Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8851) boost válasza Zjunior (#8850) üzenetére


boost
addikt

Tehát amit én írtam, hogy lehet tévézni, meg settopboxot rákötni XBO-ra, te azt annak ellenére tartod nagyon hasznos ötletnek, hogy nem is használod. :U Nincs is settopboxod. Persze, hogy nem érted...

Nem vagy elég MS kompatibilis, azt demózták egy órán át a bemutatón,hogy settopboxot rádugva milyen jól lehet tévézni, erre írtam én, hogy baromság. Olvasd el legközelebb,hogy mit irok, és annak megfelelően hasonlítgasd össze a "hülyeség az öv embereket" hozzám. :)

Gergosz2: XBO nem settopbox egyben. XBO-n van HDMI bemenet, arra dughatsz settopboxot, és attól lesz neked jobb tévézni, az MS szerint. Mert eddig a tévén váltogattad a bemeneteket a HDMI1 (pl XB360), és a HDMI2, pl settopbox között, most ezt az XBO-n fogod. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#8852) Madwe válasza boost (#8837) üzenetére


Madwe
nagyúr

x1hez nem kell távkapcs, ellenben ha meg is birkózik a magyar kiejtéssel, akkor is ott van az a tényező hogy az echte angolokat sem érti meg zajos környezetben (pl ha megy a tv:D)... Meg akar a halál beszélni a tvhez, lg-m is tud ilyet azt mégse használom, nem azért mert kevésbé jó mint x1en, hanem azért mert marhaság, s egy távkapcs ezerszer jobb gyorsabb normálisabb mint össze vissza hadoválni... Beszédnek akkor van értelme ha sok funkció van amit körülményesen érnél el, távkapcs esetében ilyen nincs, konzol esetén meg a legtöbb helyzet nem ilyen...

(#8840) DanielK mi bajod a dlna-val? nekem bd50-et (50gbos anyag)simán átvisz szaggatás s tömörítés mentesen n-es wifin, felirattal, ugyanúgy kezelhető meg minden... cserébe hagyhatok mindent a nason, ahol amugy is vannak a filmek zenék, mert onnan folyamat tudok le s visszatölteni, gép nélkül...

(#8841) Zjunior azt ugye tudod hogy nem kell x1 ahoz hogy bekapcsold az erősítőd, cec-el bekapcsol kikapcsol az tv távval is, sőt a hangereje is irányítható azzal? s akkor meg már ott vagyunk hogy a tv-t bekapcsolom ha tv-t akarok nézni, s ha játszani is megnyomok mégegy gombot, s az egészhez egy pillanatra kellett a tv távkapcs is... nagy kaland, cserébe nem kell fusson folyamat egy JÁTÉKKONZOL ahoz, ha a tv-n tv-t akarok csak nézni... Használható ez a része, persze, de valóban csak annyit ad h a tv bekapcs gombot nem kell megnyomd (btw a legtöbb tv ha jelet kap bekapcsol már, ha jól tudom, uh lehet még ennyit se ad) cserébe folyamat kell mennie ha tv-t nézel, stb...

(#8844) Mister_X DLNA-t a ps is tudni fog. BTW ha jól tudom x-en a dlna nassal nem megy, csak wpről, meg win8ról... az meg akkor epic fail... Nem mellesleg gondolom nem eszik meg mkv-t, iso-t, losslesst stb... szóval az sem jó megoldás erre... meg miért menjen egy konzol, ha akarok valamit nézni a tv-n dlna-n keresztül? arra elég egy sima smart tv, tv okosító, vagy a legjobb egy rendes médiabox, ami erre van kitalálva, kevesebbet eszik s sokkal több mindent lejátszik...

(#8848) czappa
1. A géphez elvileg 14 nap, multis játékokhoz meg 7.
2.igen, ez egy kód, amit akkor regelsz amikor akarsz (élő ps+ előfizu mellé nem tudod regelni, de ha még nincs akkor bármikor)
3. igen, meg. Azonban egyszerre csak 1et tudsz regelni, akkor aktív lesz annyi napra a ps+od, majd ha lejárt hozzáadhatsz egy újat. Arra figyelni kell hogy az ingyen kódokhoz h bevidd kell legyen bankkártyád is hozzáadva legyen az accodhoz s alapesetben azt terheli ha lejárt az ingyenes időszak, ezt le kell állítani!
4. passz
5. igen, psn-en lehet megvenni
6. uk valamivel olcsóbb, de a legjobban usa akkal jársz, ott is azzal aminél nincs adó, pl alaszka.
PS+ előfizetést csak primary acc oszt meg a többi accountal a gépen, azt nem tudom lehet e több akk is primary egy gépen... Szóval ha usa ps+ra fizetsz elő annak kell lennie a primarynak, ha meg akarod osztani a többi akkal is... USA akkhoz azonban az ingyen napokat szerintem max usa-s vagy amex kártyával tudsz regelni, mert ahoz mindenképp kell... Simán az acchoz elég feltöltőkártya vagy 2 paypal, de az ingyen ps+hoz kell mindenképp bankkártya! (valamint a dlc-k régiófüggők még valószínű, azaz egy magyar korongos játékhoz max eu-s psnből tudsz dlc-t venni, usaból nem, s usa-s játékhoz csak usa accos dlc-t tudsz venni...
USA psn-en bf4 pl 35 (mostmár 45) usd-ből kijön, ami kb7-8ezer huf, ha nincs akció (itt van a legtöbb btw) akkor is 60usd egy játék, ami kb 13.500 huf, ha digitálisan veszed akkor szállításra se kell várni, mondjuk nem tudod majd eladni, ezért olyat érdemes úgy venni amit nem is akarsz majd (én kb 90% csak olyat veszek eleve). No meg a ps+ előfizu 50 vagy 60 usd, de volt most akciósan 30 usdért, itthon meg 15.000 huf... No meg volt olyan akció is most hogy ha 60 usd-t költesz, akkor kapsz 10-et... Szóval kb 2 hét alatt már ennyi akció volt náluk, nálunk ennyi egész ps4 alatt nem lesz szerintem :D

(#8853) Forrest Gump


Forrest Gump
tag

Én még 2007- ben vettem PS3-at, akkor csináltam 3 accountot (HUN, USA, UK).
Idén tavasszal megváltam a géptől, PS4 lesz 13.-án
Az accountok élnek, mert beléptem velük PC-ről.
Kérdésem az lenne, honnan tudom melyik a primary? Plussz miatt jó lenne tudni, meert akkor arra kellene megvennem.

Köszönöm!

(#8854) bolha23 válasza Madwe (#8852) üzenetére


bolha23
aktív tag

Milyen eszközökkel tudsz te BD50-et felirattal, vezeték nélkül nézni DLNA-n?
Mert én mikor itthon vezetéken keresztül próbálgattam ezt a DLNA dolgot, csak szoptam vele.
1. Elcsúszott a hang
2. Nem lehetett feliratot választani
3. Nem lehetett megállítani, előre visszatekerni a filmet
4. Nem lehetett hangsávot váltani

Szóval hagytam az egészet a fenébe, most inkább egy médialejátszon keresztül fogyasztom NAS-ról a tartalmat, és bármit megnézek, meghallgatok bármilyen felirattal, hangsávval, formátumban.
A DLNA-t meg elfelejtettem egy életre.

(#8855) DanielK válasza Madwe (#8852) üzenetére


DanielK
addikt

NAS-nál ok, ha működik, ott jó a dlna, de nekem nincs. Ráadásul szaggatott 720p filmek esetén is. Ahogy írtam , nekem egy másik gépet kellett bekapcsolni, hogy lássam a filmeket. Ilyenkor értelmetlen. Inkább azt a gépet belőttem a tv alá htpc-nek és eggyel kevesebb gép fogyasztott és hangoskodott.
XBO-nál is értelmetlen, hogy rá lehet csak dugni, így egyszerre két gép fogyaszt. Ez akkor lenne jó, ha benne lenne.
A másik, jó lenne ha végre itthon is lenne valami netflix/hulu szerű cucc, amivel leheten videózni és akkor nem kéne htpcket összerakosgatni. A UPC videótár egy rakás f*s egyelőre.

[ Szerkesztve ]

(#8856) Mister_X válasza Madwe (#8852) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Már megint ott tartunk, hogy okostévé vagy TV okosító. Egyébként visz mindent, mkv-t is. Egyébként én nem tartok otthon külön NAS-t, a PC-m tölti br ezt a szerepet. Maximális terhelés alatt eszik 120W-ot, amúgy elvan 40-50 környékén.

Persze, annyiféle összeállítás létezik, hogy sosem fogjuk megtalálni a legjobbat. Valakinek az a kényelmes, ha TV okosítóval meg távkapccsal akarja a NAS-on kikutatni az ISO-t, nekem az a legjobb, ha PC-n két kattintással kiküldöm az .mkv-t, mert PC-n amúgy is van elintéznivalóm vagy fórumozok.

A Kinect hangvezérlése meg meglepően jó, én is fejemet fogtam, hogy milyen pocsék kiejtésem van, de mindkg vitte elsőre. A TV okozta zajt meg egy mezei kalibrálással ki lehet küszöbölni (fél perc alatt lefuttatja a box).

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#8857) zenwalk válasza Mister_X (#8856) üzenetére


zenwalk
senior tag

Nem lehet valahogy megoldani, hogy pcrol, de a ps4en keresztül nézzek filmet a tvn?

(#8858) czappa válasza Madwe (#8852) üzenetére


czappa
aktív tag

Koszonom a reszletes valaszt!

(#8859) Neoteric válasza zenwalk (#8857) üzenetére


Neoteric
addikt

Annak mi értelme lenne?

PSN: ne0teric_sAN

(#8860) whYz válasza Forrest Gump (#8853) üzenetére


whYz
addikt

Az lesz a primary amit annak allitasz be. Amikor beloginolsz megkerdezi, hogy beallitsa ezt primarynak? Te meg nyomod, hogy OK.

zenwalk: Ha jol tudom ilyet meg nem tamogat a ps4, de lehet, hogy kesobb berakjak.

Amugy tegnap kiprobaltam a kicsiket es nagyon tetszik, csak igy jatekok nelkul eleg uncsi. xD
Resogun jo jatek, de max rovid tavon. Contrastot ma fogom majd kiprobalni. Fifa demo nekem boven eleg, ketten is lehet vele jatszanani, tobb nem is kell.

[ Szerkesztve ]

(#8861) Thodeus válasza Neoteric (#8859) üzenetére


Thodeus
aktív tag

pl hogy a tv+konzol kombódon hálózaton keresztül tudd streamelni a filmet vagy akármit a 10 méterre lévő PC-dről.

(#8862) zenwalk válasza whYz (#8860) üzenetére


zenwalk
senior tag

:( meg az x360 is tudott ilyet

(#8863) Zjunior


Zjunior
veterán

http://www.gamers.hu/xbox-one-teszt/

:DD

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#8864) BomiBoogie


BomiBoogie
MODERÁTOR

Ezek a "bundle" csomagok csak az induláskor voltak elérhetők, vagy elképzelhető, hogy később is lesz?

Pl. 2 kontroller, kamera+alapgép.

Mert van, ahol a Killzone bundle meg az alapgép önmagában előrendelhető, de a bundle-ök közül már egyik sem. :F

(#8865) Tegla80 válasza BomiBoogie (#8864) üzenetére


Tegla80
addikt

Látom "kari" hangulatod lett, "becsomagoltak" :DD

Sony® & PlayStation®

(#8866) Thodeus válasza BomiBoogie (#8864) üzenetére


Thodeus
aktív tag

Lesz később is.

(#8867) Madwe válasza zenwalk (#8862) üzenetére


Madwe
nagyúr

Meg a ps3 is, de a ps4 induláskor még nem tud dlna-t... bár továbbra is mondom, van sokkal jobb megoldás rá, s nem feltétlen mélyen zsebbenyúlós, sőt :)

(#8868) Gijon


Gijon
senior tag

[link]

Vigyázat :C

(#8869) BomiBoogie válasza Gijon (#8868) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Végülis ezzel is játszhatott volna a kiskölyök. :K :DDD

(#8870) DanielK válasza Gijon (#8868) üzenetére


DanielK
addikt

Ezt nem értem... :U Miért képet vett?

(#8871) boost válasza DanielK (#8870) üzenetére


boost
addikt

Mert figyelmetlen volt. Tele van az ebay XBox Boxokkal. :D
Box = doboz, és üres XBox dobozokat árulnak. :D
Egyszerű, rosszándékú csalás áldozata lett.

Szerk: Nem a kategóriával volt gond, hanem rákeresett, hogy XBox, és a kereső azt is kidobta.

Madwe:
"x1hez nem kell távkapcs, ellenben ha meg is birkózik a magyar kiejtéssel, akkor is ott van az a tényező hogy az echte angolokat sem érti meg zajos környezetben "
Sokatmondó volt, hogy X1 prezentáción némán vetítették a filmeket. :)) :DD :C

[ Szerkesztve ]

(#8872) Zjunior válasza DanielK (#8870) üzenetére


Zjunior
veterán

Elütötte a kategóriát!:(

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#8873) Gijon válasza DanielK (#8870) üzenetére


Gijon
senior tag

Gondolom a kép kategóriába volt sorolva a cucc. Ő megy csak rákeresett a terméknévre és feldobott mindent a kereső....., aztán belenyúlt a tutiba. :DD

(#8874) Madwe válasza boost (#8871) üzenetére


Madwe
nagyúr

Az ilyen facebookos nyereményjátékok a kedvenceim, ahol az ncore.hu-hoz nyerhetsz belépőt (az nem az mint az ncore.cc) és rengeteg iphone, ipad, mac képet is kisorsolnak többek között :) mindig 10k like fölött van a résztvevők száma...

(#8875) Zjunior válasza boost (#8871) üzenetére


Zjunior
veterán

Engem megért. :Y :C

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#8876) dunc


dunc
nagyúr

Most hívtak jövő pénteken kapom a PS4+Cod Ghost packot 141900 ft lesz. ( És posta)

[ Szerkesztve ]

(#8877) sittes79 válasza dunc (#8876) üzenetére


sittes79
addikt

Ne már olyan k.nehéz lenne leírni, hogy honnét, ki, mikor,minek, kicsoda? Máskülönben trollkodás az egész.... :W

(#8878) Tegla80 válasza sittes79 (#8877) üzenetére


Tegla80
addikt

Ő pont ezért csinálja. ;)
Amerre látom az írásait, mind hasonló stílusban adja elő, igazi .......... :DD

Sony® & PlayStation®

(#8879) dunc válasza sittes79 (#8877) üzenetére


dunc
nagyúr

Nem annak szántam! Konzolokszervíze,még november közepi megrendelés.(nem voltam biztos benne,hogy benne leszek a decemberi kiszállításba , még most se vagyok benne biztos!
Tegla80 csak az örömömet osztottam meg! Ne személyeskedj! Köszi...............

[ Szerkesztve ]

(#8880) sittes79 válasza dunc (#8879) üzenetére


sittes79
addikt

Köszönöm.

Csak azért, mert nekem Ipon-nál van rendelésem és ezt a választ kaptam, amikor rákérdeztem.

"Aki már megrendelte annak 99,9%-os biztonsággal fogjuk szállítani."

Igaz még mindig ott van a 0,1% :) Tuti bele esek.

[ Szerkesztve ]

(#8881) dunc válasza sittes79 (#8880) üzenetére


dunc
nagyúr

Igazán nincs mit! (más lemondtam a dologról ,mert azt hittem lecsúszok az élőrendelésről! ) Kiváncsi vagyok a gépre,és arra,hogy működni fog e az onlinre rész! (most is a Ghostot nyomom ,csak x boxon)

"Igaz még mindig ott van a 0,1% :) Tuti bele esek." ne légy ennyire pesszimista! Csak nem lesz gond! ;)

[ Szerkesztve ]

(#8882) Tatyla


Tatyla
őstag

Na Megjött mail MM-bol hogy csak a jövő év első negyed évében tudjak a kérésem teljesíteni,Ennyit erről 😭

PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

(#8883) BomiBoogie válasza Tatyla (#8882) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Szerintem ha jövőre rendeli valaki elő, akkor is érdemesebb a kisebb boltoknál próbálkozni, ők jobban igyekeznek.

(#8884) zzola válasza Tatyla (#8882) üzenetére


zzola
félisten

:W Nekem is ezt írták....
Akkor lehet igaz lesz, amit az E-Digital-ban mondtak, hogy a MM idén nem fogja árulni, ami azért elég gagyi egy ilyen multitól..

(#8885) Herczi válasza Tatyla (#8882) üzenetére


Herczi
senior tag

Melyik MM-nél rendelted elő?

(#8886) Tatyla válasza Herczi (#8885) üzenetére


Tatyla
őstag

Nyíregyházi

PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

(#8887) Zjunior válasza Tatyla (#8886) üzenetére


Zjunior
veterán

Semmi.

[ Szerkesztve ]

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#8888) Tatyla


Tatyla
őstag

Valószínű mégis át tudom váltani az ajándék utalványom pénzre,ugyhogy ha valakinek lesz egy fölös megrendelése Nyíregyháza közelében azt átvenném.

PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

(#8889) boost


boost
addikt

Tegnap próbáltam a Trine 2 Complete változatot ( demo) 3D tévén és übertfasza szép. Fantaszikus. Csak így játszanám, ha egyébként érdekelne a játék. Ha majd PS+-os lesz, akkor szívesen tolom majd valakivel online coop-ban, de külön pénzt nem szívesen adnék érte.

A konzolról meg 3-4 nap tesztelés után azt tudom mondani, hogy ez egy nagyon jó cucc. PS3 után, úgy, hogy 10 éve nincs gémerpécém álleejtős. Eddig az egyetlen bosszantó dolog az az, hogy tegnap estére lemerült a kontroller, pedig kedden reggel töltöttem fel. PS3 után ez szokatlan. Szerencsére micro-usb-s, ezért elég volt rádugni egy telefontöltőt, és ment is tovább a móka. Van hangja, főleg, ha több óráig megy pl a BF4, de nem feltünő, csak akkor, ha lekapcsolom a játékot, és még tovább hűti magát a gép. Menüje nagyon szép, és egyszerű. Hiányoznak még belőle funkciók, de gondolom, ez majd mind belekerül. A következp beruházásom rá egy kamera lesz.

Elégedett vagyok, mint gémer többet kaptam, mint vártam a pénzemért.

Tudja valaki, hogy Budapesten, valamelyik gémer shopban a westendben árulnak hozzá kamerát?

[ Szerkesztve ]

(#8890) Def26 válasza boost (#8889) üzenetére


Def26
félisten

várj pár napot, mert tuti lesz aki eladja a killzone bundle mellől.

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#8891) Tibcsó


Tibcsó
aktív tag

Kedves regisztrált vásárlónk!

Sajnálattal közöljük, hogy a PlayStation 4 hazai forgalmazása körül kialakult félelem beigazolódott, vagyis a konzol hazai disztribútora az általunk megrendelt mennyiségnek csak a töredékét képes biztosítani számunkra, igen kellemetlen helyzetbe hozva ezzel minket. A PS4-re leadott előrendeléseket ezekben a percekben kezdtük feldolgozni, így minden kedves előrendelőnk elektronikus levél formájában lesz értesítve a tényről, hogy tudjuk-e számára biztosítani a kívánt tételt, avagy sem. Kérjük, ez ügyben ne telefonáljatok, az előrendelésekkel kapcsolatos e-mailek folyamatosan kerülnek kiküldésre már a mai naptól.

A fenti közlemény mellett egyúttal felhívnánk a figyelmeteket arra, hogy üzletünknek más (sajnos költségesebb) forrásból ugyan, de sikerült néhány PlayStation 4 500GB + Killzone: Shadow Fall Bundle csomagot szerezni, melyet 169990 forintért akár már mai napon is átvehettek. Az ajánlat természetesen nem befolyásolja a már meglévő előrendeléseket, pusztán csak egy extra lehetőség a Sony játékgépének biztos beszerzésére.

Azok a megrendelőink és leendő vásárlóink, akik nem fértek bele a teljesíthető előrendelések első körébe, illetve nem kívánnak élni a fentebb ismertetett ajánlattal, 2014 februárja környékén számíthatnak a konzol beérkezésére.

Megértéseteket köszönjük!

CC Team

(#8892) Madwe válasza Tibcsó (#8891) üzenetére


Madwe
nagyúr

Remélem KVnál az előrendelőit tényleg tudják tartani mert ha elbaxxák a karácsonyi kikpacsom nem lesz hollevezessem az éves feszültségem uh muszáj leszek rajtuk kitölteni ;] ... Ez Console Corner amúgy?

[ Szerkesztve ]

(#8893) Def26 válasza Tibcsó (#8891) üzenetére


Def26
félisten

Hahaha. Na persze 169.990 Ft. Ezek is egy szezon alatt akarják megkeresni az x5 bmw árát.

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#8894) Gergosz2 válasza Tibcsó (#8891) üzenetére


Gergosz2
veterán

170k mit nem, inkább várnék februárig... :))

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#8895) BomiBoogie válasza Madwe (#8892) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

:D
Én nem is bánom, hogy lemondtam az előrendelést, ha majd annyira akarok, január végére csak beállnak készletre a mindenféle bundle-ök, és már nem lesz minden aranyárban.

Azért enyhén szólva nem előrelátó, aki a karácsonyi két hétből (egy hét család és zaba úgyis) PS-ezik, ráadásul még nem kevés pénze is bánja.

Oké, ha valakinek nem kenyérre kell, de azért senki nem a saját pénzének ellensége. :)

(#8896) Tibcsó


Tibcsó
aktív tag

Én a megrendelés után 1 héttel lemondtam náluk :) de benne vagyok a rendszerükbe.

(#8897) Tatyla


Tatyla
őstag

hajaj,lesz itt még anyázás jövőhét pénteken szerintem....
én most úgy vagyok hogy vagy megvárom a wachdogs bundlet vagy aTESO bundlet...
én rajtam biztos nem fog nyerészkedni senki xbox360-on meg PC-n még kijátszom ami még van talonba és csókolom...

PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

(#8898) Gergosz2 válasza BomiBoogie (#8895) üzenetére


Gergosz2
veterán

jövőre se sem lesz olcsóbb ... :(

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#8899) jalicsbal válasza Tibcsó (#8891) üzenetére


jalicsbal
tag

szvsz ez csak kamu szöveg amit arra szánnak, hogy akit sikerül beparáztatni, azt mélyebben meg lehet így fejni. Aki nem parázott be, annak még mindig eladják majd normál áron normál időben.

(#8900) BomiBoogie válasza Gergosz2 (#8898) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Tudom, persze, de úgy értem, hogy inkább akkor egy normális kétkontrolleres, kamerás bundle, mint most egy túlárazott alapgép.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.