Új hozzászólás Aktív témák

• ripla
    addikt

De miért nem nézel rá? Azt hiszem a tracking szám és az irányítószám elég a belépéshez és online lehet nyilatkozni.
    Egyébként biztos vagy benne, hogy meg lett adva helyesen az email címed és/vagy mobilszámod? Vagy hogyan kellene értesítsenek?

Meg szeretném várni a hétfőt, hogy mi történik egyáltalán, mivel péntek délután jött a vámos infó, de aznap meg hétvégén amúgy se foglalkozott vele senki.
    A másik dolog, hogy fogalmam sincs hogyan működik ez az egész, csak a neten található más emberek véleményére tudok hivatkozni. Úgy tudom a Posta küld valami belépési kódot és azzal tudom megindítani a folyamatot.
    Harmadrészt meg, addig nem akarok kavarni semmit, amíg nem tudom hogy ők mit akarnak lépni.

A címet nem tudom jól írták-e, én rendeléskor megadtam mindent, aztán hogy ők mit írtak rá, azt csak a jó ég tudja.
    A mail cím viszont biztosan jó, mert oda kaptam értesítést amikor feladták.
    De holnap persze mindentől függetlenül nézni fogom hogy mi történik, és ha mondjuk 10 óra magasságában még semmi, akkor elkezdek telefonálni, meg neten keresztül intézkedni.

Amúgy a Postánál regisztrálva vagyok, névvel, címmel, telefonszámmal. Nem is értem miért nem úgy működik mint a GLS-nél. Megadsz náluk egy regisztrációs mail címet, onnantól kezdve ha azzal a mail címmel rendelsz akárhonnan és GLS szállítást kérsz, automatikusan összekapcsolja minden rendelésedet a GLS fiókoddal, és magától tudja a rendszer hogy az a tiéd.
    Gondolom egy Postától ezt elvárni hatalmas kihívás lenne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés