Új hozzászólás Aktív témák

• Fancy-boy
    addikt

Sziasztok, nem világos, hogy a "Posta, csomagküldés" topik az csak Magyar Posta vagy más csomagküldés is ide való. Nekem DPD-re lenne kérdésem.

Rendeltem egy csomagot automatába, amit "DPD AlzaBox" megnevezéssel választottam a felajánlott listából.
    - 1. értesítés jött, hogy kézbesítés sikertelen, nem tudták elhelyezni az automatába, másnap újra próbálják
    - megnézem a mydpd fiókban, nem elérhető a csomag átirányítás funkció, csak az elutasítás
    - nem másnap, hanem 2 nap múlva jön a 2. értesítés, hogy megint sikertelen, nem tudták elhelyezni az automatába, hanem helyette átirányítják egy MÁSIK AUTOMATÁBA. Hogy mi az anyámért nem átvevőhelyre viszik ilyenkor, ami nem lehet tele, azt nem értem
    - mydpd fiókban, továbbra sem tudom én kérni az átirányítást
    - majd jön az értesítés, hogy az utolsó próbálkozás is sikertelen, így CSAK SZEMÉLYESEN tudom átvenni a csomagot a depóban, nincs mód többszöri átirányításra. Ha nem veszem át, visszaküldik a feladónak.

Így most utaznom kell 1 órát MUNKAIDŐBEN, hiszen hétvégén nincs nyitva a depó, hogy átvegyek egy nyomorult csomagot. User experience-ből jeles...

Azt szeretném kérdezni, hogy járt-e bárki így, illetve mit tudok tenni, hogy legközelebb elkerüljem ezt. Azt nem lenne kellemes megoldás, hogy soha többet ne rendeljek automatába csomagot...

Szia!

Sajnos az Alzaboxok egyébként is nagyon telítettek a saját rendeléseikkel, így 1-1 nagyobb DPD csomagnak csoda ha jut éppen szabad rekesz.
    Tehát ezzel mindig érdemes számolni és ha van rá lehetőség, akkor a térképről nem Alzaboxba kérni hanem mondjuk GLS automatába.
    Azoknak a telítettsége elég jól nyomon követhető, míg az Alzabox lutri.
    A DPD futárszolgálattal szemben amúgy sem érdemes magas igényeket támasztani, ezt már megtapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés