köszönöm!

XP

(#20) vOrOn válasza szimcsi (#19) üzenetére


vOrOn
(tag)

Tippem szerint, windowsban kell állítani hogy mi történjen egy sima CD-re kiirt .avi file esetében. "Autoplay"-n, azaz" Automatikus lejátszás"-on állítani).

(#21) Krystal_s válasza szimcsi (#19) üzenetére


Krystal_s
(őstag)

Szia,
Preferences - General : File open method : Open similar files together

(#22) szimcsi


szimcsi
(senior tag)

Köszönöm!
Amúgy arra volt állítva és néha mintha úgy is játszaná, de legtöbbször nem...

[ Szerkesztve ]

XP

(#23) szimcsi válasza vOrOn (#20) üzenetére


szimcsi
(senior tag)

Lehet mégis vmi windowsos beállítás kell. Amúgy nem feltétlenül Cd lejátszás volna, merevlemezről nézem, csak ugye több lemezes avi lenne.

XP

(#24) vOrOn válasza szimcsi (#23) üzenetére


vOrOn
(tag)

Ha egy könyvtárban vannak a fileok, akkor F3, kijelölöd az összeset és Open.

(#25) Easyl0ver


Easyl0ver
(tag)

Sziasztok. Már régóta használom a Potplayert. De nem rég találkoztam a Motion Blur lehetőséggel, és mit mondjak a nézhetőséget nagyban javitja. . . . viszont mintha codec hiba lenne kis zöld kockák jönnek mennek a kép alján.. vkinek vmi 5let? :R

"They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "

(#26) vOrOn


vOrOn
(tag)

Egyszerű és nagyszerű.

[/L]

(#27) pk2


pk2
(tag)

Régen sikerült megtalálnom a neten, hogy hogyan tudom megoldani azt, hogy a piros szín ne legyen pixeles viszont most nem sikerül. Nem tudja valaki, hogy mit kell hozzá beállítani?

(#28) Kernel válasza pk2 (#27) üzenetére


Kernel
(nagyúr)

Nekem nem tűnt fel ilyen hiba, mindenesetre van most újabb verzió, tegnap jelezte a frissítést:

http://www.dvbsupport.net

Mostanában igen meg vagyok elégedve ezzel a programmal, főleg mióta felfedeztem, hogy nálam alapból DXVA-módban dolgozik (Intel integrált GPU), ami azzal jár, hogy még full HD videónál sem terheli lényegében a CPU-t, mindössze pár százalékig. Process Explorer szépen mutatja is, hogy a GPU veszi át a terhelést.

Win8-ban még kevésbé terhel, mint Win7-ben, XP-ben viszont nem működött a DXVA.

Ehhez vegyük hozzá, hogy a MinDigTV adásaiból rögzített műsorokat is lejátssza, a KMPlayer-rel ellentétben. Deinterlace is automatán beáll, nem kell piszkálgatni. És mivel úgy néz ki, hogy tunert is kezel, elvileg arra is van esély, hogy DVB-T vevőként is lehetne használni, csak ezt még nem tudtam kipróbálni.

Azért az nem lenne mindegy, hogy nézem a képernyő sarkában a TV-t, és gyakorlatilag nem terheli a gépet, még HD-adás közben sem. Pedig ez csak egy G550 Celeron.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#29) kororo válasza Kernel (#28) üzenetére


kororo
(tag)

Szia!
Köszönöm szépen,hogy szóltál a frissítésről,régi le,új fel,és "simább"!Full HD-n 50%körüli a CPU-terhelés öreg vason,képminőség kiváló W8x64-en,csak így tovább PotPlayer!

in gold,we trust

(#30) tknof1871


tknof1871
(senior tag)

Üdv! Frissítés előtt még tudtam úgy eltolni időben a subtitle-t, hogy a videó állt és láttam a feliratot. Ez azért volt jó, mert néhány filmhez nem találtam olyan feliratot, ami a hanggal szinkronban volt. Most engedtem a Potplayer-nek, hogy frissítse magát és azóta nem jelennek meg a feliratok ahogy tolom el időben őket.
Ha nem érthető, akkor elmagyarázom. Tehát a videó megállítva, és folyamatosan nyomom a "?" billentyűt. Eltolom + 3 percet és nem látok szöveget, pedig több párbeszéd is történik annyi idő alatt a filmben. A videót megállítottam ott, ahol először beszélnek, tudom, mi az első mondat a feliratban, de nem bírom szinkronba hozni a feliratot, ha nem, tudom, melyik szövegnél tartok.

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#31) Kernel válasza tknof1871 (#30) üzenetére


Kernel
(nagyúr)

Nekem már az is új, hogy Pause állapotban képes volt frissíteni a felirat szinkronját, mert én ilyet eddig nem is vettem észre. Lehet, nem tűnt fel az előzőnél.

Ugyanis én ahhoz voltam szokva már a KMPlayernél is, hogy esetleg akkor frissül, ha pillanatra elindítom. Vagy menet közben próbáltam nyomogatni, csak sajnos elég nehéz eltalálni a megfelelő szinkront. Én amúgy távszabályzóval is kezelem, ahol két külön gombot állítottam be erre. Így még menet közben is tudok korrigálni

De ilyen problémák néha vannak, tehát ilyenkor kénytelen vagyok:

- Megnyitni a feliratot (Total Commander F3 vagy Jegyzettömb)
- Valahol megállítom a képet, egy beazonosítható szövegnél, ahol épp mozdul a szája például.
- Megnézem az időpontot a lejátszón és a feliratban is.
- A kettőből különbséget vonok, ezt állítom be szinkronnak. Kellemetlen persze, hogy nem tízes számrendszerben kell számolni, de még abba is belezavarodok néha, hogy ezt most plusz vagy mínusz irányba kell kalkulálni.

A számolásban segíthet: http://www.grun1.com/utils/timeDiff.cfm Vagy lehet találni még ehhez hasonlókat.

Továbbá ilyenkor még mindig lehet kisebb eltérés, de azt már egyszerűbben tudom korrigálni +/- irányban a távszabályzóval, mint teljesen vaktában eltalálni a jó szinkront.

Vagy néha kénytelen vagyok előszedni a Subtitle Workshop, vagy hasonló programot, és átidőzíteni a feliratot, de az is elég macerás, szokni kell a kezelését. Pedig van feliratszerkesztő a PotPlayer és KMPlayerben is, de azokkal még annyira sem tudtam zöldágra vergődni. Viszont a felirat azzal is megnyitható egyébként: Subtitle Explorer, Alt+E.

Továbbá volt régebben valamilyen egyszerűbb felirat-manipuláló program, legutóbb is kerestem ilyet, de nem találtam.

[ Szerkesztve ]

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#32) tknof1871 válasza Kernel (#31) üzenetére


tknof1871
(senior tag)

Akkor inkább uninstalálom és felrakom megint, aztán nem engedem frissíteni. Csak úgy érdemes szinkronizálni, ahogy leírtam. Néha Subtitle WorkShop-pal se lehet szinkronizálni. Például vannak animék, amikben megszakítások vannak a cselekményben. Bevágnak egy állóképet, vagy valami rövid animációt a videó felénél, hogy például "tádá, Dragon Ball". Aztán folytatódik a cselekmény. Ha a videó első feléhez pontosan szinkronizáltad egy subtitle szerkesztővel a feliratot a második fele már nem lesz szinkronban, ha a felirat olyan videóhoz készült, amiből ezeket a "tádá, Dragon Ball" izéket kivágták.
Mi a neve ezeknek a "tádá, Dragon Ball" izéknek? Reklámszünet marker?

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#33) tknof1871 válasza tknof1871 (#32) üzenetére


tknof1871
(senior tag)

Még a könyvtárat is töröltem, de hiába. Most már ha Pause-val megállítom a videót és előre vagy hátra időzítem a feliratot, akkor nem mutatja az egymást követő feliratokat.

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#34) Kernel válasza tknof1871 (#33) üzenetére


Kernel
(nagyúr)

Elképzelhető az is, hogy nem verzió függvénye, hanem mégis valamelyik beállítás okozza ezt.

Mindenesetre a könyvtárat kevés törölni, beállítások megmaradnak a registryben, ezt én már a KMPlayernél is megjártam. A PotPlayer esetében a Daum kulcsot kell komplett törölni:

Ha ezután indítom a PotPlayert, minden visszaáll alapértelmezésre.

[ Szerkesztve ]

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#35) tknof1871 válasza Kernel (#34) üzenetére


tknof1871
(senior tag)

Jó volt a tanácsod. Köszönöm! Megoldotta problémát.

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#36) Locutus


Locutus
(veterán)

Olyan tud ez, hogy pl GPU-t (CUDA) használjon video lejátszáshoz?

eredeti Gentle Typhoon AP15 - 3db eladó

(#37) Kernel válasza Locutus (#36) üzenetére


Kernel
(nagyúr)

Amint már említettem, nálam az Intel integrált GPU-val nagyon kompatibilis, CPU-t alig terheli, full HD-ban sem. Semmit nem kell konfigurálni, piros ikon jelzi a gyorsítást:

XVID és DivX-nél nem szokott gyorsítani, de MKV, WMV, MP4-nél igen

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#38) Locutus válasza Kernel (#37) üzenetére


Locutus
(veterán)

Ez a DXVA nálam is ott van pirosan, de ettől még nem látom, hogy tényleg dolgozna a videokártya. Se a memória kihasználtság, se az órajelek nem nőnek meg a filmezésnél... persze lehet hogy nem is kell :)

eredeti Gentle Typhoon AP15 - 3db eladó

(#39) Kernel válasza Locutus (#38) üzenetére


Kernel
(nagyúr)

A Process Explorer megmutatja, hogy a GPU mikor veszi át a terhelést a CPU-tól:

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#40) tknof1871


tknof1871
(senior tag)

Üdv! Ha visszatekerek a videóban vagy az előző feliratra lépek vissza, akkor néha lelassul a videó. Ekkor a hangok is mélyebbek lesznek. Ritkán begyorsul, és akkor magasabb lesz a szereplők hangja. Ha nem egyszer nyomom le a bal nyílt vagy 2 feliratot lépek vissza akkor ez a hiba nem lép fel. Mi ez? Van rá megoldás?

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#41) cobranco


cobranco
(csendes tag)

Üdv mindenkinek!

Akárhogy küzdök,HD /H264/lejátszásakor nem aktiv a képélessesség funkció,állitani tudom,de nem reagál/aviban müködik/,valami mást is állitani kell vagy ez ilyen?

Ha van valami ötlet azt megköszönném.

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/

(#42) krisz073


krisz073
(tag)

Sziasztok.

Eddig Win7 alatt ezt az Erpy verziót használtam : PotPlayer_V1.5.32392.rar (sajnos nincs belőle frisseb).
Viszont Win 8 alatt flash.ocx hiba miatt nem indult el, ezért feltelepítettem a Daum PotPlayer 1.5.35491-t

Az Erpy verzióba jobb alul lehetett közvetlenül állítgatni a képarányokat. Miképpen tudnám ezt odavarázsolni az új verzióba?
Előre is THX a segítséget.

Mindig jelezz vissza ha kell, ha nem!!!

(#43) Kernel válasza krisz073 (#42) üzenetére


Kernel
(nagyúr)

Nem ismerem azt a változatot, de azt láttam, hogy a különböző felületeknél másféle funkciók jelennek meg. Tehát ha csak skin kérdése, akkor a Skins mappában lévő megfelelő fájlt áthoznám, átállítanám arra, próbaképpen.

Amúgy meg Ctrl-F6, vagy más billentyűparancsot is be lehet állítani.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#44) cobranco


cobranco
(csendes tag)

Feladtam,ez a Pot majdnem olyan fos,mint amilyen a KM volt....megyek vissza Splash Prohoz.

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/

(#45) Kernel


Kernel
(nagyúr)

téves

[ Szerkesztve ]

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#46) Kernel


Kernel
(nagyúr)

Megint rossz helyre ment, nem hiszem el...

[ Szerkesztve ]

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#47) Kernel


Kernel
(nagyúr)

téves

[ Szerkesztve ]

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#48) Kernel


Kernel
(nagyúr)

Sajnos ott szúrom el, hogy a szerkesztőablakot a helyesírás-ellenőrző miatt használtam, de véletlenül rányomtam a küldésre, holott nem ide akartam, plusz most hirtelen kettő is elment. Kérném a moderátort, hogy törölje, ha erre jár, és ezúton elnézést...

[ Szerkesztve ]

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#49) tknof1871


tknof1871
(senior tag)

Üdv! ass kiterjesztésű feliratok font/betű mérete megváltoztatható a PotPlayerben?

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#50) Easyl0ver


Easyl0ver
(tag)

Sziasztok. A tearing el lehet valamit kezdeni?
A Motion Blur remekül megy az új verziókon, de a minőségen igencsak ront, amikor bekockásodik a kép a mozgásoknál.

:R

"They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  PotPlayer
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.