Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem te vagy az ideális SONY user az már tisztán látszik. Tessék pozitívan hozzáállni megvenni (akár hitelre) is mert ezért készítették!

-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem a duplája csak szimplán egy túlàrazott vacak.
Azt azért tedd hozzá hogy szerinted.

Nem csak az előállítási költségből áll egy termék. Fejlesztés marketing, tartalomgyártás, stb, stb... Nyilván nem kell félteni a gyártót, de jól kell hogy matekozzanak, végére nyilván szeretnének profittal zárni, ez nem kérdés.
Érdekes kérdés lehet hogy ezt az eszközt a Sony vajon nyereséggel értékesíti e majd? Már csak azért mert én simán el tudom azt is képzelni hogy nullszóadósan, vagy minimális ráfizetéssel fogja eladni, abban bizakodva hogy majd jó sok játékot vásárol rá a leendő tulaj. Ugye a tendencia maga nyom követhető játékkonzolok árán is, ami önmagában nem drága, (persze ez is relatív) de hosszútávon a játékárak azért biztos szép haszont hoznak a konyhára.
Ami érdekesség, PS3 esetében mondhatjuk úgy is hogy fordult a kocka, ott inkább a konzolt adják drágán, már már nem kérdés ha újonnan vásárol az emberfia akkor inkább némi plusz ráfordításért cserébe időtállóbb választás lehet a negyedik széria.
Most hogy megvedtetek a Sony nevét, nyugodtan megvehetitek a cuccot

Az összefüggést nem nagyon tudom értelmezni, már csak azért sem, mert korábbi hozzászólásomban kifejtettem, hogy engem nem érdekel a készülék. De rendben, köszönöm az engedélyed.

Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Trollok komolyan
- Jövedelem
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek