Új hozzászólás Aktív témák

• ETOM
    addikt

Nekem egy USA-ból feladott csomag van ott Vecsésen, és elvileg küldeniük kellene egy sms-t vagy email-t, amivel elindulhat a bejelentés folyamata.
    Viszont, mivel már utánaolvastam, tudom hogy kell online bejelenteni a vámvizsgálatra, csak várom a NAV-tól ezt a VPID számot, amit szintén rá kell írni a pdf nyomtatványra. Már kinyomtattam kitöltve, csak ezt a számot, a dátumot, meg az aláírást kell ráírnom tollal. Szóval nem fogom megvárni az értesítésüket, ha meglesz ez a VPID szám ráírok mindent, aztán beküldöm online.

Amúgy meg, most az én helyzetemből nézzük meg a dolgot.
    Megjött a csomag még múlt hét csütörtökön, ültek rajta 24 órát, utána megjelent a csomagkövetésnél ez a vámos infó, és azóta a Posta semmilyen tájékoztatást nem küldött. Tehát a csomagom megérkezése óta eltelt több mint 72 óra (csak munkanapokat számolok), és nincs sms, nincs email, nincs semmi.
    Innentől kezdve, ha mondjuk nem érnék rá ezzel foglalkozni, akkor honnan kéne tudnom hogy mi a teendőm? Egyáltalán, honnan kéne tudnom hogy a csomag már az országhatáron belül dekkol több mint 72 órája? Illetve honnan kéne tudnom hogy mit és hogyan kellene kitölteni és kinek kellene visszaküldeni?
    Minden infóm amim van, innen a fórumból meg a netről szedtem össze. Eltelt több mint 72 óra, és a Posta a kisujját nem mozdította meg, hogy tájékoztasson.

Ez miféle szolgáltatás? Milyen hozzáállás ez az ügyfelekhez? Egy normálisan működő cégnél ilyen hozzáállásért páros lábbal rúgnának ki mindenkit, akinek a Posta részéről ehhez köze van. Ezek nemhogy nem partnerek az ügyfél felé, de valójában azt várják el, hogy én érdeklődjek meg intézkedjek a csomagom után úgy, hogy email-re nem válaszolnak, a telefont 29 percnyi csörgetés után sem veszik fel.
    Szemrebbenés nélkül fel fogom őket jelenteni a rendőrségnél, ha ezek után a csomagot visszaküldik vagy ellopják.

[link] Itt látni, hogy van baj náluk :W
    Ma írtak, hogy adjak nevet és címet amire csomagot várom kiváncsi leszek..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés