- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
Aki ezért fizet,az mind megérdemli
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #16 üzenetére
Ezt már a múltban is csinálták, csak még nem AI-val. (Botok).
De ma már...
Pláne a jövőben... -
bteebi
veterán
Vannak prompt alapján videót generáló AI-k, köztük egész jók is, de real time még aligha megy.
Egyébként az OnlyFanst baromira meg kellene szüntetni. Gáz az egész. A "modellek" és a felhasználók is. Miután bedarálnák az összes OF-t kiszolgáló gépet, kiskutyát, bármit, utána az oldal által használt IP-ket fel kellene hinteni sóval.
-
Necroman_Mk2
őstag
Ilyenről szexchatelő munkakörről hallottam már, sőt, úgy tudom, hogy egy ember nem feltétlenül egy modellt szolgálhatott ki, hanem akár többet is szimultán. Persze ez csak az írott részre értendő, a kamera előtt ülő lány(ok)nak továbbra is tenniük kellett a kérést - vagy nem.
Valahogy nem lepődtem meg, hogy az OF-nél is hasonló irány kezd kialakulni.#5 Xpod Poénos és "poénos" videók léteztek már korábban is, csak akkor még a tévé tudta egyedül ezeket terjeszteni. Nem beszélve azokról a műsorokról a nyolcvanas-kilencvenes években, amiben az emberek a házilag készült, kézikamerás baki felvételeiket küldhették el.
-
kilua
senior tag
Ha az kell valakinek ott a koboldccp vagy ollama, esetleg lm studio (az egyszerűbb) program GitHubon, a Mistral Nemo 12b 3bites kvantal elfut egy átlagosnál gyengébb gépen is jobb mint a llama3 8b (és abban nincs beépített moderáció) aztán lehet bármit, és itt a bármit szó szerint kell érteni.
Aztán teljesen ingyen.
-
dabadab
titán
válasz
kisharsany #6 üzenetére
nem írom le a bőrszínét (mert rasszista leszek azonnal)
Hölgyeim és uraim, íme: az átlaginternetező.
Zokogjunk együtt. -
Dißnäëß
nagyúr
Kell ez a pofon a sok kis zsepihuszárnak, mondjuk a többsége valszeg folytatja.
Csak kapcsolódni nem fognak tudni a "torz" lélekkel egyetlen élőhöz sem (akik más téren, de szintén defektesek). Úgyhogy a nap végén vak vezet világtalant alapon - why not coconut ?
Fényezzétek a bohócot AI-ra, jó lesz.
-
kisharsany
aktív tag
Persze, ezeknek normális ember számára nincs hozzáadott értéke, de a világ nem a normalitás felé tart.
Itt volt pl. ez az üvöltöző, ugató, nem írom le a bőrszínét (mert rasszista leszek azonnal) gyerek Pesten. Az ilyenek után rohan a fiatalság és sztárolják, de a nagyfaterről fogalmuk sincs éppen fekszik-e otthon a padlón, vagy valaki beszélgetett-e már vele a héten a családjából.
Mondjuk én kiadtam volna a német juhászomnak a "fogd" parancsot. -
válasz
kisharsany #3 üzenetére
Persze, képeket már lehet generálni. De videókat szerintem még nem csinálnak. A ChatGPT már tud webkamera képén "látottakra" reagálni, meg beszélgetni, tehát szerintem nincs már messze a videós AI "tartalomgyártás".
(Bár amit ma tartalomgyártásnak neveznek annak meglátásom szerint kb 90%-a szemét. Pont úgy mint kb 25 éve a "poénos videók" amiket cserélgettünk egymás között, csak akkor azt gond nélkül letöröltük miután megnéztük. Most meg komplett iparágat építettek rá és csak pazarolják az erőforrásokat.)
-
clon
senior tag
A kérdést inkább így kellene: "Mikor jelentek meg az első AI által generált OnlyFans modellek?"
Mivel már volt hasonló bukta nőkkel cégeknek akiket bejelentettek konferenciákra még előadónak is DE sosem jelentek meg mert "csak" netes lábnyomuk volt közösségi hálókon meg a cég közösségi médiáján DE a cégnél "nem szerepeltek" sehol. Ezt a cégek a "női kvóta" miatt csinálták (be is vallották miután lebuktak).
-
válasz
kisharsany #1 üzenetére
Vajon mikor jelennek meg az első AI által generált "modellek"?
-
kisharsany
aktív tag
Ki gondolta volna, hogy kurv... akarom mondani modellenként több száz vagy ezer emberrel nem tud egyszerre csetelni az illető, akiről senki se gondolja, hogy ez olyan könnyű munka lenne, sőt, hozzájuk képest a szénbányász szellemi dolgozó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest