Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TanisG
csendes tag
Üdv Szirty!
Köszönöm a választ!
Win7 van a gépemen, de persze virtuális gépet is kénytelen vagyok használni XP-vel. A Step7 jelenleg a virtuális gépen van telepítve,de ebből a környezetből (még új a gép) még nem használtam a Step7-et. Szóval kérdés, hogy mi lesz. A régi PCMCI-os MPI adapteremtől meg kellett válnom, ezért kell új eszköz után néznem.Volt most nálunk egy román cég(székely szakemberekkel) és náluk láttam, hogy PROFIBUS-on keresztül csatlakoznak a PLC-hez és Helmholz 700-884-MPI21 programozó csatlakozót használnak.
Felkeltette az érdeklődésemet.... egy árajánlat kérést megér.Amit irtál(Szirty)a külső 24V-os táplálás kapcsán, az magyarázat lehet esetleg arra a jelenségre, hogy a fent említett csatlakozóval nem tudtak SIEMENS biztonsági relét programozni. Ők azt a magyarázatot vélték, hogy a speciális alkalmazások (mint például a biztonsági modulok) érzékenyek a SIEMENS-től eltérő gyártókra, ezért csak PG-n keresztül tudnak ilyen modulokat programozni.... bár ezen a tipuson van külső 24V-os csatlakozási pont, csak azt nem tudom, hogy be volt-e kötve amikor ezt probálták.
Amikor legközelebb jönnek azt hiszem kisérletezünk egyet, ha tényleg nem volt külső 24V bekötve.Köszönöm mégegyszer a gyors választ!

Tisztelettel:
TanisG
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest